- Reaction score
- 4
Ζητάω το ηχειάκι wharfedale diamond 9.1 (κατά προτίμηση όχι μαύρο.)
Σ' ευχαριστώ για την πρόταση. Τα 8.1 μου κάνουν από την άποψη ότι έχουν το ρεφλέξ μπροστά γιατί θέλω να τα κολλήσω στον τοίχο, πάνω σε μια βιβλιοθήκη. Είναι όμως αρκετά μικρότερο ηχείο σε βάθος (και σε ήχο) και το μαύρο δεν πολυταιριάζει στη βιβλιοθήκη. Οπότε θα ήθελα να περιμένω ένα διάστημα να δω αν θα βρω τα 9.1. Θα πήγαινα στο 10.1 που κυκλοφορεί τώρα αλλά έχει πίσω το ρεφλέξ. Αν δεν τα καταφέρω να βρω θα επικοινωνήσω μαζί σου με pm. Στείλε μου την (οικονομική) πρότασή σου με pm. Και πάλι θενκς.Έχω wharfedale diamond 8.1, μαύρα που κάθονται εδώ και χρόνια στο υπόγειο μου μέσα στο κουτί τους (δεν με ενδιαφέρει το 5.1).
Εννοείται υπεράριστη κατάσταση και λίγο παιγμένα σαν περιφερειακά.
Εάν σε ενδιαφέρουν μου λες. Δεν καίγομαι να τα πουλήσω αλλά επειδή ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο ίσως σου κάνουν.
Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Σκασμένος για την ακρίβεια. :-(υπηρχαν μεχρι προτινος σαν ex demo σε γνωστη κονσουμεραδικη αλυσιδα ηλεκτρονικων, σε σουπερ τιμη. Μαλλον θα υπαρχει ακομα
Thanks, Tyler. Μακάρι... Απλώς είμαι υπό την επήρρεια ακόμα.. :-(μη σκας, θα παρεις καλυτερα.