ΖΑΛΑΔΕΣ Σε Sony RDR HX-1010

Reaction score
73
Aποφασισα στο τελος του 2005 να αγοράσω ενα SONY RDR HX-1010 με τα 400GB...
To μηχανημα ειναι οντως πολυ καλο
και σαν εγγραφεας και σαν player. Τελευταια επεσε στα χερια μου ο αντιστοιχος εγγραφεας της LG το 7800 με τα 160GB.
Η διαφορά στα δυο μηχανηματα φανερή οσο και η διαφορα στη τιμη τους οταν τα συνδεσα στην PHILIPS 32PF9830 με HDMI.
H Υπεροχή του SONY... φανερή σε όλα τα σημεια... ισως τα μενου του LG να ηταν πιο φιλικά.

Ας ερθω τωρα στο ερωτημα... Σημερα το SONY 1010 μου έκανε το εξής περίεργο.... στη μεση του εργου εχασα τους Ελληνικους
υπότιτλους και τα μενου του δισκου εβγαιναν στην οθονη αλλα νεκρά από εκει και περα. Δοκιμασα 2-3 δισκακια το ιδιο.
Αναλογιζόμενος οτι τα DVD-Rec-player αυτα ειναι ουσιαστικά υπολογιστικά συστηματα λεω μηπως θελει κανα "reset".
To κλεινω και με το νεο "POWER ΟΝ" όλα έστρωσαν..
.. :shock:

Ειναι δυνατον να ειναι λογικο αυτό απο τη τωρινη ναυαρχίδα της SONY στα DVD REC... :?: Μηπως πρεπει να παει στο Σερβις...για κοιταγμα.. :?:
Ποια η γνωμη σας... το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος με αντιστοιχο μοντελο της SONY... :?: :???:

Reaction score
41
Δημήτρη, δεν πιστεύω ότι πρέπει να σε ανησυχεί από τώρα η συμπεριφορά αυτή....
Ίσως να ήταν τυχαίο γεγονός ή απλά να οφείλεται σε τυχαίο συνδυασμό καταστάσεων (πχ το δισκάκι, με συγκεκριμένη θερμοκρασία περιβάλλοντος ή του 1010 κ.ο.κ.)

ΔΕΝ έχω Sony DVDp ή DVDr αλλά 4-5 φορές στο DVDp μου (PHILIPS 963SA) μου έχει κάνει και εμένα κάτι τρελά (ευτυχώς πριν από πολύ καιρό και σταμάτησε όπως είχε ξεκινήσει...Ξαφνικά)
Έβλεπα μια ταινία πχ και ξαφνικά, κάπου στη μέση της ταινίας υπήρχε μία χρονοκαθυστέρηση των υπότιτλων σε σχέση με τους διαλόγους.
Δηλ. έβλεπες τους ηθοποιούς να λένε μια ατάκα και όταν ξεκινούσε η επόμενη ατάκα "έτρεχε" ο υπότιτλος της προηγούμενης!!! :shock:
Σπαστικό σαφέστατα και η απλή λύση ήταν ή να κάνω απλά ένα stop και μετά από 2-3 sec play ή απλά να σβήσω το 963 και να το ξανανάψω.....
Φαντάσου ότι μου έχει μείνει χαραγμένο στην μνήμη τόσο που θυμάμαι ακόμα & τις 2 ταινίες που παρουσιάστηκε αλλά ακόμα και την στιγμή της ταινίας!!! :roll: :wink:

Δεν το έψαξα ιδιαίτερα αλλά το άφησα να "ψαχτεί" μόνο του.....Αν συνέχιζε να το παρουσιάζει θα το πήγαινα για έλεγχο.
Ευτυχώς για μένα σταμάτησε.....
Και το ευτυχές?? Δουλεύει ακόμα άψογα, παρ' ότι έχει κλείσει για τα καλά τα 5 έτη πολύωρης χρήσης!!! :D :D :D :D

Και βεβαίως ελπίζω το ίδιο και για το δικό σου μηχάνημα Δημήτρη!!! :roll: :D
Παρακολούθησέ το και ενημέρωσέ μας...... :wink:

Reaction score
14
Αναλογιζόμενος οτι ουσιαστικα τα DVD αυτα ειναι ουσιαστικά υπολογιστικά συστηματα λεω μηπως θελει κανα "reset".
To κλεινω και με το νεο "POWER ΟΝ" όλα έστρωσαν..
.. :shock:
Εχω το 710 και δεν εχει κάνει κανένα κόλλημα μέρι τώρα αλλά όπως πολύ σωστά είπες είναι υπολογιστής με μνήμη και προσέσορα... άρα reboot cures all!!!

Δεν θα ανυσηχούσα αν και στην θέση σου θα έπερνα την ΣΟΝΥ στο σερβις τους και θα το ανέφερα μπορεί να είναι κανένα γνωστό τους bug και να πρεπει να το δούνε, ποτέ δεν ξέρεις?

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Σε σερβις πηγαινουμε μονο οταν ειναι ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ!!!!! Αν επικοινωνησεις μαζι τους και εισαι εντος εγγυησης θα σου πουν φερτο και μετα απλα θα σε χρεωσουν τον ελεγχο.....Αν εχει κατι τοτε θα σε ....ξεγυμνωσουν τελειως.Εχω το 710 εδω και 10 μηνες και 1-2 και δεν ειχα ποτε προβλημα (μεχρι τωρα) αλλα δε κρυβω οτι τρεμω τη στιγμη που θα μου κανει ...νερα.

Reaction score
49
Με το 910 δεν είχα προβλήματα μεχρι τωρα!
Νομίζω το reboot είναι επαρκές!

Reaction score
73
παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας... πιστευω και εγω οτι ηθελε απλά το reset του σαν Η/Υ που ειναι στην πράξη. :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.210
Members
38.307