Ηχεία με μεγάλη ευαισθησία.

Reaction score
29.654
Απάντηση: Ηχεία με μεγάλη ευαισθησία.

Σε λάμπα το γυρνάς?

Reaction score
121

Πουλάω τα Teresonic "Magus" με μονάδες Lowther DX65 Silver coils 8 Ohm, 100db και με τις βάσεις τους, σε άριστη κατάσταση 3000 ευρώ. Τηλ. επικοινωνίας 6956850077 Γιώργος.

Reaction score
12

Σε λάμπα το γυρνάς?
Σε λάμπα ήμουν πάντα.Απλά έπεσαν στα χέρια μου ένα σετ πρό-τελικού λάμπας, με πολύ λίγα watt, και θέλω να τα ταιριάξω με ένα καλό ευαίσθητο ζευγάρι ηχείων, για ένα δεύτερο μικρό συστηματάκι σε κάποιον άλλο χώρο.

Reaction score
19

Δες μήπως σου ταιριάζουν αυτά. Νομίζω 97db πρέπει να είναι. Είναι διαθέσιμα για ακρόαση.

Reaction score
12

Πουλάω τα Teresonic "Magus" με μονάδες Lowther DX65 Silver coils 8 Ohm, 100db και με τις βάσεις τους, σε άριστη κατάσταση 3000 ευρώ. Τηλ. επικοινωνίας 6956850077 Γιώργος.
Πολύ καλό ηχείο, αν και κάπου διάβασα ότι τα Lowther DX65, δίνουν 95db ευαισθησία.
Δικό μου λάθος όμως πού δεν διευκρίνισα στο αρχικό μήνυμα, ότι η τιμή των ηχείων θα πρέπει να κυμαίνεται το πολύ, γύρω στα 1000-1200 ευρώ.

Reaction score
96

Επειδή φαντάζομαι τι έχεις αγοράσει, αν δεν φοβάσαι το τόλμημα να ψωνίσεις από την άλλη μεριά του Βορειοατλαντικού Συμφώνου (!), ρίξε μια ματιά σ' αυτά...

http://www.parkeraudio.net/products.htm

Η εταιρεία παραδοσιακά, ζύγιζε τα ηχεία της ακριβώς με τον τελικό που μόλις αγόρασες (ο οποίος δυσφορεί με ηχεία μεγάλης αντίστασης και προτιμά...τα ολιγόωμα!) συν το ότι έχεις και τον προενισχυτή για καβάτζα...

Reaction score
12

Επειδή φαντάζομαι τι έχεις αγοράσει, αν δεν φοβάσαι το τόλμημα να ψωνίσεις από την άλλη μεριά του Βορειοατλαντικού Συμφώνου (!), ρίξε μια ματιά σ' αυτά...

http://www.parkeraudio.net/products.htm

Η εταιρεία παραδοσιακά, ζύγιζε τα ηχεία της ακριβώς με τον τελικό που μόλις αγόρασες (ο οποίος δυσφορεί με ηχεία μεγάλης αντίστασης και προτιμά...τα ολιγόωμα!) συν το ότι έχεις και τον προενισχυτή για καβάτζα...
Φαίνεται καλή περίπτωση.Θα το δώ.Ευχαριστώ.

Reaction score
895

Τρέχει μια αγγελία μου για klipsch rf-7 classic με ευαισθησία 102db στα 1150e. Έχουν παίξει ακόμα και με ενισχυτή 2χ3 λαμπάτο και sansui 2x10.
Ευπρόσδεκτος για ακρόαση και με τα δικά σου ενισχυτικά αν θέλεις.

Last edited by a moderator:

Reaction score
9

Επειδή κατάλαβα ποια ενισχυτικά πήρες (χεχε), δοκίμασε και αυτά που δίνει η ίδια η εταιρεία αν δεν φοβάσαι τα υπερατλαντικά ταξίδια...
Εγώ είχα με το ίδιο σετάκι τα DM944 (προηγούμενη γενιά) και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος...
Τα fullrange βάσης πάσχουν από μπάσο γενικά οπότε θα σου έλεγα να βρεις κάτι ευαίσθητο μεν αλλά τουλάχιστον να έχει woofer δε...

Reaction score
512

Τα επαγγεματικα ειναι μονοδρομος

Reaction score
12

Τρέχει μια αγγελία μου για klipsch rf-7 classic με ευαισθησία 102db στα 1150e. Έχουν παίξει ακόμα και με ενισχυτή 2χ3 λαμπάτο και sansui 2x10.
Ευπρόσδεκτος για ακρόαση και με τα δικά σου ενισχυτικά αν θέλεις.
Ευχαριστώ πολύ τον Δημήτρη, για την φιλοξενία και την ολιγόωρη ακρόαση στον χώρο του, με τα δικά μου ενισχυτικά.Οφείλω να ομολογήσω ότι τα RF-7 ήταν εξαιρετικά με τον μικρό λαμπάτο, που μόνο μικρός δεν έδειχνε οδηγώντας αυτά τα ηχεία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.951
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa