Ζεύγος Electrocompaniet AW180 Monoblock power amplifiers

Μηνύματα
320
Reaction score
57
Έχουμε λοιπόν ένα ζεύγος Electrocompaniet AW180 Monoblock power amplifiers που βρίσκονται σε αρίστη κατάσταση τόσο λειτουργικά όσο και εμφανισιακά.

Ήταν αγορασμένο με κλειστά μάτια και χωρίς πολλές πολλές ερωτήσεις ούτε καν ακρόαση, ως δεύτερο χέρι το 2016 από το γνωστό Φυσικό και Μηχανικό Ήχου, πασίγνωστο για τη δουλειά του στο τομέα της ηχοληψίας και όχι μόνο και μέλος του φόρουμ Θέμη Ζαφειρόπουλο ιδιοκτήτη της Location Sound στο Κολωνάκι. (Ελπίζω να είναι ακόμα στις επάλξεις)


Ο ίδιος τότε με είχε διαβεβαιώσει ότι οι ενισχυτές προέρχονταν από προσωπικό του φίλο και είχε αναλάβει ο ίδιος να κάνει τη πώληση.
Πέντε έξι μήνες πριν μπει η σκέψη της πώλησης από τον πρώτο ιδιοκτήτη είχε γίνει πλήρης αλλαγή όλων των πυκνωτών του καθενός ενισχυτή με τους νεότερους που η ίδια η εταιρία έβαζε και βάζει ακόμα στα νεότερα μοντέλα του ίδιου ενισχυτή.

Από το 2016 λοιπόν που ήρθαν στη κατοχή μου, (και χωρίς φυσικά να μπορώ να το αποδείξω), οι ενισχυτές αυτά τα 6 χρόνια έχουν παίξει ελάχιστα πρωτίστως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δευτερεύοντος λόγω απώλειας συγγενικών προσώπων που με ανάγκασαν σε διετή αποχή μουσικής ακρόασης.

Το περιβάλλον του σπιτιού είναι άκαπνο και χωρίς κατοικίδια, εάν αυτό βοηθάει κάποιον να αποφασίσει.

Πέραν τούτου οι ενισχυτές όπως προείπα είναι σε άριστη κατάσταση.

Μπορούν άνετα να οδηγήσουν εξαιρετικά, πλήθος ηχείων!

(Τα δικά μου είναι B&W 802D για να έχετε μια σύγκριση).

Έχουν δυνατότητα ΔΙΠΛΟΚΑΛΩΔΙΩΣΗΣ για όποιον το επιθυμεί.

Επίσης σε αντίθεση με το μοντέλο που βγάζει τώρα η εταιρία και δέχεται μόνο XLR σύνδεση από τον προενισχυτή, στο προς πώληση ζεύγος υπάρχει και RCA σύνδεση.

Βεβαίως το επόμενο σημαντικό χαρακτηριστικό του εν λόγου ενισχυτή είναι η Link σύνδεση που διαθέτει και που πρακτικά σημαίνει ότι εάν υπάρχει ενδιαφερόμενος που στη κατοχή του βρίσκεται ήδη ένα ζεύγος τότε μπορεί να γίνει ΔΙΕΝΥΣΧΙΣΗ με εντυπωσιακή αναβάθμιση του ηχητικού αποτελέσματος και χωρίς τις περαιτέρω ρυθμίσεις που συνεπάγεται μια τέτοια προσθήκη / αλλαγή.

Είχα σκοπό να προβώ σε μια τέτοια διαδικασία αλλά δε μπόρεσα λόγω χρόνου να μπω στη διαδικασία αναζήτησης ενός ζεύγους ακόμα.

Τώρα εάν μετά από τόσα χρόνια που κυκλοφορεί ο AW180 υπάρχει κάποιος (μάλλον νεότερος) που δε γνωρίζει το μοντέλο και τα χαρακτηριστικά του, εδώ θα βρει όλα τα στοιχεία:

https://electrocompaniet.com/products/aw-180
Ξέχασα το βασικότερο.
4500€
Κουτιά δεν πήρα και δεν θα πάρετε.
Επικοινωνία καλό θα ήταν μέσω viber γιατί και οι τοίχοι στο σπίτι έχουν αυτιά.
Και ο νοών νοείτο!
6944987840

Και τέλος Μερικές φωτό:
 

Attachments

Last edited:


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.091
Μηνύματα
2.888.104
Members
37.984
Νεότερο μέλος
fchristos
Top