ΗΜΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΡΟΒΕΡ 620

Reaction score
0
καλησπερα σε ολους!!! καλη χρονια!!!
σας αναφερα το αυτοκινητο για να καταλαβετε οτι απο αποψη μονωσης ειναι χαλια για να μην το πω αλλιως
στις πορτες εχει κατι ζελατινες του ελεους
και με ενδιαφερει η μονωση κ απο την αποψη εξωτερικων θορυβων και ηχου
κατι σχετικα φθηνο οχι δηλαδη λυση dynamat. αλλα καθως εψαξα βρηκα κ αντιστοιχο υλικο αλλης εταιρειας ==>fatmat
και παλι ειναι ακριβουτσικο
τι προτεινετε?
αποψεις?
θελω να μονωσω κυριως πορτες και πορτ μπαγκαζ
ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
24.770
Απάντηση: ΗΜΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΡΟΒΕΡ 620

εγω εχω χρησιμοποιησει με μεγαλη επιτυχια αυτο το καταπληκτικο πισοπραμμα με τα καρε terrodem sp300
http://www.akd-tools.gr/0010000302/προσφορεσ-φανοποιιασ.html
το οποιο εχει πολλες αντιστοιχιες με υλικα που βρισκεις σε ηδη μονωσεων (δε χρειαζεται να βρεις ακριβως το ιδιο)
το χοντρο ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΡΑΦΗ ( το οποιο ειναι για πεταμα μην το παρεις σε καμια περιπτωση) στις θερμοκρασιες που επικρατουν τωρα ειναι πολυ σκληρο σε σημειο που αν πας να το λυγισεις σπαει.
βαζω 3 στρωση στην εξωτερικη λαμαρινα και οσο χωραει στην εσωτερικη για να κλεισω τρυπες κλπ.
θελει παρα πολυ υπομονη και παρα πολυ ζεσταμα με πιστολι ζεστου αερα (και πατεντα με αεροθερμο για προθερμαση παιζει) θελει πολυ καλη πιεση πανω στη λαμαρινα ( που σημεινει βρισκεις ρολο σκληρο στενο και πατας η φορας γαντια εργασιας χοντρα και πιεζεις ).
για επομενη στρωση ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το φιλμ που καλυπτει τις κυψελες του. οτο προσθετεις φυλλα τοσο πιο πολυ ζεσταινεις και πιεζεις.
το αποτελεσμα ειναι ενα μασιφ πραμμα 3-5 χιλιοστων που εχει γινει ενα με τη λαμαρινα και δεν ξεκολλαει με τιποτα (εννοειται οτι εχεις καθαρισει σχολαστικα την λαμαρινα με οινοπνευμα για να πιασει η κολλα του) ενω εκει που καλυπτεις τρυπες το υλικο συμπαριφερεται σνα ξυλο λογω σκληροτητας.

πολυ φθηνοτερο δεν ειναι αλλα το θεωρω ανωτερο του dynamat.
πρεπει να εχει τωρα γυρω στα 60 ευρω τα 2.5 τμ (10 φυλλα 50χ50)
οποιος εχει κανει τοκ τοκ στις πορτες μου θα το θυμαται.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Το ίδιο υλικό έχω χρησιμοποιήσει στις πόρτες της Laguna, δεν κάνει τοκ τοκ με το δάχτυλο, αλλά ούτε και με κλωτσιά!!

Reaction score
24.770

με το δαχτυλο εχει γελιο γιατι περιμενει το θυμα να ειναι η λαμαρινα ενδοτικη ενω αυτη ειναι μπετο οποτε το δαχτυλο ποναει!

Reaction score
24.770

αν ειναι χωρις τη ραφη ναι , ειναι το ιδιο προιον.
αν ειναι με τη ραφη υπολειπεται σημαντικα

Reaction score
1.258

Ραφή είναι το κόψιμο στην μέση του φύλλου για να μπορείς να το χωρίσεις σε 2 μέρη ?

Reaction score
0

ευχαριστω πολυ και εγω πηρα της 3Μ γιατι το βρηκα πιο ευκολα πηρα μερικα φυλλα για αρχη και βλεπουμε
αυτο να φανταστω ειναι μονο για το εσωτερικο της πορτας λαμαρινα δλδ
και για την εξω πλευρα που εχει εκεινο το κολο ναυλον τι βαζουμε/
??

Reaction score
0

επισης ο κυριος caraudiotest?
που βρισκεται ? ειναι ακομα αργυρουπολεως?
γιατι τα τηλεφωνα του δεν λειτουργουνε!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.100
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT