stampol
Οι θυσίες...
- Reaction score
- 5.412
Αν καταληξεις στην λατρεμενη Dali για μενα..προτιμησε τα Dali Ikon 7 MK2 εναντι τον 6... τα εχω και τα 2! εχουν πιο πλουσια μπασα και σωμα ηχου..
υπαρχει διαφορα μεγαλη και αισθητη. παιζει σημαντικο ρολο ομως οπως και σε ολα τα ηχεια το στησιμο και ο χωρος! ετυχε να τα προβαρω σε διαφορετικες τοποθεσιες διαπιστωνοντας οτι τα 7αρια παιζουν ακομα καλυτερα ειδικα στα χαμηλα.Tα Dali γενικα ειναι ηχεια πολιτισμένα και μουσικα,δεν ειναι για πλακωμα.Αν ισχύει ακόμα η προσφορά ρίξε μια ματιά και εδώ http://www.avsite.gr/forum/threads/chario-από-την-επίσημη-αντιπροσωπεία-40.140366/
Απο τα υπόλοιπα της λίστας λόγω μουσικης προτίμησης Monitor Audio και Focal.
Τα Dali είναι πολύ καλά αλλά στα χαμηλά υστερούν, δεν ξέρω αν στα Ikon 7 υπάρχει βελτίωση
Μπράβο φίλε μου να είσαι καλά και να τα χαίρεσαι.Καλοάκουστα και καλά μουσικά ταξίδια.Πρώτες εντυπώσεις νομίζω φοβερή ποιότητα κατασκευής και έχει λεπτομέρειες που για μένα δείχνουν και το μεράκι του κατασκευαστή. Μαγνήτες για τα καύματα των ηχείων δύο σέτ από δύο χρώματα ακόμα και τα twitter το ίδιο και μαγνητάκια με αντικραδασμικά αν δεν θέλεις να βάλεις τα καρφιά για να κάθετε σταθερά σε επιφάνειες όπως πλακάκι.
Γενικά είναι πανέμορφο στο μάτι.
Αλλά και στον ήχο τώρα έτσι άστρωτο που είναι ακόμα ακούγεται φανταστικά. Μιλάμε ακριβώς αυτό που ήθελα ζεστός ήχος, μουσικός καθόλου επιθετικός. Κυριολεκτικά ξεχνάς ότι το ακούς και απλά απολαμβάνεις μουσική. Και το μπασάκι του είναι στις σωστές δόσεις και καλύπτει με άνεση τον χώρο μου που εκεί που ακούω είναι ενιαίος στα 55τμ.
Πλέον το επόμενο βήμα είναι η αλληγή του τελικού ενισχυτή η του pro που και αυτοί έχουν τα χρονάκια τους.