Ηχεία B&W 603S3 ή Q2050i και Pioneer VSX-828 vs Denon AVR-X1000 - HELP

Reaction score
0
Χαιρετώ την παρέα και χάρηκα που σας βρήκα, λοιπόν είμαι καινούριος με το θέμα. Ξεκίνησα να ψάχνω ένα απλό surround σύστημα μιας και χάλασε αυτο που είχα, όμως ξύπνησαν μνήμες όταν πηγα στο πατρικό και βρήκα καμια 80αριά βινύλια παλιά απο το 1980!(Ξυλούρη, Μητροπάνο, Στελλάρα κλπ) και ένα πικάπ Pioneer PL-L1000 με εναν ενισχυτή pioneer... να μην τα πολυλογώ το πικάπ θέλει επιδιόρθωση αν επιδιορθώνεται και ο ενισχυτής μου φαίνεται πολύ παλιός... όμως εγώ αποφάσισα να κάνω το δικό μου χώρο όπου θα τον χρησιμοποιώ για ταινίες, μουσική και παιχνίδι(PS3, PS4) . Να πω εξαρχής ότι ψάχνω 2 μεγάφωνα δαπέδου λόγω χώρου. Ξεκίνησα λοιπόν την γύρα και πήγα σε κάποια μαγαζιά.
στο ένα μαγαζί μου πρότειναν τον Pioneer VSX-828 με την σειρά της Q acustics 2050i ενώ στο άλλο μαγαζί μου πρότειναν
τον Denon AVR-X1000 με μεγάφωνα περασμένη σειράς τα B&W 603S3 ...
Όλα αυτά κατευθυνόμενα απο το Bugdet μου που είναι γύρω στα 800-850Ε ...
Από reviews διάβασα πολύ καλά λόγια και για την σειρα 2050i και για τα B&W.
Δεν ξέρω αν είναι ίδιας κατηγορίας μεγάφωνα και ποιο είναι καλύτερο ή χειρότερο. Το B&W απ οτι καταλαβαίνω είναι προηγούμενο μοντέλο με πολύ καλές κριτικές. Βασικά θέλω να ακούσω γνώμες από πιο έμπειρα άτομα απο μένα για να ξεδιαλύνω λίγο τα πράγματα...και τι κινήσεις πρεπει να κάνω

Reaction score
48
Εχω εδω και λιγο καιρο τα B&W 603 S3 καθως και την πιο νεα μικροτερη ομως σειρα 686.Σαν χροιες ειναι κοινες.Σαν ποιοτητα ηχου ειναι χορταστικα στις ταινιες και πολυ ικανοποιητικα στα δικα μου γουστα και στη μουσικη.Στα δινου 800-850 μαζι με τον ενισχυτη?Τα δικα μου τα εχω με ενα yamaha και μου αποδιδουν πολυ καλα.Εχω ακουσει κολακευτικα και για τον denon αλλα ισως καποιος κατοχος να σου πει πιο πολλες λεπτομερειες για αυτον.Εν κατακλειδι αφου πας για PS3 και ταινιες τα 603/S3 σε καλυπτουν με το παραπανω.

Reaction score
0
Απολογούμε για την καθηστερημένη απάντηση, κατ' ακριβεια μου τα δίνουν 800 ευρώ, τον denon και τα b&w...
πιστεύω για ταινίες και ps3 με καλύπτει. Η διαρύθμιση του χώρου μου με παίρνει μόνο για δύο μεγάφωνα δαπέδου και ψάχνω τα καλύτερα σε εκείνο το επίπεδο τιμών

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης