Ζητείται ζεύγος XLS-215 Cerwin Vega

Status
Not open for further replies.

Reaction score
62
Ζητείται ζεύγος XLS-215 Cerwin Vega σε λογική τιμή.
Μια τελευταία προσπάθεια και μετά πάω για άλλης εταιρείας ηχεία.

Μέχρι 750€-800€ Max

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: PPG

Reaction score
62
Δέχομαι και προσφορές και για άλλα ηχεία δαπέδου μέχρι 700-800€ αλλιώς με βλέπω να παίρνω τα Roister του φίλου μου του PαPαGή που παίζουν τέλεια. ;)

• Like

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562
Ο ηχος και η "φιλοσοφια" του Σερβιν καμια σχεση με τα ροιστερ.
Στα ροιστερ κοντα, ειναι τα EPOS M22, που εχω ακουσει σε ενα φιλο και η τιμη τους ειναι καπου εκει που ψαχνεις.

Reaction score
62
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κατ´ αρχήν.
Έχω δει την αγγελία που αναφέρατε παραπάνω και έχω επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη αλλά προφανώς δεν είναι αποφασισμένος να τα δώσει γιατί στην αρχή της επικοινωνίας μας δεν ήθελε να τα συσκευάσει και να τα στείλει, αλλά ήθελε να πάει κάποιος να τα παραλάβει από το σπίτι του. Όταν μετά απο ψάξιμο και τηλέφωνα σε διάφορες μεταφορικές, βρήκα μία μεταφορική που δεχόταν να πάει να τα παραλάβει με έξτρα χρέωση, τότε του ζήτησα να κάνει μια καλύτερη τιμή γιατί τα μεταφορικά ήταν 50€ και η τιμή ανέβαινε στα 900€ και δεν μπορούσα να δώσω τόσα χρήματα. Ήδη τα 850€ ήταν πολλά για μένα. Έψαχνα κάτι στα 800€ μαζί με τα μεταφορικά.
Για αυτό και έβαλα την αγγελία αλλά μάλλον είναι ο μοναδικός που τα δίνει κι εγώ ο μοναδικός που τα θέλω γιατί ούτε εγω βρίσκω να αγορασω ούτε αυτός να πουλήσει. :p
Οπότε αναγκαστικά θα πάρω κάτι άλλο γιατί έχω μείνει χωρίς ηχεία.

• Like

Z

Zdimis

Guest
στειλτου ενα μυνημα οτι του δινεις 800 ευρω και πληρωνεις τα μεταφορικα και αν δεν δεχθει η αγγελια εχει ανεβει χαβαλέ ,ο ανθρωπος δεν θελει να πουλήσει για λογους δικους του σεβαστους.Αμαρτια παντως να θες αυτα τα ηχεια που πουλιουνται 12% (με τα μεταφορικά)πανω απο το ταβανι σου και να μην γινει το παντρεμα.Αυτος που το θελει πιο πολυ ας κανει το 12% υπερβαση ρε παιδες.

Reaction score
62
Τα Usher CP6371 που πουλιούνται εδώ τα εχει ακούσει κανείς; Γιατί εγω απο επαρχία δύσκολο να τα ακούσω. Κάνουν για μεγάλο χώρο; 45τμ αλλά θέση ακρόασης στο μισό (σαλόνι-τραπεζαρία).

• Like

Reaction score
62
Μόλις πήρα τα ηχεία.
[DOUBLEPOST=1479826251][/DOUBLEPOST]Πωλούνται ηχεία Cerwin Vega XLS-215.

Ρε παιδιά δεν είναι μεγάλα.

Είναι τεράστια!!!!!

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526