ΖΗΤΗΣΗ: Kimber PK10 Gold

Reaction score
996
Γύρω στο 1,50 μέτρο.
Ψάχνω 2 κομμάτια.
Προσφορές μέσω ΠΜ. Γράψτε και με τί είναι τερματισμένα αν είναι εφικτό.

Θα παρακαλούσα να μη ζητάτε την Άρτα και τα Γιάννενα διότι:

α) δεν είμαι ο Αλή Πασάς
β) ξέρω τις τιμές πώλησης ;)

Σας μερσώ.

Reaction score
996

...ευρέθη το ένα στη Μεγαλόνησο. Για την πηγή κυμαίνομαι μεταξύ PK10 και PK14.
Θα έχει διαφορά;

Reaction score
4.195
Κωστή σε ολο το σύστημα έχω PK10-Wattgate silver 310&390 (χ5)(παροχή,προενισχυτή,τελικό,cd & phono stage).Την μόνη φορά που σύγκρινα τα 10 και το14 ήταν σε cd player Accuphase και προενισχυτή Meridian εκ περιτροπής με ακουστικά AKG 272 HD για πιο σύγουρα αποτελέσματα,κατάλαβα οτι το 10 ήταν πιο αναλυτικό και πιο γεμάτο σε σώματα-χαμηλό και στις δύο περιπτώσεις,πράγμα που με έκανε να πω:κείτα να δεις, δεν το περίμανα!Τελικά κράτησα το 10.Το θέμα τώρα είναι το οικονομικό (όπου δεν υπάρχει και τρομερή διαφορα) και το τι θα βρείς τη στιγμή που ψάχνεις διαθέσημο.Ελπίζω να βοήθησα.:)
Υ.Γ.:Άσε που το 10 το έχει καλύτερη ευελιξία σε μελλοντική χρήση και όσο περισσότερα τόσο καλύτερη ομοιογένεια όπως διαπύστωσα.

Last edited:

Reaction score
283
Το θεμα ειναι οτι το συστημα σου μπορει να μη χρειαζεται τα σωματα και τον ογκο του ρk10 και μην σου κατσει σωστα,σημασια δεν εχει παντα πιο ειναι καλυτερο αλλα το πιο μας ταιριαζει στο συστημα.,

Reaction score
996
Σωστή άποψη. Δυστυχώς δεν έχω την ευχέρεια να ακούσω πριν αγοράσω. Και αυτό οδηγεί σε λάθος αγορές ορισμένες φορές.

Reaction score
283
κοιτα στον ενισχυτη το βρισκω λογικο,αλλα αν βαλεις και στο cd τοτε νομιζω οτι θα ξεφυγει η κατασταση,εκτος και αν το συστημα υποφερει απο ελειψη δυναμικων.Εχει φοβερο βαθος και ογκο το χαμηλο ατμοσφαιρικος ηχος ,πολυ ωραια μεσαια,πιο φωτεινο απο το Pk 14 εννοω πιο εκτεταμενο ψηλα,ποιο ζωντανος ηχος.Το pk14 παρομοιο ηχο αλλα πιο μαζεμενο,πιο λιγα σωματα και μια εμφαση στα χαμηλομεσαια,ουδετερα και τα δυο και πιο ουδετερο το Pk10.Eγω εχω και τα δυο,ενα στο πολυπριζο και το Pk14 στον ενισχυτη.,διοτι δεν θελω παραπανω ογκο στο χαμηλο.Επισης προσπαθησε να ταιριαξεις kimber me furutech,γιατι το Κιμπερ υπερεχει στο χαμηλο και στα μεσαια,ενω η furutech ειναι καλυτερη στα υψηλα,και γενικα εχει πιο ησυχο και λειο ηχο,αυτα κατα τη γνωμη μου παντα.Και κατι ακομη το οποιο αφορα και αλλους,πολλοι περνουν το pk10 με χρυσα βυσματα,αν ομως εχεις ενα ισοροημενο ηχο στο συστημα(οχι φωτεινο) τοτε με ακροδεκτες ροδιου το καλωδιο εχει απιστευτο ηχο,στα υψηλα βελτιωνεται περισσοτερο και γενικα του ταιριαζει περισσοτερο το ροδιο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop