- Reaction score
- 44
Επειδή μαζεύτηκαν πολλά και χώρος πλέον δεν υπάρχει, πωλούνται τα ηχεία που απόκτησα κατά καιρούς και στη συνέχεια φόρτωνα στο πατρικό μου.
Πωλούνται:
Και μία τιμή για το σετάκι 600€.
Επίσης:
Τέλος:
Όλα (πλην του sub) είναι σε πολύ καλή εμφανισιακά κατάσταση και άψογη λειτουργική, αφού έχουν παίξει λίγες ώρες.
Όποιος ενδιαφέρεται για κάτι μπορεί να στείλει PM με αυτό που ενδιαφέρεται και θα του στείλω φωτογραφείς (για να μην φορτώνω το site).
Ευχαριστώ
Σταύρος
Πωλούνται:
- B&W κεντρικό LCR-600 S3 στα 300€
και - B&W κολώνες DM-603 S3 στα 400€.
Και μία τιμή για το σετάκι 600€.
Επίσης:
- Ένα ζεύγος Silverette-100 αγορασμένο το 2006 από τον Κοσμά που έπαιξαν για 2 χρόνια με τον πρώτο 40w λαμπάτο ενισχυτή μου στα 250€
- Δορυφόροι B&W LM-1 σε ασημί χρώμα αγορασμένα στο 2006 στα 50€
- Ένα κεντρικό ηχείο Υamaha NS-C120 μαζί με το ενεργό sub ΥΑΜΑΗΑ YST-90 (αυτό είναι το μόνο ταλαιπωρημένο λόγο τοποθέτησης κάτω από καναπέ) στα 100€.
Τέλος:
- Ένα Ζευγάρι FOCAL JM LAB Cobalt 806S Signature σε χρώμα κερασιάς το οποίo συνόδευε το κεντρικό μου σύστημα (από το 2005 έως το 2007 και στη συνέχεια δευτερεύον μέχρι σήμερα) από set 300B ενισχυτές στα 400€.
Όλα (πλην του sub) είναι σε πολύ καλή εμφανισιακά κατάσταση και άψογη λειτουργική, αφού έχουν παίξει λίγες ώρες.
Όποιος ενδιαφέρεται για κάτι μπορεί να στείλει PM με αυτό που ενδιαφέρεται και θα του στείλω φωτογραφείς (για να μην φορτώνω το site).
Ευχαριστώ
Σταύρος
Last edited: