Ζητηση ηχεια Infinity SM 115

Reaction score
129
Από τα λίγα ηχεία που σε γεμίζουν με μπάσο και πλούσιο ηχώ άλλα στην Ελλάδα.. λίγα... στην Γερμανία πάλη τα πουλάνε λες και είναι "καραμέλες" καλή τύχη στην αναζήτηση σου άμα έχεις τρόπο να τα κατεβάσεις πάνε στο γερμανικό ebay

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
αλλά στην Ελλάδα.. λίγα..
Όντως στην Ελλάδα δεν πουλήθηκαν πολλά.
Ο κόσμος τότε αγόραζε τα SM 105 λόγω χαμηλής τιμής ή πήγαινε στο SM 125...

Καλή τύχη στην αναζήτησή σου Γιώργο.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.700
Ευχαριστω παιδια τα ηχεια τα ειχα αν θυμασαι Νικο τα ειχα παρει απο τον Χαλβατζη τοτε Lyric μου ειχαν χαλασει σκιστει τα ριμπον στα γουφερ τα επισκευασα αλλα χαλασαν τελειως και τα εδωσα, θυμαστε κατ τα 155 που κατεδαφιζαν τοιχους;;; Και απο γερμανια να τα αγορασω αναρωτιεμαι σε τι κατασταση να ειναι...;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
αν θυμασαι Νικο τα ειχα παρει απο τον Χαλβατζη τοτε Lyric, μου ειχαν χαλασει σκιστει τα ριμπον στα γουφερ
τa foam θες να πεις γιατί τα SM δεν είχαν ποτέ ribbon ούτε στα tweeter , πόσο δε μάλλον στα woofer..

Reaction score
1.769
Ευχαριστω παιδια τα ηχεια τα ειχα αν θυμασαι Νικο τα ειχα παρει απο τον Χαλβατζη τοτε Lyric μου ειχαν χαλασει σκιστει τα ριμπον στα γουφερ τα επισκευασα αλλα χαλασαν τελειως και τα εδωσα, θυμαστε κατ τα 155 που κατεδαφιζαν τοιχους;;; Και απο γερμανια να τα αγορασω αναρωτιεμαι σε τι κατασταση να ειναι...;
καλα το 155 δεν υπάρχει λεμε.
σεισμός όχι αστεία.

Reaction score
1.769
Νίκο το έζησα σε σπίτι και δεν περιγράφεται αυτό το ηχείο.
πέφτανε σκόνες από την ψευδοροφή.νομιζα
ότι θα μας έρθει στο κεφαλι.
αν ήμουν σε μονοκατοικία θα είχα σίγουρα ένα ζευγάρι σε ένα δεύτερο σύστημα για χαβαλέ.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.293
Εμπειρία έχω από το 112 και το 115. Η ευαισθησία τους βέβαια ήταν αρκετά μεγαλύτερη από τον μέσο όρο, αλλά δεν έπιανε τις τιμές που ανακοίνωναν.
Τονικά είχαν τα θεματάκια τους και αν θυμάμαι καλά την καλύτερη απόκριση την είχε το 115 με το ρυθμιστικό των μεσαίων στο παρά 10 και των υψηλών στο και 10.
Το tweeter με το foam που έφεραν ήταν εξαιρετικό σε αέρα. Πάντα αναρωτιόμουν γιατί διεκόπη η παραγωγή τέτοιων μονάδων.
Τώρα από χαμηλό... τα μεγάφωνα τους είχαν περισσότερο προσανατολισμό σε ΡΑ. Ελαφριές κατασκευές και ευαίσθητες μεν αλλά το βαθύ χαμηλό δεν ήταν το φόρτε τους. Το 15ιντσο από τους 45 hz και πάνω ήταν ΟΚ.

Reaction score
1.769
εννοείται ότι δεν ήταν κανένα hiend ηχείο αλλα ήταν φοβερό για γούστα.
pa στάθμες αλλα χωρίς τη σκληράδα της κόρνας.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.293
εννοείται ότι δεν ήταν κανένα hiend ηχείο αλλα ήταν φοβερό για γούστα.
pa στάθμες αλλα χωρίς τη σκληράδα της κόρνας.
Ακριβώς όπως το λες. Είχα βάλει δίπλα-δίπλα το 112 με κόρνες 103 db και το Infinity, αν και με αρκετά λιγότερη στάθμη, ήταν σαφώς καλύτερο.

Reaction score
1.769
είχαμε βαλη jbl pa ηχεία με ευαισθησία 104db διπλα με το 155 και ενώ έπαιζε σαφώς καλύτερα δεν υστερούσε ούτε σε στάθμες αφού και τα δυο έπαιζαν μακράν πιο δυνατά από όσο μπορούσε να αντέξει οποιοσδήποτε

Reaction score
129
κάποια στιγμή θα πεταχτώ να βγάλω κάποιες φωτογραφίες στο σπίτι γιατί έχουμε ένα ζευγάρι και όποιος είναι από θεσσαλονίκη ας έρθει να κάνουμε ένα τεστ (προειδοποίηση θα έρθει η αστυνομία)

Χεχεχεχεχε ακόμα refoam Δεν εκανα

Attachments

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.421
έχει πολύ πλάκα να παίζεις βίντεο από ένα ηχείο στο youtube και να βλέπεις τα sub σου να κουνιούνται πέρα δώθε
:o:o:o

Reaction score
111
Καλημέρα,
Τα είχα και εγώ καθώς και τα rs 2000 και τα 7 Kappa φοβερό μπάσο αλλά και τα τρία μου παρουσίασαν το πρόβλημα που ανέφερες με το foam και στα τρία μοντέλα. Ηταν αγορασμένα καινούργια από την Lyric και μάλιστα στα 7 Kappa ακρόαση είχα κάνει με τον Ρίτσο που ήταν τότε στην Lyric.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
σιγά το πρόβλημα κάθε 10-12 χρονια θέλουν αλλαγη ,μονος μου τα αλλάζω
Σωστά και στο κουτί να μείνουν το υλικό (foam) πολυμερίζεται . Το butyl rabber ήταν ακριβό τότε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.100
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT