Ηχεία δαπέδου μέχρι 1500 ευρώ - Προτάσεις

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
Αν καταληξεις στην λατρεμενη Dali για μενα..προτιμησε τα Dali Ikon 7 MK2 εναντι τον 6... τα εχω και τα 2! εχουν πιο πλουσια μπασα και σωμα ηχου..

Reaction score
134
Last edited:

Reaction score
325
Ποια η διαφορά του 6 με του 7 καθώς βλέπω ότι έχουν την ίδια τιμή

Reaction score
325
thx αλλά αυτά είναι πολύ ποιο πάνω από το όριο χρημάτων που έχω βάλει.

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
Αν ισχύει ακόμα η προσφορά ρίξε μια ματιά και εδώ http://www.avsite.gr/forum/threads/chario-από-την-επίσημη-αντιπροσωπεία-40.140366/
Απο τα υπόλοιπα της λίστας λόγω μουσικης προτίμησης Monitor Audio και Focal.
Τα Dali είναι πολύ καλά αλλά στα χαμηλά υστερούν, δεν ξέρω αν στα Ikon 7 υπάρχει βελτίωση
υπαρχει διαφορα μεγαλη και αισθητη. παιζει σημαντικο ρολο ομως οπως και σε ολα τα ηχεια το στησιμο και ο χωρος! ετυχε να τα προβαρω σε διαφορετικες τοποθεσιες διαπιστωνοντας οτι τα 7αρια παιζουν ακομα καλυτερα ειδικα στα χαμηλα.Tα Dali γενικα ειναι ηχεια πολιτισμένα και μουσικα,δεν ειναι για πλακωμα.

Reaction score
325
και εγώ λόγο ότι είμαι σε διαμέρισμα δεν ακούω τέρμα μουσική. Απλά θέλω να ακούγονται σωστά καθαρά και να ταιριάζουν στο αυτί μου

Reaction score
325
Παιδιά πήγα άκουσα τα triangle color και μου άρεσαν πάρα πολύ. Ηρθαν κουτί με την μουσική που ακούω που είναι ηλεκτρονική. Τους έβαλα και δύσκολα να παίξουν με αρκετά δύσκολους ήχους όπως amon tobin και ποιο ελαφριά boards of canada και μιλάμε τα κατευχαριστήθηκα στον χώρο που τα άκουσα.
Μαζί μου έβαλα και τα 714 focal γιατί δεν είχαν τα 726 αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου και νομίζω ένα της audio physics αλλά εκεί ενώ ήταν πανέμορφο ακουστικά ηχείο αρκετά καλό έλεγχο γενικά δεν είχε το μπάσο και την μουσικότητα των triangle. Δεν ξέρω τα triangle μου κάθισαν πάρα πολύ καλά στο αυτι μου και μήπως πλέον πάω για αγορά τους. Ηταν ακριβώς αυτό που έψαχνα δηλαδή.

Reaction score
325
Πρώτες εντυπώσεις νομίζω φοβερή ποιότητα κατασκευής και έχει λεπτομέρειες που για μένα δείχνουν και το μεράκι του κατασκευαστή. Μαγνήτες για τα καύματα των ηχείων δύο σέτ από δύο χρώματα ακόμα και τα twitter το ίδιο και μαγνητάκια με αντικραδασμικά αν δεν θέλεις να βάλεις τα καρφιά για να κάθετε σταθερά σε επιφάνειες όπως πλακάκι.
Γενικά είναι πανέμορφο στο μάτι.
Αλλά και στον ήχο τώρα έτσι άστρωτο που είναι ακόμα ακούγεται φανταστικά. Μιλάμε ακριβώς αυτό που ήθελα ζεστός ήχος, μουσικός καθόλου επιθετικός. Κυριολεκτικά ξεχνάς ότι το ακούς και απλά απολαμβάνεις μουσική. Και το μπασάκι του είναι στις σωστές δόσεις και καλύπτει με άνεση τον χώρο μου που εκεί που ακούω είναι ενιαίος στα 55τμ.
Πλέον το επόμενο βήμα είναι η αλληγή του τελικού ενισχυτή η του pro που και αυτοί έχουν τα χρονάκια τους.

I

iason

Guest
Πρώτες εντυπώσεις νομίζω φοβερή ποιότητα κατασκευής και έχει λεπτομέρειες που για μένα δείχνουν και το μεράκι του κατασκευαστή. Μαγνήτες για τα καύματα των ηχείων δύο σέτ από δύο χρώματα ακόμα και τα twitter το ίδιο και μαγνητάκια με αντικραδασμικά αν δεν θέλεις να βάλεις τα καρφιά για να κάθετε σταθερά σε επιφάνειες όπως πλακάκι.
Γενικά είναι πανέμορφο στο μάτι.
Αλλά και στον ήχο τώρα έτσι άστρωτο που είναι ακόμα ακούγεται φανταστικά. Μιλάμε ακριβώς αυτό που ήθελα ζεστός ήχος, μουσικός καθόλου επιθετικός. Κυριολεκτικά ξεχνάς ότι το ακούς και απλά απολαμβάνεις μουσική. Και το μπασάκι του είναι στις σωστές δόσεις και καλύπτει με άνεση τον χώρο μου που εκεί που ακούω είναι ενιαίος στα 55τμ.
Πλέον το επόμενο βήμα είναι η αλληγή του τελικού ενισχυτή η του pro που και αυτοί έχουν τα χρονάκια τους.
Μπράβο φίλε μου να είσαι καλά και να τα χαίρεσαι.Καλοάκουστα και καλά μουσικά ταξίδια.:)

Reaction score
325
Απορώ γιατί αυτά τα ηχεία δεν έχουν την προσοχή που θα πρέπει να είχαν για το επίπεδο της μουσικής τους από τον τύπο και γενικά από τους πάντες.
Δεν έχουν σταματήσει να παίζουν από την μέρα που τα αγόρασα. Εκεί που γενικά άκουγα σπάνια μουσική από τον ενισχυτή και ποιο πολύ άκουγα από τον υπολογιστή τώρα παίζουν συνέχεια ενώ δεν μπορώ να ακούσω με τίποτα από τον υπλογιστή λόγο του άθλιου σε σύγκριση ήχου :p
Φοβερά ηχεία είναι ακριβώς στο γούστο μου ξεκούραστα και μουσικά.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης