ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ HARMAN KARDON HK 970-HD970.

Reaction score
0
Γεια σας φιλοι.
Θα ηθελα τις αποψεις φιλων που τυνχανει να εχουν εμπειρια απο
HARMAN KARDON ΕΝΙΣΧΥΤΗ HK 970 KAI CD PLAYER HD 970.
Ποιο θα ηταν το ιδανικο ηχειο να ταιριαξει κανεις?
Ακουω περισσοτερο ολα τα ειδη του Rock, blues,αλλα και ειδη με εμφαση στα φωνητικα.
Τα εχω δοκιμασει με klipsh rf 35 και ακουγονται αρκετα καλα.
Ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Reaction score
1
Καλησπερα,
πριν μερικα χρονια ημουν ακριβως στην θεση σου..
Ειχα αγορασει το συγκεκριμενο σετ της χαρμαν, και εψαχνα για ηχεια.
Ειχα ακουσει αρκετα και κατεληξα στα παρακατω ως τα πιο ταιριαστα στα αυτια μου και στις μουσικες μου,(εχουμε και πολλα κοινα σημεια στα ακουσματα οποτε νομιζω πως θα σε βοηθησω).

KEF(απο την σειρα IQ ),
JBL(ειχα ακουσει το Ε75) τωρα βεβαια δεν βγαινει πια, αλλα καποιο αντιστοιχο μοντελο θα εχει η εταιρια,
Eπισης αρκετοι του χωρου μου ειχαν προτεινει τα wharefedale 9.1 ως καλο συνδυασμο(προσωπικα δεν με εντυπωσιασαν, ισως επειδη ηταν λιγοτερο ζωντανα σε σχεση με καποια αλλα που ακουσα διπλα διπλα τα οποια ηταν τα...
...audio spectrum eros (πιο ζωντανα,και με πιο καλη αισθηση του μπασου μου αρεσαν παρα πολυ αλλα ηταν ακριβουτσικα για την τσεπη μου).
καποια magnat επισης ειχαν καλο αποτελεσμα αλλα δεν θυμαμαι ποιο μοντελο

Τελικα αυτα στα οποια κατεληξα ειναι τα Heco Celan 300,τα οποια τα πηρα με λιγοτερα απο 500 ευρα(οταν βγηκαν στην ελληνικη αγορα ειχαν τιμη αντιπροσωπου 890ε αργοτερα υπεστη μειωση τιμων ολη η σειρα celan με αποτελεσμα να δωσω 469e!!τα οποια ειναι πολυ καλα για το ηχειο αυτο,κελεπουρι θα ελεγα)
Τα εχω κοντα εναν χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ,πολυ καλα σαν κατασκευη, ισοροπημενος ομοιομορφος ηχος με πολυ καλη ποιοτητα χαμηλου και εκταση,ζωντανια,δυναμικες και καλη προσληψη ισχυος,
εξισου ικανα σε ολες τις μουσικες
Στα ακουσματα μου (ροκ-μεταλ-φανκ-σοουλ-μπλουζ- ηλεκτρονικη) με εχουν αφησει πολυ ικανοποιημενο.
επισης σου δινουν και την δυνατοτητα επιλογης για +2 db στα πριμα.

Με δυνατοτερο-και πιο ουδετερο ενισχυτη ειμαι σιγουρος οτι αποδιδουν ακομα καλυτερα

Και λιγα λογια σχετικα με τα χαρακτηριστικα του HK 970 ενισχυτη

Εχει πραγματικα πολυ καλη αναλυση για την κατηγορια του
μεγαλα σωματα,πλουσιες υψηλες και καλη οδηγηση
δηστυχως ομως δεν εχει καλη αποδοση του χαμηλου κατα την γνωμη μου
βαρυ και οχι ευδιακριτο και στακατο,..βουρκωωνει και πνιγει τις μπασογραμμες σε ενα βομβο μπασου,(προσωπικα θελω το μπασο να ειναι στακατο με καλη ευκρινεια στη μελωδικη ακολουθια του χωρις να χανει σε ογκο και να εχει σωστη υφή). (ο Ηχος τον χαρακτηριζε με ''Βαρυ χαμηλομεσαιο'' και εχει πεσει μεσα).
εκει ειναι και το σημειο που θελει προσοχη ωστε να το συνδυασεις με ενα ηχειο που να ισοροπει-αφαιρει καπως το βαρυ χαμηλο-μεσαιο,
τελικος κριτης το αυτι σου.

ελπιζω να βοηθησα,

Reaction score
0
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια και τις πολυτιμες συμβουλες.
Εχεις σε ολα δικιο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef