Ηχεία για A3.5 Musical Fidelity

Reaction score
0
Ψάχνομαι για αναβάθμιση ηχείων που να ταιριάζουν με τον A3.5 της Musical Fidelity. Αυτή τη στιγμή ακούω με Audio Spectrum S37IIIGold. Μουσική κυρίως κλασσική.
Χώρος περίπου 30τμ.

Τι προτάσεις έχετε και σε ποια κατηγορία τιμής πρέπει να κινηθεί κανείς για να έχει πραγματική αναβάθμιση του ήχου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Ηχεία για A3.5 Musical Fidelity

τσεκαρε proac studio 140 mkII, Pmc Fb1i, Chario Pegasus

Reaction score
0

Δηλαδή, θα πρέπει να κινηθώ σε κατηγορία €2000+, για να έχω πραγματική αναβάθμιση?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Ο χώρος είναι μεγάλος για ηχείο βάσης οπότε για ουσιαστική αναβάθμιση καλό είναι να κοιτάξετε για κάποιο ηχείο δαπέδου με τουλάχιστον ένα 8ιντσο για τις χαμηλές ή 2 6μισάρια.Δυστηχώς είναι σχεδόν απίθανο να βρεθεί σε κοστολόγιο σημαντικά χαμηλότερο των 2000 ηχείο που θα γεμίσει ικανοποιητικά τον χώρο και να έχει μιά ανεκτή ποιότητα.Δεν είναι κακή ιδέα να κοιτάξετε και για κάποια demo ου βγάζουν τα καταστήματα ή γενικότερα στις αγγελίες για ηχείο μέχρι 2ετίας.
Ευτυχώς ο ενισχυτής σας είναι αρκούντως ισχυρός για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με τέτοιας σχεδίασης ηχεία.

Τώρα αν θέλετε να κινηθείτε στο 1000άρικο αυτό είναι ότι πιο πιθανό να γεμίσει τον χώρο σας.Διαφορετική φιλοσοφία απ το υπάρχον σας αλλά αξίζει μια ακρόαση..
Αν απ την άλλη δείτε και το Αtremis της Audio Spectrum(πέριξ των 1500ων αν θυμάμαι καλά).

Reaction score
0

Μπορώ να "ζήσω" και με χαμηλότερες εντάσεις ή λιγότερα μπάσα, αλλά θέλω ποιότητα και ιδιαίτερα "αναλυτικό" και μαλακό ήχο που χρειάζεται η κλασσική μουσική.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Σε τι κοστολόγιο θέλετε περίπου να κινηθείτε;

Reaction score
0

δεν θέλω να ξεπεράσω τα €2000 (ή και λίγο παραπάνω). Το θέμα είναι αν θα έχω πραγματικά καλύτερο ήχο με αυτά τα χρήματα ή πρέπει αναγκαστικά να πληρώσω περισσότερα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Λογικά δεν θα χρειαστεί να ξεπεράσετε το 2000αρο.
Δείτε και κανά μοντέλο της quad ή της Leema ή της Audio Physic.

Reaction score
855

...νομίζω ότι στο ίδιο μαγαζί παίζει και μεταχειρισμένο aerial 8 στα 1.950 ευρώ ... αξίζει να προσπαθήσετε να το ακροασθείτε ...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis