ΗΧΕΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Reaction score
0
Επειδη το προηγούμενο θέμα μας πήγε αλλού είπα να το ξανανοίξω και να σας ρωτήσω ανάμεσα σε συγκεκριμένα ηχεία θυμίζοντας πως ενισχυτής είναι ο unison unico 2x80 και κατά πάσα πιθανότητα πηγή θα είναι το cd unison πάλι.
Μετά από ψάξιμο ειμαι αναμεσα σε αυτά
pro ac D 15, audio vector MI3 , Audio physic spark και paradigm reference studio 60. .....θα ηθελα γνωμες σε σχέση με τον ενισχυτή γι αυτά τα ηχεια που ειναι μετ. σε καλή τιμή.....
http://soundgallery.gr/used-ex-demo/speakers/audio-physic-spark/

Reaction score
373
Αν έχεις την δυνατότητα άκουσέ τα όλα σιγά σιγά και διάλεξε αυτό που σε ικανοποιεί πιο πολύ.

Reaction score
373
Όλα τα ηχεία που έχεις γράψει είναι εξαιρετικά κατά την γνώμη μου. Έχω ακούσει αρκετά από τα παραπάνω αλλά μεγάλη σημασία θα παίξει και ο ενισχυτής στο τελικό αποτέλεσμα όντας υβρίδιο και με ότι συνεπάγεται αυτό σε θέμα ηχοχρώματος λόγο ύπαρξης λυχνιών. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ακούσεις τα παραπάνω ηχεία με τον ενισχυτή σου αλλά να ξέρεις πως το τελικό αποτέλεσμα είναι και θέΜα συνέργεις. Αν έχεις σχετικά μεγάλο χώρο θα πρότεινα τα paradigm ή τα mi3. Ειδικά τα τελευταία όσες φορές τα έχω ακούσει μου έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ τελικά κατέληξα στα audio vector M3!
Χαίρομαι Nikos40 που εσύ τουλάχιστον βοηθηθηκες από το θέμα και άλλαξες τα Κλιπσ. Εγω θα αφήσω το ψάξιμο για αργότερα έχω πολύ καλές συμβουλές από όλους εδω

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης