13 Ιουλίου 2012 #1 L Lizard Μηνύματα 5 Reaction score 0 Καλησπέρα Σε ολο το Φορουμ! Θα ήθελα να αγοράσω μεταχειρισμένα CDJ-200 Αν καποιος φιλος απο το Φορουμ εχει να μου προτεινει κατι, Δέκτον. Υ.Σ Δεκτα σε οποια κατασταση και αν ειναι. Η τιμη θα εκτιμηθει ανάλογα Ευχαριστω.!!!
Καλησπέρα Σε ολο το Φορουμ! Θα ήθελα να αγοράσω μεταχειρισμένα CDJ-200 Αν καποιος φιλος απο το Φορουμ εχει να μου προτεινει κατι, Δέκτον. Υ.Σ Δεκτα σε οποια κατασταση και αν ειναι. Η τιμη θα εκτιμηθει ανάλογα Ευχαριστω.!!!
17 Ιουλίου 2012 #2 K kyriakos46 Μηνύματα 1 Reaction score 0 Απάντηση: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ για ΑΓΟΡΑ CDJ-200 Pioneer Filaraki exw egw duo cdj 200 se polu kali katastasi kai ta dinw 450..an endiaferesai pes mou!euxaristw
Απάντηση: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ για ΑΓΟΡΑ CDJ-200 Pioneer Filaraki exw egw duo cdj 200 se polu kali katastasi kai ta dinw 450..an endiaferesai pes mou!euxaristw
17 Ιουλίου 2012 #3 L Lizard Μηνύματα 5 Reaction score 0 Απάντηση: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ για ΑΓΟΡΑ CDJ-200 Pioneer Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου, Πες μου τι χρονολογίας ειναι και αν μπορουσες να μου στειλεις καποια φωτο.!!
Απάντηση: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ για ΑΓΟΡΑ CDJ-200 Pioneer Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου, Πες μου τι χρονολογίας ειναι και αν μπορουσες να μου στειλεις καποια φωτο.!!
17 Ιουλίου 2012 #4 Μελίδης Μιχάλης Πρόεδρος ΕΒΒΕ Μηνύματα 30.872 Reaction score 30.166 Απάντηση: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ για ΑΓΟΡΑ CDJ-200 Pioneer kyriakos46 said: Filaraki exw egw duo cdj 200 se polu kali katastasi kai ta dinw 450..an endiaferesai pes mou!euxaristw Click to expand... Ελληνικά κανένας δεν μαθαίνει πια στα σχολεία ρε παιδιά;
Απάντηση: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ για ΑΓΟΡΑ CDJ-200 Pioneer kyriakos46 said: Filaraki exw egw duo cdj 200 se polu kali katastasi kai ta dinw 450..an endiaferesai pes mou!euxaristw Click to expand... Ελληνικά κανένας δεν μαθαίνει πια στα σχολεία ρε παιδιά;
18 Ιουλίου 2012 #5 DUTYFREE Μηνύματα 457 Reaction score 544 Απάντηση: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ για ΑΓΟΡΑ CDJ-200 Pioneer καλημέρα, υπάρχουν 2 CDJ-100 σε άριστη κατάσταση στα €300 αν σε ενδιαφέρουν στείλε πμ να σε φέρω σε επικοινωνία με τον φίλο που τα έχει ευχαριστώ DF
Απάντηση: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ για ΑΓΟΡΑ CDJ-200 Pioneer καλημέρα, υπάρχουν 2 CDJ-100 σε άριστη κατάσταση στα €300 αν σε ενδιαφέρουν στείλε πμ να σε φέρω σε επικοινωνία με τον φίλο που τα έχει ευχαριστώ DF