ΗΧΕΙΑ - ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ????

Reaction score
49
Καλησπερα σε ολους.
Γραφω πρωτη φορα στο φορουμ και θελω τη βοηθεια σας σε ενα θεμα που μ αποσχολει εδω και καιρο.
Ενδιαφερομαι για αγορα ηχειων στα 2000 ευρω και εχω ξεχωρισει τα sonus faber toy towers καθως και τα pmc fb1i
Ο χωρος μου ειναι περιπου 35 t.m θα δειτε και φωτογραφιες, τα ηχεια θα τοποθετηθουν το πολυ 20 ποντους απ τον τοιχο και αυτο που σκεφτομαι ειναι αν τα sonus με το bass reflex μου διμιουργησουν προβλημα σε σχεση με τη γραμμη μεταφορας των PMC.

Τωρα μετα την επιλογη ηχειων θα θελα να αγορασω κι εναν ενισχυτη και πραγματικα εδω εχω μπερδευτει αρκετα ,απ τη μια σκεφτομαι τις λαμπες (π.χ coplant cta 405) και διαβαζω ολλ αυτα που κατα καιρους γραφονται κι απ την αλλη σκεφτομαι τη λυση του τραντζιστορ (π.χ Audia flight three) να προσθεσω οτι ακουω διαφορα ειδη μουσικης εκτος απο κλασσικη και τζαζ.

Περιμενω τις αποψεις σας για να μπορεσω να ξεκινησω απο καπου...:121:

Ευχαριστω πολυ Παναγιωτης

Attachments

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.000
Απάντηση: ΗΧΕΙΑ - ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ????

ο χώρος σου, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται εφιάλτης για ήχο....

τέλος πάντων, τα pmc φαίνονται μια χαρά επιλογή.

ρίξε μια ματιά και δω, είναι "πονηρή επιλογή", ιδίως σε "ενεργή" μορφή: http://me-geithain.de/studio/index.php

Επίσης, δώσε συνολικό κοστολόγιο για ενισχυτές και ηχεία, ώστε να μπορέσω να σου προτείνω κάτι ολοκληρωμένο.

Reaction score
49

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια ....πλακα κανω το ξερω οτι ο χωρος ειναι χαλι παραθυρο αριστερα ,κουζινα πισω πορτες ,και αλλα πολλα το μπατζετ ειναι προς το παρων 2000 ευρα για τα ηχεια και μετα θα πουλησω αυτα που εχω μαζι με τα ενισχυτικα και λιγω μαζεμα για ενισχυτη υπολογιζω ταβανι τα 2500 γι αυτον...

Reaction score
49

να προσθεσω οτι τα ηχεια αναμεταξυ τους θα χουν αποσταση 2,5 μετρα και η θεση ακροασης περπου τοσο

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.000

αν δίνεις 2,000 € για ηχεία κι άλλα 2,500 € για ενισχυτή, μια επιλογή που πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά είναι να πάρεις αυτά τα ηχεία:....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.000

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τα pmc τα εχω ακουσει και ετυχε και τα ακουσα παλι τελευταια, η γραμμη μεταφορας για να δουλεψει σωστα και να καλυψει με χαμηλο το χωρο που αναφερεις, θελει ισχυ και ρευμα, οσα μπορεις να τους δωσεις. Λαμπατο ενισχυτη γιαυτο το ηχειο δε θα το λεγα, υπο την εννοια οτι θα το υποοδηγησεις και δεν θα το ακουσεις σωστα τονικα ουτε θα καλυψει το χωρο σου.

Το Toy ειναι πιο λογικη επιλογη για ματσαρισμα με μια σοβαρη περιπτωση λαμπατου ενισχυτη, μιας και ειναι πιο ευκολο φορτιο και πολυς κοσμος το οδηγει με λαμπα

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

...καλη περιπτωση ενισχυτη για τα sonus ειναι ο Audio Analogue Verdi Cento που αυτη τη στιγμη ειναι σε τιμη χωμα, 1500 λιρες στην Αγγλια, καπου στο 1.5Κ εδω. Μιλαμε για 2χ100 υβριδικα βατ που σημαινει οτι θα συνδυασεις και τους δυο κοσμους.

Τα παραπανω που σου προτεινε ο Κωστας ειναι σουπερ λυσεις, αν και οχι τοσο mainstream, αξιζει ομως να ακουσεις και αυτες τις περιπτωσεις γιατι πολυ πιθανον να εκπλαγεις.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Απουσιάζουν έπιπλα από το χώρο γι'αυτό φαίνεται μεγαλύτερη η απόσταση ακρόασης τώρα;
Λέω για τις καρέκλες σκηνοθέτη που εμφανίζονται στη φωτογραφία

Reaction score
49

σωστα φιλε μου Auditory λειπει ο καναπες και το τραπεζακι .

Tyler δυσκολα με βλεπω ν ασχολουμαι μ αυτα που προτεινει ο costas μαλλον θα λεγα οτι εχω καταληξει σ αυτα τα δυο ηχεια που εχω πει εξαρχης απλα ρωταω πιθανων καποιον ο οποιος τα χει στην κατοχη του να μου πει την προταση του για πιο απ αυτα ????

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis