ΗΧΕΙΑ WHARFEDALE VANGUARD (VINTAGE)

Reaction score
200
Σε άριστη κατάσταση πωλείται το ζεύγος ηχείων WHARFEDALE VANGUARD ευαισθησίας 95 db, 8Ω, 175W, με ρυθμιστικά και 10'' Woofer. Συγκεκριμένα τα χαρακτηριστικά τους, όπως περιγράφονται από τον κατασκευστή:

Hand Made In Yorkshire by Wharfedale Limited England
Finish In Black.
Powerfull depth Bass.
Power Handling 175 W, Imp 8 Ohm, Sens 95 dB.
2.5" tweeter, 4" mid, 10" woofer.
with high n mid controls.
Dim 82x34x37cm,

Εχουν αλλαχθεί οι μπόρνες με επίχρυσες που δέχοναι μεγαλύτερης διατομής καλώδιο και banana plug.
Τη δεκαετία του '90 είχαν τιμή 290.000 δρχ (περιοδικό ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΑ). Τα ηχεία δεν έχουν την παραμικρή γρατσουνιά και προσφέρονται για δυνατά γκάζια

Τιμή για το ζεύγος μόνο 400 euro με τα χαρτιά τους!

http://s706.photobucket.com/user/retrohifi/library/WHARFEDALE%20Vanguard?sort=3&page=1#/user/retrohifi/library/WHARFEDALE%20Vanguard?sort=3&page=1&_suid=136785975014709740763087494857

Reaction score
512

Reaction score
200
Απάντηση: ΗΧΕΙΑ WHARFEDALE VANGUARD (VINTAGE)

Είναι πράγματι πολύ σπάνιο μοντέλο κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Αγγλία. Φωτό μπορείς να δεις από το link που έχω από το πρώτο post. Διαθέσιμα πάντα για ακρόαση. Είναι πολύ ευαίσθητα (95db), όπως περιγράφονται αναλυτικά στο πρώτο post!

Reaction score
200

Νεα και τελικη τιμη 300euro.

Reaction score
200

Ακόμα μία προσπάθεια στα 250 euro και τέλος!!

Reaction score
5

Για ποιό είδος μουσικής προσφέρεται το ηχείο?
Αναλογία υψηλών-χαμηλών-μεσαίων?

Τάσος

Reaction score
200

Προσωπική μου άποψη είναι οτι τα ηχεία δεν κατατάσσονται σε κατηγορίες και είδη μουσικής. Το αυτί είναι ο μοναδικός κριτής για τη συμπεριφορά του κάθε ηχείου στα "γούστα" του ακροατή.

Παρόλα αυτά, αν πρέπει κάπου να το κατατάξουμε, το δυνατό του σημείο είναι τα rock ακούσματα με το ανάλογο "πείραγμα" των ποτενσιομέτρων που διαθέτει.

Reaction score
0

Υπάρχουν ακόμα τα ηχεία? Που βρίσκεσαι γιατί είναι και βαριά για αποστολή-όπως φαίνεται-

Ευχαριστώ

Reaction score
200

Είμαι Αθήνα. Τα ηχεία είναι διαθέσιμα και όπως έχω ενημερώσει μέσω pm τους ενδιαφερόμενους, είναι δύσκολο να αποσταλούν επαρχία λόγω βάρους και όγκου, εκτός αν κάποιος αναλάβει τη μεταφορά από τον χώρο μου. Τα υπόλοιπα μέσω pm.

Reaction score
200
Τα ηχεία είναι ακόμα διαθέσιμα. Η τιμή για όσους γνωρίζουν είναι εξαιρετική. Μη ξεχνάται ότι καποτε κόστιζαν 280.000 δρχ (ετήσιο περιοδικό ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΑ)

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.803
Τα ηχεία δόθηκαν. Ευχαριστώ το avsite για τη φιλοξενία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κ. Σταύρο για την βοήθεια του , τήν εξυπηρέτηση του , και την ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ του !!! Καί πάλι ευχαριστώ . ( ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΗΤΑΝ , ( ΕΙΝΑΙ ) , ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ )

Reaction score
200
Ηταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω. Μανώλη σου εύχομαι να τα χαρείς και ... μη μασάς!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo