Ηχεία Βασης εως 700 - 750 ευρώ.

Reaction score
0
Θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει σε ηχεια βασης σε αυτα τα λεφτα. Επειδη θα αλλαξω διαμερισμα σε λιγο καιρο δεν ξερω ποσα τμ. ειναι ακριβως, περιπου 12 το "κοβω" να ειναι.

Ενισχυτης : Unison P30k
Προ : Music Angel Marantz 7 Modified tube Pre-Amplifier (αν δεν τον εχετε ακουσει μην σχολιασετε) :111:

Reaction score
2
Απάντηση: Ηχεία Βασης εως 700 - 750 ευρώ.

Υπάρχουν πολλές επιλογές....αν και με παραξενεύει λίγο η ερώτησή σου διότι:
1) τα ζητούμενα ηχεία είναι πολύ χαμηλότερου επιπεδου (οικονομικά τουλάχιστον) από τον ενισχυτή σου και
2) ο ενισχυτή σου δείχνει άνθρωπο που έχει ψαχτεί αρκετά στον χώρο του ήχου αλλά η ερώτηση είναι διατυπωμένη σαν να αγοράζεις πρώτη φορά ηχεία (με μια αοριστία ας πούμε).

Δεν υποννοώ κάτι και ούτε το λέω για να σε προσβάλλω (προς θεού), απλά με μπέρδεψε λίγο και το λέω για να βοηθήσουμε καλύτερα.

Πες μας λίγα περισσότερα για τα ακούσματά σου, με τι ηχεία άκουγες μέχρι τώρα κτλ.

Reaction score
658

μουσική και στάθμες που προτιμας;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τσεκαρε Leema Xero και Dynaudio απο τα entry level μοντελα οπως το excite X12, dm 2/6, dm 2/7

Reaction score
0

Υπάρχουν πολλές επιλογές....αν και με παραξενεύει λίγο η ερώτησή σου διότι:
1) τα ζητούμενα ηχεία είναι πολύ χαμηλότερου επιπεδου (οικονομικά τουλάχιστον) από τον ενισχυτή σου και
2) ο ενισχυτή σου δείχνει άνθρωπο που έχει ψαχτεί αρκετά στον χώρο του ήχου αλλά η ερώτηση είναι διατυπωμένη σαν να αγοράζεις πρώτη φορά ηχεία (με μια αοριστία ας πούμε).

Δεν υποννοώ κάτι και ούτε το λέω για να σε προσβάλλω (προς θεού), απλά με μπέρδεψε λίγο και το λέω για να βοηθήσουμε καλύτερα.

Πες μας λίγα περισσότερα για τα ακούσματά σου, με τι ηχεία άκουγες μέχρι τώρα κτλ.

Δικιο εχεις και στο 1 και στο 2. No offense taken.

Ο ενισχυτης ειρθε σε μια περιοδο που ειχα λεφτα και απο αυτα που ειχα ακουσει τοτε, ηταν αυτος που μου ειχε κανει το κλικ. Εχω το θειο μου που εχει παρα-καει και αυτος με το hi-fidelismo και με ειχε κατευθυνει προς την Unison. Απλα τα λεφτα τελειωσαν γιατι ετυχαν κατι αναποδιες και δεν μπορεσα να ολοκληρωσω τα υπολοιπα.
Επειτα βρηκα τον προενισχυτη και τον πηρα δοκιμαστικα. Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με αυτο που μου εχει δωσει και ελπιζω να μου δωσει και αλλα μιας και θα παει για "εγχειρηση" σε λιγο καιρο.

Η κατηγορια που θα κινηθω ειναι σαφως κατωτερη απο τον ενισχυτη. Το ξερω, αλλα αυτην την περιοδο δεν με περνει και για πολλα παραπανω.

Αυτη την στιγμη ειμαι με ενα ζευγαρι B&O (Beovox CX 100). Δεν εχω καθολου χωρο τωρα γι' αυτο και τα κραταω.

Τωρα απο ακουσματα η σειρα ειναι η εξης:
1.Rock
2.Funk
3.Soul
4.Jazz
5.Ολα τα υπολοιπα

Reaction score
658

Αν μπορείς άκουσε τα:

Status 4.2 είναι και εύκολο φορτίο και ευαίσθητα.
B&W 685 με τον ήχο της εταιρείας
Chorus 807V.

Σίγουρα κι άλλα αξιόλογα υπάρχουν. Αναμένουμε εντυπώσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas