2 Φεβρουαρίου 2011 #1 sahara Μηνύματα 81 Reaction score 0 Ηχεία 4Ω 60Watt sansui ηχεία μπορώ να τα συνδέσω στο computer μου??
2 Φεβρουαρίου 2011 #2 tyler durden Μη ριβγιούερ Μηνύματα 5.697 Reaction score 2.743 Απάντηση: Ηχεία..συνδεση σε computer μπορεις αλλα χρειαζεσαι εναν ενισχυτη
2 Φεβρουαρίου 2011 #3 sahara Μηνύματα 81 Reaction score 0 Απάντηση: Ηχεία..συνδεση σε computer Ναι άμα τα συνδέσω δίχως ενισχυτή τι θα γίνει?? Θα παίξουν η θα κάνω καμιά ζημιά?
Απάντηση: Ηχεία..συνδεση σε computer Ναι άμα τα συνδέσω δίχως ενισχυτή τι θα γίνει?? Θα παίξουν η θα κάνω καμιά ζημιά?
2 Φεβρουαρίου 2011 #4 AggelosV Μηνύματα 291 Reaction score 7 Απάντηση: Ηχεία..συνδεση σε computer Εννοεις να τα συνδεσεις απευθειας στην καρτα ηχου? ΔΕΝ θα παιξουν και υπαρχει πιθανοτητα να της κανεις ζημια ,καθως θα δει πολυ μικρη αντισταση.
Απάντηση: Ηχεία..συνδεση σε computer Εννοεις να τα συνδεσεις απευθειας στην καρτα ηχου? ΔΕΝ θα παιξουν και υπαρχει πιθανοτητα να της κανεις ζημια ,καθως θα δει πολυ μικρη αντισταση.
2 Φεβρουαρίου 2011 #5 sahara Μηνύματα 81 Reaction score 0 Απάντηση: Ηχεία..συνδεση σε computer πιστεύω έχουν αυτοενίσχυση αλλά δεν είμαι σίγουρος θα ψάξω να δω το μοντέλο τους
Απάντηση: Ηχεία..συνδεση σε computer πιστεύω έχουν αυτοενίσχυση αλλά δεν είμαι σίγουρος θα ψάξω να δω το μοντέλο τους
2 Φεβρουαρίου 2011 #6 AggelosV Μηνύματα 291 Reaction score 7 Απάντηση: Ηχεία..συνδεση σε computer Αν ειναι ετσι ,τοτε εχουν ενσωματωμενο ενισχυτη και εισαι οκ ,αν και στα περισσοτερα αυτοενισχυομενα συνηθως δεν αναφερεται η αντισταση. Τεσπα ,εχει καλωδιο ρευματος ή εισοδο για τροφοδοτικο?
Απάντηση: Ηχεία..συνδεση σε computer Αν ειναι ετσι ,τοτε εχουν ενσωματωμενο ενισχυτη και εισαι οκ ,αν και στα περισσοτερα αυτοενισχυομενα συνηθως δεν αναφερεται η αντισταση. Τεσπα ,εχει καλωδιο ρευματος ή εισοδο για τροφοδοτικο?