- Reaction score
- 7.004
Τον εχω αγορασει απο τη Παρασκευη αλλα οι ανθρωποι του ΗΧΟΥ ειναι συνεπεις και αυτο το μηνα στην ασυνεπεια τους και ακομα δεν εχουν ενημερωσει το σαιτ.
ΣΤΟ NEO ΤΕΥΧΟΣ TOYΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ"ΜΑΪΟΣ 2008 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
FULL ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ LCD-TV 40-42 INTΣΩΝ
LG Scarlet 42LG6000
LG 42LG5000
Philips Cineos 42PFL9703D
Samsung LE40A656
Samsung LE40A558
Sharp Aquos LC-42RD2E
Sharp Aquos LC-42AD5E
Toshiba Regza 42A3000
Toshiba Regza 40ZF355DG
ΔΟΚΙΜΗ ΗΧΕΙΩΝ ΒΑΣΗΣ
Aurum Cantus V3M
Canton Vento Ref 9DC
KEF XQ20
Μission 792
Tannoy DC6 Rev. Sig.
AKOMH
Ηarman/kardonDCM1000
Τραγουδάει υπέροχα
ΟlympusLS-10
Ηigh-endεγγραφές
LinnMagikLP12
Το φθηνό πικάπ της Linn
SonyBRAVIAVPL-VW40
Προβολέας FullHD. Tι διάρκεια ζωής έχει; (Μόνο στον ΗΧΟ)
JBLLS80
Οι κόρνες τραγουδούν ακόμη
PlanarPD8150
DLP σε FullHDπροβολέας
SonuGigajukeNAS-SC55PKE
Δια-συνδεθείτε μουσικά!
ΑΤCSCM50PT-SL
Κορυφαία εγγλέζικη κατάθεση σε ηχείο
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ
Πριν δείτε το EURO 2008 διαβάστε ΗΧΟ
Μεγάλη προσφορά βιντεοπροβολέων από την EPSON!
Και πολλά άλλα θέματα που μόνο ο ΗΧΟΣ ξέρει να φέρνει στην Ελλάδα…
Τόσο νέος και φρέσκος… που συναρπάζει
ΔΩΡΟ: ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ»
Τρεις μερες καθυστερηση,παλι καλα.Ανέβασαν το εξώφυλλο και τα περιεχόμενα τελικά...
Με τόση διαφήμιση που τους κάνετε δεν το άντεξαν:Τρεις μερες καθυστερηση,παλι καλα.
Λες να εμαθαν οτι καποιος τους εκραξε σε ενα δικτυακο φορα και να εκαναν το κοπο να κανουν copy paste τα αρχεια στο σαιτ τους?
Mα καλα δεν τους ενδιαφερει να αυτοδιαφημιστουν?
Μιας και κάποιοι αναμασάν την ίδια καραμέλα (φυσικά πάντα χωρίς αποδείξεις και πάντα ανώνυμα) ας μας πει ο Κος Cinderella πως διαφημίζουμε τον Ήχο...Με τόση διαφήμιση που τους κάνετε δεν το άντεξαν:
Φίλε μου όταν για ψηφιακή φωτογραφική των 250 ευρώ χαλάει δυο σελίδες ύλης και για λαμπάτο προενισχυτή των 8000 ευρώ μία σελίδα που την είδες την ενημέρωση?Πανω κατω ολοι την ιδια γνωμη εχουμε,οι παλιοτεροι φυσικα ειναι περισσοτερο απογοητευμενοι.Εγω διαβαζω το περιοδικο απο το 1980 (απο τα 12 μου).Αλλα απο την αλλη 5 ευρω ειναι,απλα και μονο σαν ενημερωση καλο ειναι.
Μα αυτο ακριβως εννοω,απλα ενημερωνεσαι οτι υπαρχει ο ταδε ενισχυτης που εχει και αυτα τα χαρακτηριστικα και κοστιζει τοσο και παιζει καπως ετσι και αν σε ενδιαφερει πραγματικα το ψαχνεις μονο σου.Το ιδιο και για τη ψηφιακη μηχανη,μονο που εκει τους πηρε περισσοτερο χωρο να περιγραψουν ολα τα μπιχλιμπιδια που εχει πανω της.Φίλε μου όταν για ψηφιακή φωτογραφική των 250 ευρώ χαλάει δυο σελίδες ύλης και για λαμπάτο προενισχυτή των 8000 ευρώ μία σελίδα που την είδες την ενημέρωση
Είναι τρελός gadget-ακιας ο τύπος, αλλά για τις ανάγκες του περιοδικού, επιμένει να το παίζει χαϊφιντελιστής. Έχει πολύ γούστο στο τεύχος Μαΐου πως περιγράφει τις ακροάσεις...Άσε που ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από μηχανές αναπαραγωγής ήχου αλλά μόνο από κουμπάκια, λαμπάκια και οθόνες.