Ζητούνται ηχεία για να οδηγηθούν από τον Primare I30.

Status
Not open for further replies.
Reaction score
42
Ζητούνται για άμεση αγορά ηχεία για να οδηγηθούν από τον ενισχυτή primare I30.
Περιμένω τις προτάσεις σας. Η εμπειρία σας με τον εν λόγω ενισχυτή σε συνδυασμό με τα ηχεία που έχετε χρησιμοποιήσει θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη.
Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
42
Ξέχασα να αναφέρω στους φίλους πως μένω στη Θεσσαλονίκη και η δυνατότητα ακρόαση είναι περιορισμένη!

Reaction score
98
Ζητούνται για άμεση αγορά ηχεία για να οδηγηθούν από τον ενισχυτή primare I30.
Περιμένω τις προτάσεις σας. Η εμπειρία σας με τον εν λόγω ενισχυτή σε συνδυασμό με τα ηχεία που έχετε χρησιμοποιήσει θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη.
Ευχαριστώ πολύ.
Έχει σημασία τι αποτέλεσμα θέλει κανείς,αλλά κ το κόστος .
Δοκιμασμένη συνταγή είναι με paradigm, όγκο επαρκέστατο σε όργανα κ χαμηλό,με ξεκούραστα πρίμα ( με αντιστοιχία καλών ηχογραφήσεων κ χώρου ) γενικά μαλακό ήχο ,όχι με την κακή έννοια,παίζει άνετα όλα τα είδη.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.624
- τα triangle που σου πρότειναν είναι δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή ( που έχω ακούσει )

- primare + paradigme , δεν έχω ακούσει μαζί αλλά ξεχωριστά με τα δεύτερα να ηχούν όπως είπε ο AA68

- με τα focal φοβάμαι πως θα υπάρξει αρκετή λαμπρότητα , ενώ με τα sonus faber θα είσαι ok

- o χώρος σου όμως είναι μεγάλος καθώς και η απόσταση ακρόασης , οπότε θα έχεις μέτριες εντάσεις και αρκετή συμμετοχή του δωματίου ( είναι αρκούντως φροντισμένο ; )

Reaction score
98
Ποια η γνώμη σας για τα focal aria και για τα sonus faber venere 2.5???
Τα μοντέλα αυτά δε τα έχω ακούσει,αλλά κ οι δύο εταιρείες είναι υπεράνω κριτικής.
Υπάρχει κατ' εμένα μια ευκολία ότι ο ολοκληρωμένος μπορεί να "πάει" σε μαγαζιά πχ κ να δοκιμαστεί επί τόπου για μια γενική εικόνα συνέργειας που θεωρώ σημαντικότατο για αποτέλεσμα .
Κ εγώ όπως κ ο φίλος από επάνω στα sonus θα πόνταρα αν ήταν στα τυφλά...

Last edited:

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.261
Ειχα μεχρι προσφατα αυτον τον ενισχυτη και οδηγουσε αυτα τα ηχεια, με παρα πολυ καλο αποτελεσμα.

Reaction score
42
άκουσε τον με Triangle. Παίζει άψογα μαζί τους
Βρήκα κάποια στιγμή τα triangle ventis 222 με πολύ καλά χαρακτηριστικά, δυστυχώς όμως δεν ασχολήθηκα παραπάνω λόγω χρώματος το οποίο δεν ταιριάζει στον χώρο που θα τα βάλω.
Λευκό, μαύρο και καρυδιά είναι τα χρώματα που ταιριάζουν στο χώρο μου διότι όπως και να το κάνουμε το αισθητικό κομμάτι παίζει κι αυτό το ρόλο του.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Δοκιμασε τα Sonus Faber venere 3.0, γεματος ηχος, μουσικοτατος, ωραιο χαμηλο, υψηλο αναλογο του ενισχυτη, πληρες ηχειο. Αν δεν βαρειεσαι παρε τον προαστιακο και ελα, αν και εδω μεσα δεν θα τα ακουσεις λογω χωρου εν πληρει αναπτυξει! Μα και παλι προσωπικα με ...γεμιζουν!

Reaction score
42
Ηχεία βρέθηκαν τελικά μέσα από τις προσφορές των καταστημάτων.
Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία!
Σας ευχαριστώ όλους για τις επισημανσεις, τις προτάσεις σας!
Ευχαριστώ το avsite για τη φιλοξενία της αγγελίας.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.021