Ηχεία για ενισχυτή Rotel?

Reaction score
0
Ολόφρεσκος στο forum, σας χαιρετώ και σας θαυμάζω για την αφοσίωση σας στον ποιοτικό ήχο.

Η κατάστασή μου έχει ως εξής:
Χαμένος για έτη στην ευκολία των mp3, αντιμετωπίζω μια ευχάριστη πρόκληση. Μόλις χθες έλαβα σαν δώρο έναν όμορφο Rotel RA-04 (όχι ότι κατέχω το κατά πόσο θεωρείται καλός ενισχυτής). Η επόμενη μου κίνηση ήταν να ενεργοποιήσω το σχετικά παλιό πικάπ της stanton και να καθαρίσω τα αρκετά βινύλια που είχα από παλιά. Το "μικρόβιο" δεν θέλει και πολύ για να μου ξανακολήσει, θέλει όμως σίγουρα ηχεία για να μπορέσει να εξελιχθεί. Δεδομένου του ότι αγορά καινούριου πλατώ προγραμματίζω για την περίοδο των γιορτών, θα ήθελα να με συμβουλεύσετε αρχικά για το τι ηχεία ταιριάζουν στο συγκεκριμένο ενισχυτή και τη χρήση για την οποία (αρχικά έστω) τον προορίζω.
Σημειώνω (αν και είναι αρκετά προφανές) ότι γνωρίζω από ελάχιστα έως καθόλου το χώρο του ήχου στο επίπεδο με τα οποία καταπιάνεστε, οπότε οποιαδήποτε αναλυτική σχετικά εξήγηση θα λειτουργήσει για μένα και σαν "σχολείο".

Τέλος, σημειώνω ότι το ποσό που δύναμαι να καταθέσω είναι ανάλογο της κρίσης που χτυπά την πόρτα της παγκόσμιας οικονομίας. O tempora, o mores.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και φυσικά...καλώς σας βρήκα!

Reaction score
6
Αυτός δεν είναι στερεοφωνικός;

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ως προς τα χρήματα;

Over 500 hundred euros or under? (Κάπου εκεί το κόβω για τα wattακια του).

Reaction score
4.463
Απάντηση: Ηχεία για ενισχυτή Rotel?

ο ενισχυτής σου είναι μικρός και ελαφρύς.

Πάρτον παραμάσχαλα, τράβα σε μια πιάτσα , όπως στοά Φέξη, και δοκίμασε τον με όσα ηχεία μπορείς...

Reaction score
0

-Το πολύ 500 euro σκεφτόμουνα. Κάτι καλό υπόψιν;

-Στοά Φέξη ε; Μου τα'παν κι άλλοι αυτά και επειδή γίνεστε πολλοί μάλλον πρέπει να σε ακούσω και να πάω μία βόλτα κι απο εκεί.

Reaction score
0

Με γεια το δώρο. Μάλλον σου το πήρε κάποιος που κατέχει το σπορ γιατί είναι από τους κορυφαίους στα κεφτά του.

Oι ROTEL ενισχυτές τα πάνε ιδαιτέρως καλά με B&W ηχεία. Δοκίμασε τα 685 (κάτω από 500€) ή αν ο χώρος΄σου είναι αρκετά μικρός και τα 686 (κάτω από 400).

Επίσης καλή εναλλακτική τα QUAD 11L (και με κορυφαία αισθητική) - κάτω από 400.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88