11 Ιανουαρίου 2011 #1 jpaudio Επαγγελματίας Μηνύματα 2.308 Reaction score 1.682 Ζητείται τελικός ενισχυτής με λάμπες ισχύως 100 WRMS και άνω Stereo ή δύο Μonoblock. Φιλικά, Γιάννης
12 Ιανουαρίου 2011 #2 jpaudio Επαγγελματίας Μηνύματα 2.308 Reaction score 1.682 Απάντηση: Ζήτηση τελικού ενισχυτή με λάμπες Κάποιοι από τους Τσακριρίδιδες θα ήταν ιδανικοί...
18 Ιανουαρίου 2011 #3 G giannis18s Μηνύματα 245 Reaction score 12 Απάντηση: Ζήτηση τελικού ενισχυτή με λάμπες Εχω 2 μονομπλόκ Τσακιρίδιδες SOUL 120 WATT ο καθένας με καινούριες λάμπες ΕΗ ΚΤ-90 Ρώσσικες σε άριστη κατάσταση.
Απάντηση: Ζήτηση τελικού ενισχυτή με λάμπες Εχω 2 μονομπλόκ Τσακιρίδιδες SOUL 120 WATT ο καθένας με καινούριες λάμπες ΕΗ ΚΤ-90 Ρώσσικες σε άριστη κατάσταση.
19 Ιανουαρίου 2011 #4 jpaudio Επαγγελματίας Μηνύματα 2.308 Reaction score 1.682 Απάντηση: Ζήτηση τελικού ενισχυτή με λάμπες Ενδιαφέρον... Για στείλε μου μια φωτογραφία τους. Σε τι εμφανησιακή κατάσταση είναι; Γιάννης
Απάντηση: Ζήτηση τελικού ενισχυτή με λάμπες Ενδιαφέρον... Για στείλε μου μια φωτογραφία τους. Σε τι εμφανησιακή κατάσταση είναι; Γιάννης
19 Ιανουαρίου 2011 #5 G giannis18s Μηνύματα 245 Reaction score 12 Απάντηση: Ζήτηση τελικού ενισχυτή με λάμπες Ο.Κ Γιάννη, μόλις γυρίσω σπίτι σε μερικές μέρες θα σου στείλω φωτογραφία. Είναι πάντως σε πολύ καλή κατάσταση και είναι και με πυκνωτές ελαίου.
Απάντηση: Ζήτηση τελικού ενισχυτή με λάμπες Ο.Κ Γιάννη, μόλις γυρίσω σπίτι σε μερικές μέρες θα σου στείλω φωτογραφία. Είναι πάντως σε πολύ καλή κατάσταση και είναι και με πυκνωτές ελαίου.
23 Ιανουαρίου 2011 #6 G giannis18s Μηνύματα 245 Reaction score 12 Απάντηση: Ζήτηση τελικού ενισχυτή με λάμπες Γιάννη, μπορείς να μου στείλεις το E-MAIL σου σε Π.Μ. να σου στείλω τις φωτογραφίες?
Απάντηση: Ζήτηση τελικού ενισχυτή με λάμπες Γιάννη, μπορείς να μου στείλεις το E-MAIL σου σε Π.Μ. να σου στείλω τις φωτογραφίες?
29 Ιανουαρίου 2011 #7 nbullamatsisII Μηνύματα 322 Reaction score 22 Απάντηση: Ζήτηση τελικού ενισχυτή με λάμπες Ηλέκτρες αν σου κάνουνε με 8 EL34 στο κανάλι σε αριστη κατασταση, μπορεις να τις ακουσεις.
Απάντηση: Ζήτηση τελικού ενισχυτή με λάμπες Ηλέκτρες αν σου κάνουνε με 8 EL34 στο κανάλι σε αριστη κατασταση, μπορεις να τις ακουσεις.