16 Μαϊου 2012 #1 C cziv Μηνύματα 96 Reaction score 1 Αν κανεις εχει μικροφωνο ρυθμισης των ενισχυτων Yamaha (YPAO) και ενδιαφερεται να το δώσει, ας μου αφησει PM η ας με καλεσει. Ο κωδικος του μικροφωνου ειναι WB929200 και ειναι για την σειρα RX (ισως RX V). Ευχαριστω Κωστας 694 777 0341
Αν κανεις εχει μικροφωνο ρυθμισης των ενισχυτων Yamaha (YPAO) και ενδιαφερεται να το δώσει, ας μου αφησει PM η ας με καλεσει. Ο κωδικος του μικροφωνου ειναι WB929200 και ειναι για την σειρα RX (ισως RX V). Ευχαριστω Κωστας 694 777 0341
17 Μαϊου 2012 #2 A Auditory Επαγγελματίας Μηνύματα 541 Reaction score 714 Απάντηση: ΖΗΤΩ Μικροφωνο Yamaha YPAO (calibration) Έχω από Pioneer και Marantz, αν κάποιο είναι συμβατό ευχαρίστως να σου το δώσω
Απάντηση: ΖΗΤΩ Μικροφωνο Yamaha YPAO (calibration) Έχω από Pioneer και Marantz, αν κάποιο είναι συμβατό ευχαρίστως να σου το δώσω
18 Μαϊου 2012 #3 C cziv Μηνύματα 96 Reaction score 1 Απάντηση: ΖΗΤΩ Μικροφωνο Yamaha YPAO (calibration) Ευχαριστω. Εχω και εγω ενα Marantz αλλα δεν κανει. Δυστυχως.
Απάντηση: ΖΗΤΩ Μικροφωνο Yamaha YPAO (calibration) Ευχαριστω. Εχω και εγω ενα Marantz αλλα δεν κανει. Δυστυχως.
18 Μαϊου 2012 #4 abcd Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος Super Moderator Μηνύματα 82.180 Reaction score 107.707 Απάντηση: ΖΗΤΩ Μικροφωνο Yamaha YPAO (calibration) Δεν έχει κοινό βύσμα μικροφώνου(καρφί mini jack mono); Αν ναι, νομίζω ότι μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε μικρόφωνο! Όχι βέβαια των 3€, αλλά ένα καλούτσικο. Το δικό σου πρέπει να ήταν αυτό:
Απάντηση: ΖΗΤΩ Μικροφωνο Yamaha YPAO (calibration) Δεν έχει κοινό βύσμα μικροφώνου(καρφί mini jack mono); Αν ναι, νομίζω ότι μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε μικρόφωνο! Όχι βέβαια των 3€, αλλά ένα καλούτσικο. Το δικό σου πρέπει να ήταν αυτό:
18 Μαϊου 2012 #5 C cziv Μηνύματα 96 Reaction score 1 Απάντηση: ΖΗΤΩ Μικροφωνο Yamaha YPAO (calibration) Το δικο μου απο Marantz μπαινει, αλλα μου βγαζει ενα λαθος μολις ξεκινησω το auto. Επίσης διαβασα οτι τα σχετικα μικροφωνα ειναι "καλιμπραρισμενα" για τις αναλογες σειρες. Δεν ξερω αν ειναι οντως ετσι. Δεν θυμαμαι πως ηταν αλλα να μια εικονα: http://www.ebay.com/itm/Yamaha-Wb92...=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item53ec483483
Απάντηση: ΖΗΤΩ Μικροφωνο Yamaha YPAO (calibration) Το δικο μου απο Marantz μπαινει, αλλα μου βγαζει ενα λαθος μολις ξεκινησω το auto. Επίσης διαβασα οτι τα σχετικα μικροφωνα ειναι "καλιμπραρισμενα" για τις αναλογες σειρες. Δεν ξερω αν ειναι οντως ετσι. Δεν θυμαμαι πως ηταν αλλα να μια εικονα: http://www.ebay.com/itm/Yamaha-Wb92...=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item53ec483483
13 Σεπτεμβρίου 2012 #6 C cziv Μηνύματα 96 Reaction score 1 Απάντηση: ΖΗΤΩ Μικροφωνο Yamaha YPAO (calibration) Να φρεσκαρω την αναζητηση μου για τυχον μικροφωνο calibration απο Yamaha AV receiver. Ευχαριστω
Απάντηση: ΖΗΤΩ Μικροφωνο Yamaha YPAO (calibration) Να φρεσκαρω την αναζητηση μου για τυχον μικροφωνο calibration απο Yamaha AV receiver. Ευχαριστω