Ζήτηση B&W 805 NAUTILUS

Status
Not open for further replies.
Reaction score
680
Αναζητώ τα ηχεία βάσης του τίτλου σε άριστη κατάσταση και με τις βάσεις τους. Η τιμή θα συζητηθεί.
Αν κάποιος τα έχει ας με καλέσει στο 6973557504
Αλέξανδρος

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
υπαρχει 3δα (δεν την σπαει ) φιλου , αν σε ενδιαφερει ρωταω τιμη.....απειραχτα

Reaction score
680
Καλημέρα
Με ενδιαφέρουν μόνο τα 2 χωρίς το κεντρικό. Αν δεν μπορεί να τα δώσει......ρώτα όμως για καλό και κακό. Τα έχω βρει στην Αγγλία 1500 λίρες με βάσεις και μεταφορικά. Σαν καινούρια, με εγγύηση από εταιρία. Αλλά προτιμώ να τα πάρω αφού τα δω από κοντά και να τα ακούσω αν γίνεται για ευνόητους λόγους.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Σε κάθε περίπτωση το εκτιμώ πολύ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
3αδα 3000 ευρω , (δεν τα εχει περαξει) ειναι αγορασμενα 2005 απο ηχοεκφραση
ελαχιστες ωρες (το ξερω γιατι τα εχει απρατησει)
δεν τα σπαει (δεν ρωτησα αν δινει και τις 3 βασεις) σε αυτο το ποσο

Reaction score
680
Οκ ευχαριστώ φίλε μου. Είναι αρκετά πάνω από το ποσό που ήθελα. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τον κόπο σου και την βοήθεια σου.

Reaction score
5.624
Ειναι εξαιρετικο ηχειο αλλα θελει εναν bryston η Μακη(mcintosh) με 200 rms ανα καναλι για να παιξει οπως μπορει.
Τα εχω και δεν θελω να τα αλλαξω.
Συγνωμη για το offtopic.

Reaction score
680
Ειναι εξαιρετικο ηχειο αλλα θελει εναν bryston η Μακη(mcintosh) με 200 rms ανα καναλι για να παιξει οπως μπορει.
Τα εχω και δεν θελω να τα αλλαξω.
Συγνωμη για το offtopic.
Αυτό είναι λίγο σχετικό νομίζω. Ο ενισχυτής που θέλω να τα βάλω είναι ο SONY TA 707 ES με 140 στα 8 Ohm και 240 στα 4. H B&W προτείνει ενισχυτή απο 50-120 Watt και ενώ τα ηχεία είναι 8ohm τα δίνει με ελάχιστη απαίτηση στα 4.6 Νομίζω μιά χαρά θα παίξουν. Μιά ερώτηση μιας και τα έχεις. Ξέρεις που μπορώ να βρω τις βάσεις τους για αγορά? Αν έχεις κανένα link καλοδεχούμενο.....

Reaction score
5.679
Αυτό είναι λίγο σχετικό νομίζω. Ο ενισχυτής που θέλω να τα βάλω είναι ο SONY TA 707 ES με 140 στα 8 Ohm και 240 στα 4. H B&W προτείνει ενισχυτή απο 50-120 Watt και ενώ τα ηχεία είναι 8ohm τα δίνει με ελάχιστη απαίτηση στα 4.6 Νομίζω μιά χαρά θα παίξουν. Μιά ερώτηση μιας και τα έχεις. Ξέρεις που μπορώ να βρω τις βάσεις τους για αγορά? Αν έχεις κανένα link καλοδεχούμενο.....
Με κάτω από 150 βατ πραγματικά πολυ απλά δεν παιζουν
Χωρια που για μένα πρέπει να κατεβαίνει ο ενίσχυτης κ στα 2ωμ
Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση

Reaction score
103
εμενα τα 805Ν ανετα μου κλειπαραν τον Bryston 4BST οταν τον ειχα...Δεν του φενεται αλλα αλλα θελει πολυ ρευμα το ηχειο αν θες να ακουσεις τις πραγματικες του δυνατοτητες...Αν θες να παιξει στο 60% οκ,θα παιξει κ με 150 watt...Aλλα...

Reaction score
680
Με κάτω από 150 βατ πραγματικά πολυ απλά δεν παιζουν
Χωρια που για μένα πρέπει να κατεβαίνει ο ενίσχυτης κ στα 2ωμ
Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση
εμενα τα 805Ν ανετα μου κλειπαραν τον Bryston 4BST οταν τον ειχα...Δεν του φενεται αλλα αλλα θελει πολυ ρευμα το ηχειο αν θες να ακουσεις τις πραγματικες του δυνατοτητες...Αν θες να παιξει στο 60% οκ,θα παιξει κ με 150 watt...Aλλα...
Με βάλατε σε σκεψεις. Παλιόπαιδα. Και πάνω που ημουν έτοιμος.......Αλλά δεν πειράζει. Κάθε μέρα που περνάει είναι καλό να μαθαίνουμε και κάτι.
Σας ευχαριστώ πολύ πάντως.

Rodemis

"Επαγγελματίας"
Reaction score
363
Τα ειχα,για αρκετο καιρο κ ενω δοκιμασα πολλους ενισχυτες,για να καταφερω να τ' οδηγησω σωστα,τελικα οδηγηθηκαν μ εναν Plinius sa 250.Αυτα τα ηχεια ειναι εξαιρετικα,αλλα για να τ'οδηγησεις....
Ειναι βαττοφαγα....

Reaction score
6.236
Εμ και εσύ τσιγκουνιες..... Πάρε ένα 14 bsst 2 να σωθείς ;)

Reaction score
690
Τα ίδια ισχύουν και για τα μεταγενέστερα 805s? Νομίζω κάπου διάβασα ότι είναι πιο εύκολα απο τα N.

Tα έχω με εναν classe ca2100 σε μικρό χώρο 10τμ και τα "παει" καλά (όχι οτι δεν θα γούσταραν κι άλλο..)

Δοκίμασα ένα φεγγάρι έναν class d 250w , τα "κούναγε" μεν , αλλά δυστυχώς καμια σχεση με τον classe δε...

Δεν αρκεί μόνο η οδήγηση στο ηχείο αυτό.

edit : sorry , τωρα ειδα πως ειναι αγγελια και οχι κουβεντουλα....ας το σβησει η διαχειριση αν επιθυμεί , ευχαριστώ

Last edited:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988