Ζητείτα Thermatake DH103 (VH3001BNS)

Reaction score
1
Αν υπάρχει κάποιος ο οποίος να πουλάει το εν λόγω κουτί, αγρατζούνιστο φυσικά, θα με ενδιέφερε...Επίσης αν γνωρίζει κάποιος ας με ενημερώσει για ποιό λόγο εδώ και κάποιους μήνες δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο το συγκεκριμένο Thermaltake?

Reaction score
3
Βλεπω οτι υπαρχει η ταση να μην ξαναφερνουν γενικως τετοια κουτια,λογω των media players

Reaction score
0
Είναι ακριβά και ο κόσμος δεν τα αγοράζει πλέον λόγω κρίσης.

Reaction score
1
Και που θα βολέψω ρε παίδες το PC με την γομαροκάρτα γραφικών που θέλω να πάρω??? Το εν λόγω κουτί παίρνει μέσα του τα πάντα ολα!!!!

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Ζητείτα Thermatake DH103 (VH3001BNS)

Καλημερα. Εχω αγγελια για ενα Coolermaster wavemaster. Ειναι απο μασιφ αλουμινιο μεσα εξω, ειναι πανεμορφο, και μπορει καλλιστα να σταθει σε σαλονι με αξιωσεις.. Ειναι επενδεδυμενο εσωτερικα με ηχοαποροφητικο υλικο της Akasa, και μοιαζει καπως, με καποια μονομπλοκ της Theta που ειχα δει παλαιοτερα. Χωραει μεσα οτι θελεις, ενω οι διαστασεις του ειναι σχετικα μαζεμενες. Αν σε ενδιαφερει τσεκαρε την αγγελια για να δεις φωτο, η , στειλε μου μυνημα για να σου στειλω φωτο. Ειμαι αμπελοκηπους αν θες να το δεις απο κοντα, μιας και στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο ομορφο απο τις φωτογραφιες.

Reaction score
1
Ευχαριστώ για τα reply σας...Βασικά έχω ματια μόνο για αυτό, κυρίως από θέμα χώρου και εμφάνισης

Reaction score
1
Τελικά έχω αρχίσει να σκέφτομαι και το μικρό του αδερφάκι...το DH101. Αν το έχει κάνεις σε άριστη κατάσταση και σκέφτεται να το "σπρώξει" ας στείλει κανά pm...

Reaction score
1
Επίσης ακόμα ένα κουτί το οποίο καλύπτει τις ανάγκες μου είναι το Lian Li PC-C30I, το οποίο περιλαμβάνει οθόνη και τηλεκοντρόλ.

Οπότε αν υπάρχει κάποιο σε ΜΑΥΡΟ χρώμα, ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ και σκέφτεται να το δώσει κάποιος....έδω είμαστε πάλι.

Να με συγχωρέσετε αγαπητοί συμφορουμήτες αν σας έχω πρήξει με τα post μου, βάζοντας λίγο λίγο τα μοντέλα για τα οποία ενδιαφέρομαι, αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω πολύ χρόνο να κάτσω να τα οργανώσω...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ζητείτα Thermatake DH103 (VH3001BNS)

Ασημι δεν κανει ε? Γιατι σκεφτομουν να αλλαξω σπιτι στο HTPC

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.154
Members
38.415
Νεότερο μέλος
kostas2025