Ζητουνται B&W lcr60 ή cc6

Reaction score
0
Ψαχνω ενα απο τα παραπανω κεντρικα ηχεια για να το ταιριαξω με τα Dm 601 s3 που εχω ηδη.Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε αντιστοιχη προταση μιας και τα συγκεκριμενα ειναι λιγο δυσεύρετα πλεον..

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
0
Απάντηση: Ζητουνται B&W lcr60 ή cc6

Φίλε μου πόσο θα έδινες για αυτό το ηχείο; Σε ρωτάω γιατί νομίζω ότι το είδα σε κάποιο μαγαζί στη περιοχή μου. Χαλκίδα (εκθεσιακό κομμάτι)

Μην με παρεξηγήσεις δεν θέλω να κάνω καμμία μεταπώληση ή κάτι τέτοιο, απλώς αν μπορώ να βοηθήσω.

Reaction score
0
Σ'ευχαριστω μονο κ μονο που ασχολεισαι.Δεν ξερω ποσο εχει/ειχε και αλλα σιγουρα το cc6 ειναι πολυ πιο φτηνο.Αν σε βολευει παντως,και αν σε βγαζει ο δρομος σου,κανε μια ερωτηση και πες μου.Και γενικα αν εχει καποιο κεντρικο που να μοιαζει με τα 601 μου.(κιτρινο γουφερ κτλ.)

Σ'ευχαριστω και παλι.

Κωστας.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ζητουνται B&W lcr60 ή cc6

Σ'ευχαριστω μονο κ μονο που ασχολεισαι.Δεν ξερω ποσο εχει/ειχε και αλλα σιγουρα το cc6 ειναι πολυ πιο φτηνο.Αν σε βολευει παντως,και αν σε βγαζει ο δρομος σου,κανε μια ερωτηση και πες μου.Και γενικα αν εχει καποιο κεντρικο που να μοιαζει με τα 601 μου.(κιτρινο γουφερ κτλ.)

Σ'ευχαριστω και παλι.

Κωστας.
Φίλε μου έριξα μία ματιά χθές και είναι το HTM62 Black. Η τιμή του στα 360€.
Προσωπικά δεν νομίζω να είναι και καμμιά σπουδαία προσφορά για εκθεσικό κομμάτι.

Reaction score
0
Σ'ευχαριστω πολυ φιλε.Τα εχω δει τα συγκεκριμενα αλλα εκτος του οτι βγαινω λιγο εκτος budget τα θεωρω και λιγο αταιριαστα με τα 601 μου.

Σ'ευχαριστω οπως και να 'χει.

Reaction score
169

Πουλάει ένας φίλος ένα πρακτικά αχρησιμοποίητο Β&W CDM 400 ευρώ συζητήσιμα σε μαύρο χρώμα.

αν σε ενδιαφέρει στείλε ένα πμ να σου δώσω κινητό να μιλήσετε

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ζητουνται B&W lcr60 ή cc6

Καλημερα φιλε μου,

Εννοειτε οτι με ενδιαφερει.Περιμενω με pm λεπτομεριες και τιμη.

Σ'ευχαριστω πολυ

Reaction score
0

Καλησπερα φιλε
Εχω το κεντρικο που ψαχνεις το CC-6 σε αριστη κατασταση αν θελεις επικοινωνεις μαζι μου με p.m για περισσοτερα.
Νικος

Reaction score
0
...Και ναι,μετα απο 1μισο χρονο βρηκα το ηχειο που εψαχνα και ηδη το χαιρομαι.Ευχαριστω θερμα τον φιλο Reptile για την αμεση αποστολη και την "εργοστασιακη" συσκευασια του σχεδον καινουριου πραγματικα B&W cc6.

Ευχαριστω και παλι φιλε Reptile.
Παρακαλω να κλεισει η αγγελια.

Reaction score
0

Διαθέτω το B&W CC6 S2 είναι σε άριστη κατάσταση και το δίνω για 160 ευρ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.173
Members
38.301