Ζήτηση wharfedale diamond 9.1

Reaction score
0
Απάντηση: Ζήτηση wharfedale diamond 9.1

Έχω wharfedale diamond 8.1, μαύρα που κάθονται εδώ και χρόνια στο υπόγειο μου μέσα στο κουτί τους (δεν με ενδιαφέρει το 5.1).
Εννοείται υπεράριστη κατάσταση και λίγο παιγμένα σαν περιφερειακά.
Εάν σε ενδιαφέρουν μου λες. Δεν καίγομαι να τα πουλήσω αλλά επειδή ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο ίσως σου κάνουν.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Ζήτηση wharfedale diamond 9.1

Έχω wharfedale diamond 8.1, μαύρα που κάθονται εδώ και χρόνια στο υπόγειο μου μέσα στο κουτί τους (δεν με ενδιαφέρει το 5.1).
Εννοείται υπεράριστη κατάσταση και λίγο παιγμένα σαν περιφερειακά.
Εάν σε ενδιαφέρουν μου λες. Δεν καίγομαι να τα πουλήσω αλλά επειδή ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο ίσως σου κάνουν.
Σ' ευχαριστώ για την πρόταση. Τα 8.1 μου κάνουν από την άποψη ότι έχουν το ρεφλέξ μπροστά γιατί θέλω να τα κολλήσω στον τοίχο, πάνω σε μια βιβλιοθήκη. Είναι όμως αρκετά μικρότερο ηχείο σε βάθος (και σε ήχο) και το μαύρο δεν πολυταιριάζει στη βιβλιοθήκη. Οπότε θα ήθελα να περιμένω ένα διάστημα να δω αν θα βρω τα 9.1. Θα πήγαινα στο 10.1 που κυκλοφορεί τώρα αλλά έχει πίσω το ρεφλέξ. Αν δεν τα καταφέρω να βρω θα επικοινωνήσω μαζί σου με pm. Στείλε μου την (οικονομική) πρότασή σου με pm. Και πάλι θενκς.

Να δώσω και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948 544 006. Εννοείται ότι μιλάμε για μετρητά.

Reaction score
28

Καλησπέρα,ρωτήστε στον Νάκα,τον αντιπρόσωπο,αν δεν εχετε ρωτήσει ήδη.Μπορεί να τους έχει μείνει κάποιο ζευγάρι.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.734

υπηρχαν μεχρι προτινος σαν ex demo σε γνωστη κονσουμεραδικη αλυσιδα ηλεκτρονικων, σε σουπερ τιμη. Μαλλον θα υπαρχει ακομα

Reaction score
4

υπηρχαν μεχρι προτινος σαν ex demo σε γνωστη κονσουμεραδικη αλυσιδα ηλεκτρονικων, σε σουπερ τιμη. Μαλλον θα υπαρχει ακομα
Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Σκασμένος για την ακρίβεια. :-(
Δίνει χτες ο φίλος Tyler αυτή την πληροφορία για το diamond, μιλάμε σε pm για το ποιο μαγαζί ακριβώς πρόκειται.
Τηλεφωνώ σήμερα 9.30 το πρωί, "βεβαίως τα έχουμε" μου λένε και πάω ο ίδιος γύρω στις 10. Εδώ το ηχείο, εκεί το ηχείο, άφαντο το ηχείο. Ψάχνοντας ανακαλύπτουν με έκπληξη ότι το ηχείο δόθηκε χτες το βράδυ. Τους αμφισβήτησα του στυλ δεν γίνονται αυτά τα πράγματα... αλλά για κακή μου τύχη βρέθηκε το παραστατικό. Θα με βόλευε να πιστεύω ότι με κορόϊδεψαν οι υπάλληλοι. Αλλά δεν.

Τυχαίο, θα μου πεις. Συμβαίνουν αυτά. Και διατηρώ ακόμα τις επιφυλάξεις μου, ότι ίσως κάνω λάθος αφού ούτε η αλυσίδα αναφέρθηκε, ούτε το συγκεκριμένο κατάστημα.
Βαθιά μέσα μου όμως δεν το πιστεύω για ένα ηχείο που κάθεται καιρό σαν demo.
Μακάρι ο άνθρωπος που το πήρε να το ήθελε και να ξέρει τι παίρνει. Προσωπικά νιώθω σαν κάποιος να "κρυφάκουσε" μια συνομιλία και να χώθηκε. Γουάι νοτ, θα μου πεις. Ελεύθερο φόρουμ είναι, οι πληροφορίες κινούνται.
Και δεν θα είχα τίποτα να πω... Εκτός ίσως από ένα ηθικό ζητηματάκι, για το οποίο μόνο όποιος έχει νιώσει ανάλογα μπορεί να με καταλάβει...

Καλοάκουστο φίλε, αν με διαβάζεις.

Reaction score
4

μη σκας, θα παρεις καλυτερα.
Thanks, Tyler. Μακάρι... Απλώς είμαι υπό την επήρρεια ακόμα.. :-(
Αμ το άλλο; Ήταν και cherry! Αγγκζζμπγρρρρρρρρρ

Reaction score
4
Τέλος αναζήτησης. Αγοράστηκε άλλο μικρό ηχείο, με μεγάλο ήχο: Q acoustics 1020i. Ευχαριστώ πολύ τους φίλους που συμμετείχαν και ειδικά τον Tyler για τις συμβουλές του και τη στήριξη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.001
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell