Σήμερα στις 12:05 #1 ΝΙΚΟΣ.Δ "Επαγγελματίας" Μηνύματα 737 Reaction score 104 Σε χρώμα μαύρο η σε μπρούτζο αν βρεθεί ακόμη καλύτερα
Σήμερα στις 12:16 #2 Z zaharias "Επαγγελματίας" Μηνύματα 271 Reaction score 187 Έχω το michell Αχρησιμοποίητο στα 50€
Σήμερα στις 12:18 #3 ΝΙΚΟΣ.Δ "Επαγγελματίας" Μηνύματα 737 Reaction score 104 zaharias said: Έχω το michell Αχρησιμοποίητο στα 50€ Click to expand... Ευχαριστώ , αναζητώ ένα πιο βαρύ και με σχετικά μεγαλύτερο όγκο
zaharias said: Έχω το michell Αχρησιμοποίητο στα 50€ Click to expand... Ευχαριστώ , αναζητώ ένα πιο βαρύ και με σχετικά μεγαλύτερο όγκο
Σήμερα στις 12:23 #4 Z zaharias "Επαγγελματίας" Μηνύματα 271 Reaction score 187 Ο τρόπος εφαρμογής του michell έχει καλύτερα αποτελέσματα χωρίς να επιβαρύνεται το spindle και το μοτέρ του πικάπ με τόσο έξτρα βάρος Φανταστείτε δίσκο αντί για 180γρ να είναι μισό κιλό και παραπάνω
Ο τρόπος εφαρμογής του michell έχει καλύτερα αποτελέσματα χωρίς να επιβαρύνεται το spindle και το μοτέρ του πικάπ με τόσο έξτρα βάρος Φανταστείτε δίσκο αντί για 180γρ να είναι μισό κιλό και παραπάνω