[ΖΗΤΗΣΗ] Παλιος/φτηνος πολυκαναλος με Optical Input

Reaction score
0
Ψαχνω μια πολυ οικονομικη λυση για πολυ συγκεκριμενο σκοπο γι' αυτο εχω λιγες και συγκεκριμενες απαιτησεις. Το μονο που απαιτω να εχει ειναι μια οπτικη εισοδος για 5.1 , και να μπορει να αποκωδικοποιησει Dolby digital/DTS τιποτα αλλο... ας ειναι και μοντελο 10ετιας, οποιαδηποτε μαρκα, δε με νοιαζει, οτι εχετε να ξεφορτωθειτε, απλα θελω να δωσω 50-100 ευρω το πολυ!

Στοχος ειναι να συνδεσω οπτικη εξοδο απο xbox360/ps3/pc και να μπορει να μετατρεψει το dolby digital σε ηχο στα ηχεια (πιθανοτατα και μονο 2 ηχεια), decoder δηλαδη ψαχνω ουσιαστικα...
Και απο ισχυ δε με ενδιαφερει , θα μπει σε υπνοδωματιο 6 τετραγωνικα hehe...

Το μονο εξτρα που θα με ενδιεφερε αλλα δεν το απαιτω ειναι αν εχει 2/3 οπτικες εισοδους ή 2 οπτικες και 1 coaxial που θα μου γλιτωσει να παρω και ενα toslink switcher των 10 ευρω...

Οτι εχετε και θελετε να το ξεφορτωθειτε PM me... κατι σε yamaha rx-v357 ξερωγω ή αντιστοιχο σε αλλη μαρκα θα ηταν ιδανικο...

Η εναλλακτικη μου ειναι να παρω ετοιμο σετακι logitech ηχειων, γι'αυτο θελω οσο φτηνοτερο ενισχυτη γινεται για να μεινουν λεφτα και για ηχεια...μονο την οπτικη εισοδο ζηταω, τιποτα αλλο...

Reaction score
2
Απάντηση: [ΖΗΤΗΣΗ] Παλιος/φτηνος πολυκαναλος με Optical Input

θα σε ενδιαφερει ενα philips fr-984 ?

Reaction score
13

Κοίταξε λίγο τα προσωπικά σου μηνύματα.

Reaction score
0

Το Philips delfini δε μπορεσα να βρω πληροφοριες online....ποσες εισοδους εχει κλπ....αν εχεις καποιο Link θα με βοηθουσε

Barbarossa ο hitachi εκ πρωτης οψεως μου κανει, βλεπω 2 optical in και 1 coaxial, σωστα? Αν μπορεις στειλε μου μια τιμη, και αν δε βρω κατι πιο ενδιαφερον δε βλεπω το λογο να μην προχωρησουμε...πες μου και αν εισαι Αθηνα. Ευχαριστω!

Γενικα οποιος μου στελνει κατι καλο ειναι να βαζει και μια τιμη και να λεει αν ειναι Αθηνα...

Reaction score
13

70 ευρώ ο hitachi. Nα σημειώσω ότι δεν έχει dts(αν και δεν έχω σκεφτεί τί παραπάνω θα πρόσφερε στην θέαση ταινιών) , αλλά μόνο dolby digital. Τέλος, βρίσκομαι στην Πάτρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa