Ζήτηση καλωδιων για διπλοκαλωδιωση

Reaction score
680
Ζηταω για αγορά καλώδια για διπλοκαλωδιωση για τα ηχεία Klipsch Rf62 ii.
Η τιμη ειναι σχετικη αναλογα της προσφορας που θα έχω
Ευχαριστω

Reaction score
680
Ξεχασα να αναφερω , εως 200 ευρω το πολυ μιας και τα ηχεια μου δεν ειναι υψηλης κατηγοριας τιμης. Σε τελεια κατασταση παρακαλω

Reaction score
126
Τι πιστευεις οτι θα κερδισεις φορτωνοντας τον ενισχυτη σου ενα ζευγαρι καλωδια ακομη?

Reaction score
680
Καλημερα
Επιθυμω να εινα κοντα στα 2.5-3 μετρα
Ειλικρινα δεν εχω ιδεα αν θα κερδισω κατι. .Μου ειπαν οτι με διπλοκαλωδιωση μπορει να εχω καλυτερη στερεοφωνικη εικονα,οτι κι αν σημαινει αυτο. Απλα ειπα μιας και τα ηχεια παρεχουν αυτη τη δυνατοτητα να τα δοκιμασω. Δεν μπορει ...λεω...για να το βαζουν οι κατασκευαστες επανω κατι καλυτερο θα δινει. Με τη λογικη και μονο.
Αν παρ ολα αυτα καποιος ξερει κατι μιας και δεν ειμαι και κανενας γνωστης ....καθε βοηθεια δεκτη!

Reaction score
248
Καλημερα
Επιθυμω να εινα κοντα στα 2.5-3 μετρα
Ειλικρινα δεν εχω ιδεα αν θα κερδισω κατι. .Μου ειπαν οτι με διπλοκαλωδιωση μπορει να εχω καλυτερη στερεοφωνικη εικονα,οτι κι αν σημαινει αυτο. Απλα ειπα μιας και τα ηχεια παρεχουν αυτη τη δυνατοτητα να τα δοκιμασω. Δεν μπορει ...λεω...για να το βαζουν οι κατασκευαστες επανω κατι καλυτερο θα δινει. Με τη λογικη και μονο.
Αν παρ ολα αυτα καποιος ξερει κατι μιας και δεν ειμαι και κανενας γνωστης ....καθε βοηθεια δεκτη!
Έστειλα π.μ.

Reaction score
680
Καλησπερα στα παιδια που απαντησαν και ειδαν την αγγελια.
Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα επρεπε να φυγω επειγοντως εκτος Ελλαδος και επιστρεφω στο τελος της αλλης εβδομαδας. Μεταφερεται λοιπον η ημερομηνια αγορας για οταν επιστρεψω.
Και παλι ευχαριστω

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.088
Members
38.408
Νεότερο μέλος
kalelakos