Ηχεία για CAV A8M ??

Reaction score
0
Ακούω τις προτάσεις σας γαι να καλύψω ένα χώρο συνολικά 35 τ.μ (ο χώρος ακρόασης-θέασης είναι 18 τ.μ) σχεδόν ορθογώνιο (κάνει μια μικρή γωνία), διαστάσεων 4,5 Χ 7,6. Budget συνολικό περίπου 2.000 € για όλο το σετ, με ενδιαφέρει όμως περισσότερο ο δικάναλος ήχος.
Μήπως πρέπει να ανοίξω το ίδιο θέμα και στην κατηγορία Home Cinema ???

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
χμμμ....

2000€ για σετ 5.1 ηχείων με κατεύθυνση τον στερεοφωνικό ήχο.
Προφανώς θα ξοδέψεις τα περισσότερα λεφτά για τα 2 μπροστά ηχεία.

Υπάρχουν πολλές προτάσεις, αλλά προσωπικά θα αγόραζα δύο πολύ καλά μπροστά ηχεία, και κάποια πιο απλά για κεντρικό και πίσω ηχεία. Το δε subwoofer θα το αγόραζα αργότερα και αφού είχα μαζέψει μερικά χρήματα ακόμη.

Reaction score
0
Συμφωνώ απόλυτα...
Προσανατολίζομαι στο να δώσω μέχρι 1500 € για τα μπροστινά, κεντρικό μέχρι 300, και για πίσω δίπολα γύρω στα 400 €.. . Το θέμα είναι τα μπροστά να έχουν καλό χαμηλό, ώστε να μην είναι πολύ έντονη η απουσία του Sub. Επίσης θα ήταν τέλεια αν μπορούσα να τα βάλω και αρκετά κοντά σε τοίχο (<=30 cm) ή ακόμη και κολλητά ..
Καμιά πρόταση με τα δεδομένα αυτά ???

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
jimazz said:
Επίσης θα ήταν τέλεια αν μπορούσα να τα βάλω και αρκετά κοντά σε τοίχο (<=30 cm) ή ακόμη και κολλητά ..
Καμιά πρόταση με τα δεδομένα αυτά ???
Αυτό το βλέπω κομματάκι δύσκολο. Τώρα για προτάσεις υπάρχουν πολλές. Απλά για να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα θα πρέπει να ακούσεις τα ηχεία με τον δικό σου ενισχυτή...

Προτάσεις για ακρόαση:

Triangle Antal ESW
Revolver RW45
Proac Studio 120
Epos M22

Reaction score
0
Καταρχήν ευχαριστώ για τις προτάσεις
Το proac 120 δεν το βρήκα πουθενά, βρήκα το 130 το οποίο όμως έχει 1800 € .
Ανάμεσα στα epos m22, revolver r45 / rw45, audio spectrum artemis, dali ikon 6, acoustis energy aelite III ποιό πιστεύεις οτι θα ταίριαζε καλύτερα με τον Α8Μ ???

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
jimazz said:
Το proac 120 δεν το βρήκα πουθενά, βρήκα το 130 το οποίο όμως έχει 1800 € .
Σφάλμα εκ παραδρομής. Τα 130 εννοούσα.

jimazz said:
Ανάμεσα στα epos m22, revolver r45 / rw45, audio spectrum artemis, dali ikon 6, acoustis energy aelite III ποιό πιστεύεις οτι θα ταίριαζε καλύτερα με τον Α8Μ ???
Αν δεν ακούσεις δεν μπορείς να ξέρεις. Προσπάθησε να τα ακούσεις όλα για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Σαν ηχεία μου αρέσουν περισσότερο τα Epos και τα Proac, αλλά δεν μπορώ να ξέρω πως θα "δέσουν" με τον CAV.

Reaction score
0
H δυσκολία έγκειται στο οτι ο cav είναι 35 κιλά. οπότε το να το πάρω παραμάσχαλα και να γυρνάω για ακροάσεις είναι ανέφικτο.
Έχω ακούσει αρκετά ηχεία αλλά σε διαφορετικούς χώρους με διαφορετικά συνοδά κλπκλπ.
Η προσπάθεια μου είναι να καταλήξω σε δύο το πολύ τρία επικρατέστερα και σε αυτά να πάω με τον cav.

Reaction score
1
Σε όσα ηχεία έχουν ήδη αναφερθεί, να προσθέσω και τα Spendor S6e. Σπουδαία εταιρεία γενικώς, είναι εντός του προυπολογισμού σου (γύρω στα 1500€) και απ'ότι έχω διαβάσει παίζουν πολύ καλά κοντά σε τοίχο (~30εκ). Η συνέργειά τους βέβαια με τον CAV άγνωστη, μόνο εσύ θα το κρίνεις αυτό. Καλές ακροάσεις...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo