Ζητώ ενισχυτή 80-120 WRMS/ch, τελικό ή ολοκληρωμένο

Reaction score
3.085
Καλημέρα σε όλους. Ότι λέει ο τίτλος.

Θέλω έναν ενισχυτή Hi-Fi, τελικό ή ολοκληρωμένο (ο δεύτερος κατά προτίμηση με pre out-amp in, αλλά όχι αναγκαστικά), 2-κάναλο (στερεοφωνικό), που θα χρησιμοποιηθεί για οδήγηση δύο αντίστοιχων ηχείων, σχετικά περιορισμένου συχνοτικού φάσματος (πιο πολύ κινούνται στις μεσαίες περιοχές).

Οι προτάσεις να είναι σχετικά οικονομικές, διότι η οδήγηση των ηχείων έχει δευτερεύουσα χρήση και δεν αξίζει να χαλάσω πολλά χρήματα. Να σημειώσω ότι ως έσχατη λύση παραμένει να στραφώ προς τους επαγγελματικούς ενισχυτές, αλλά θα ήθελα να το αποφύγω, αν μπορώ.

Προτάσεις και με PM. Ευχαριστώ.
-

Reaction score
3
Απάντηση: Ζητώ ενισχυτή 80-120 WRMS/ch, τελικό ή ολοκληρωμένο

Σε ποιο οικονομικο οριο θελεις να κινηθεις και με τι ηχεια να τον δουλεψεις;;;

Reaction score
3.085
Κόστος και ηχεία

Σε ποιο οικονομικο οριο θελεις να κινηθεις και με τι ηχεια να τον δουλεψεις;;;
Καλό απόγευμα.

Υπολογίζω σε κάτι μεταξύ 200 και 250 ευρώ (το δεύτερο είναι το πάνω όριο πολύ-πολύ σφιχτά) και θα χρησιμοποιηθεί να οδηγήσει αυτά τα ηχεία ως back (rear) surround σε σύστημα 9.1.

Εάν υπάρχει πρόταση, ευπρόσδεκτη.
-

Reaction score
3.085
Απάντηση: Re: Ζητώ ενισχυτή 80-120 WRMS/ch, τελικό ή ολοκληρωμένο

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου, αλλά από άποψη ισχύος μου πέφτει "πολύς". Άλλωστε τον έχω κι εγώ, καινούργιο στο κουτί του, αλλά αποφεύγω να τον χρησιμοποιήσω γι αυτή τη δουλειά. Νάσαι καλά, πάντως.
-

Reaction score
3.085
Απάντηση: Ζητώ ενισχυτή 80-120 WRMS/ch, τελικό ή ολοκληρωμένο

Ο ενισχυτής βρέθηκε. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις προσφορές τους. Παρακαλώ να θεωρηθεί η αγγελία κλειστή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.084
Members
38.408
Νεότερο μέλος
kalelakos