(Ζητείται) το CD -S2000 της Yamaha

Reaction score
4
σε μαύρο χρώμα κατά προτίμηση- ή κάποιο άλλο αντίστοιχης ποιότητας πλέιερ, γλυκόηχο, με έμφαση στη μεσαία περιοχή, για δοκιμή στο σύστημά μου και αγορά.

ika

News
Reaction score
15.857
Υπάρχει μια αγγελία στον τελευταίο ΗΧΟ&ΕΙΚΟΝΑ

Reaction score
4
Πικρή ιστορία. Υπήρχε και τον προηγούμενο μήνα, με λάθος τηλέφωνο. Τους πήρα στα γραφεία, δεν ήξεραν. Περίμενα το νέο τεύχος του ήχου, Δευτέρα πρωί το αγόρασα και πράγματι υπήρχε ξανά με το σωστό τηλέφωνο. Άρχισα να τηλεφωνώ μέχρι το βράδυ σε ένα κινητό που έβγαζε σήμα απενεργοποιημένου. Την Τρίτη πρωί που πήρα (κατά τις 10) και δούλευε είχε ήδη προλάβει άλλος. Ε, καμιά φορά, θέλεις να μασήσεις σίδερα. Έχω σκάσει- πάντως σ' ευχαριστώ.

Reaction score
28
σε μαύρο χρώμα κατά προτίμηση- ή κάποιο άλλο αντίστοιχης ποιότητας πλέιερ, γλυκόηχο, με έμφαση στη μεσαία περιοχή, για δοκιμή στο σύστημά μου και αγορά.
δυσκολα θα βρεις να πωλειται το συγκεκριμενο μηχανημα φιλε μου ...και εγω πο:117:υ το ζαχαρωνω απο καιρο τωρα αποφασισα να μαζεψω και να το αγορασω ......

Reaction score
4
Re: Απάντηση: (Ζητείται) το CD -S2000 της Yamaha

το συγκεκριμένο που έχασα, δόθηκε 550 ευρώ! ενός έτους μηχάνημα. κλαψ.

όσο για το apothema δεν ξέρω αν ισχύει- πότε το βλέπω τόσο, πότε όσο και οι υπόλοιποι...και δεν είμαι σίγουρος αν το έχουν...επίσης μπαίνεις στον πειρασμό να σκεφτείς τι μεταχειρισμένο παίρνεις με ένα χιλιάρικο. Θενξ που με σκέφτηκες όμως.

Reaction score
851
Απάντηση: (Ζητείται) το CD -S2000 της Yamaha

... κατ' εμέ, το θέμα έγκειται στο ότι άλλο είναι ένα χιλιάρικο ζεστό και άλλο σε 24 δόσεις ...

Reaction score
4
Μήπως υπάρχει κάποιος συνάδελφος που έχει το s2000 και θέλει να κάνει ένα ψυχικό τώρα τη μ. εβδομάδα; Εννοώ να ακούγαμε το πλέιερ στο σύστημά μου, πριν πάω να το αγοράσω στα τυφλά...Μένω στη Νέα Σμύρνη και θα του χρωστώ μεγάλη ευγνωμοσύνη. Καλή ανάσταση σε όλους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.122
Members
38.413
Νεότερο μέλος
FotisLam