ΖΗΤΗΤΑΙ Πολυκάναλος Ενισχυτης

Reaction score
1
ΖΗΤΗΤΑΩ Πολυκάναλο Ενισχυτη με ολα τα καλουδια που πεζουν σημερα μιας κι ειναι καιρος για αναβαθμηση μπορω να διαθεσω μεχρι 250 ευρω μαζι με μεταφορικα μιας κι ειμαι θεσσαλονικη περιμενω προσφορες

Reaction score
1
ευχαρηστο θα τον ειχα παρει αλλα με τα μεταφορικα απο αθηνα για θεσσαλονικη η τιμη ανεβενει καντα στα 300 εγω δινω εως 250

Reaction score
11
Απάντηση: ΖΗΤΗΤΑΙ Πολυκάναλος Ενισχυτης

με τιποτα δεν θα σου παρει περισσοτερα απο 20-25 ευρω η κουριερ.....αν παλι δεν θελεις κουριερ, με 5-8 ευρω θα σου το φερει μεταφορικη η ακομη και το κτελ....μαλλον δεν γνωριζεις τα της αγορας φιλτατε.

Reaction score
1
τα ξερω αρκετα καλα με κουριερ περαν τον 2 κιλων ειναι 2 ευρω το κιλο επιπλεων +15 τα αρχικα κι ενα τετοιο μηχανιμα δεν ειναι να το ρισκαρεις να σου το στειλουν με ελτα κτελ η μεταφορικη ψαξτο λιγο κι θα δεις η γενικη ταχηδρομικη ζηταει 56 ευρω

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΖΗΤΗΤΑΙ Πολυκάναλος Ενισχυτης

τα ξερω αρκετα καλα με κουριερ περαν τον 2 κιλων ειναι 2 ευρω το κιλο επιπλεων +15 τα αρχικα κι ενα τετοιο μηχανιμα δεν ειναι να το ρισκαρεις να σου το στειλουν με ελτα κτελ η μεταφορικη ψαξτο λιγο κι θα δεις η γενικη ταχηδρομικη ζηταει 56 ευρω
+1000

Καλά τα λες φίλε μου. Και εγώ δεν το πίστευα μέχρι που πλήρωσα για ένα BLUE-RAY player με Courier 25€ μεταφορικά.

Reaction score
0
Απάντηση: ΖΗΤΗΤΑΙ Πολυκάναλος Ενισχυτης

Οπως είπα και σε άλλα παιδιά που δεν ειναι απο Αθηνα, ο καλύτερος τρόπος ειναι κάποιος γνωστός να το πάρει και να στον φέρει...

Reaction score
1
αν ειχα γνωστο θα τον ειχα παρει αμεσως αλλα δυστηχως δεν εχω αν μοιραζεις τα μεταφορικα στην μεση θα τον παρω

Reaction score
1
τελικα δεν τα βρηκα με το παιδι που δινει τον denon προλαβε αλλος κι ειπα να κανω την υπερβαση κι να δοσω εως κι 350 ευρο με τα μεταφορικα για ενα καλο μηχανημα αλεκος θεσσαλονικη

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.730
εχω φιλε μου εναν εξαιρετικο Sony 3300ES 7καναλο με HDMI .
ασημι σε εξαιρετικη κατασταση.
πρεπει να ναι περιπου 2ετιας.
Μπορω να στον δωσω στο ποσο που εχεις ορισει.

Πολυ απλα θελω να αναβαθμιστω σε κατι πολυ ακριβοτερο.

Ειμαι Θεσνικη , κι αν θελεις μπορεις να ερθεις να τον ακουσεις.
Ευχαριστω.

Reaction score
433
Απάντηση: Re: ΖΗΤΗΤΑΙ Πολυκάναλος Ενισχυτης

μεταλλική προσοψη,μαύρος, 15kg, hdmi (2in, 1 out) multi-channel pro-out, 150W ανα κανάλι (7καναλος) , πραγματικό κανονι!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.122
Members
38.412
Νεότερο μέλος
sitherion