Εως 1500 ευρώ

Reaction score
0
καλησπερα και καλλη χρονια....
καταρχιν να ενημερωσω οτι δεν γνωριζω απο μηχανηματα ηχου , δεν εχω κανενα κολλημα με καποιες συσκεκριμενες μαρκες , διαθετω το ανωτερο μεχρι 1500 ευρο
Θελω να μου προτεινετε ενα συστημα 90% για μουσικη , στο οποιο θα μπορω να χρησιμοποιω καραοκε(2 μικροφωνα)
πως να κανω την καλλιτερη κατανομη χρηματων????
ο χωρος ειναι περιπου 70 τμ ενιαιος , αλλα τα ηχεια δεν θα πρεπει να εχουν μεγαλο ογκο(η γυναικα σκοτωνει)
ευχαριστω πολυ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Καλή χρονία και καλώς ήρθατε!

Το σύστημα θέλετε να είναι και πολυκάναλο για να παίζει ταινίες ή όντως θα είναι κατά 90% για μουσική.Γιατί αν δεν σας ενδιαφέρει το θέμα των ταινιών(surround ήχος από πίσω ηχεία) τότε καλύτερα είναι να το μεταφέρω σε αυτήν τη θεματική κατηγορία για να γίνουν οι αντίστοιχες προτάσεις σε στερεοφωνικό σύστημα(2 ηχεία)
Επίσης όσον αφορά το θέμα του καραόκε,έχετε δει κάποια συσκευή ή κάποιο ανάλογο σύστημα κάπου;

Reaction score
0
Απάντηση: Εως 1500 ευρώ

με ενδιαφερουν και οι ταινιες αλλα σε μικροτερο ποσοστο.Εχω δει ταινιες σε φιλους με φθηνα home cinema και εντυποσιαστικα.
Οταν ομως παιζανε μουσικη......δεν μου αρεσανε
Για το καραοκε δεν ειδα καποια συσκευη.
αυτο που θελω ειναι να αγοραζω cd καραοκε να φενονται οι στιχοι στην tv και να μπορουμε να τραγουδαμε

Reaction score
0

στις αγορες μου θελω κατι να μενει, να ειναι ποιοτικο.προς το παρων διαθετω 1500 .βασικα νωμιζω πως 2 καλα ηχεια και εναν ενισχητη με 1500 μπορω να αποκτησω.δεν με ενδιαφερει η δυνατη ενταση αλλα η ποιοτητα.μικροφωνα και cd player θα αλλαξω αργοτερα

Reaction score
0

θελω να με βοηθησεις να παω να δω και να ακουσω συγκεκριμενα μηχανηματα γιατι πηγα 2 φορες σε μαγαζια στη θεσαλονικη.....και το μονο που προσπαθουσανε ηταν να πουλησουν.τρελαθηκα και ανεβαλα την αγορα για μετα τις γιορτες .....πιο ηρεμα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Μωρέ από καραόκε δεν σκαμπάζω τίποτα.Για να δούμε μήπως ξέρει κάποιος άλλος.
Πάντως ηχεία που δεν θα έχουν μεγάλο όγκο μην περιμένεις να καλύψουν τόσο μεγάλο χώρο.
Μια πολύ καλή λύση για ενισχυτή (και με δύναμη είναι ) ο harman 980. Σε πιό ανεβασμένα κοστολόγια είναι οyamaha a-s700 ενώ εξαιρετικές κριτικές έχει λάβει και ο XTZ 100D3(περιπου 750 ευρώ),μια εταιρία και με πολύ καλά ηχεία περαν του ενισχυτή.Αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα είναι η Locaton Sound.

Reaction score
0

ενας φιλος μου προτεινε για ενισχητη CAV A-10 Hi-End στο 1000 και 2 ηχεια Kef IQ5 στα 600.
νομιζω ομως οτι ειναι δυσκολο να τα ακουσω μαζι.

Reaction score
0

θελω απο την εμποιρια σου καποια συγκεκριμενα μηχανηματα να ταιριαζουν μεταξυ τους.
γιατι πολα ακουω , διαβαζω και μπερδευομε.............

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas