Ηχεια για Leema Tucana

Reaction score
60
Καλησπέρα.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας για την επιλογή ηχείων που θα αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα Proac D15.
Ο ενισχυτής που θα τα οδηγήσει είναι ο Leema Tucana και πηγή το cd player Leema Antila 2.
Το πρόβλημα με τα Proac D15 είναι οτι επειδή ο χώρος είναι αρκετά μικρός ( 12 τμ ) και αναγκαστηκά τοποθετήθηκαν κοντα σε γωνία και στον πίσω τοίχο, σε δυνατές εντάσεις κυριαρχεί το μπάσο με υπόνοια μπουμαρίσματος.
Τι θα προτείνατε εσείς για καλύτερο αποτέλεσμα σε τιμή μέχρι 2000 ευρώ?
Ευχαριστώ.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Ηχεια για Leema Tucana

φιλε μου καταρχας ξερεις οτι εχεις εναν καταπληκτικο ενισχυτη. Αν θες κατι μονιτορε παλιας αγγλικης σχολης τσεκαρε αυτο http://www.pmc-speakers.com/product.php?mode=view&pid=173 που λογω transmission line θα το τοποθετησεις ευκολοτερα και δεν θα πιστευεις το μπασο που μπορει να βγαλει ηχειο 2 δρομων. Αν θες κατι που να παιζει πιο γλυκα κοιτα http://www.kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=101 το οποιο αν θυμαμαι καλα εχει κ δευτερο woofer στη βαση του το οποιο θα σου δωσει τον ογκο χωρις να μπουμαρει.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

φιλε μου καταρχας ξερεις οτι εχεις εναν καταπληκτικο ενισχυτη. Αν θες κατι μονιτορε παλιας αγγλικης σχολης τσεκαρε αυτο http://www.pmc-speakers.com/product.php?mode=view&pid=173 που λογω transmission line θα το τοποθετησεις ευκολοτερα και δεν θα πιστευεις το μπασο που μπορει να βγαλει ηχειο 2 δρομων. Αν θες κατι που να παιζει πιο γλυκα κοιτα http://www.kosmasaudiovideo.gr/showprod.php?id=101 το οποιο αν θυμαμαι καλα εχει κ δευτερο woofer στη βαση του το οποιο θα σου δωσει τον ογκο χωρις να μπουμαρει.
...τωρα μολις προσεξα τα τετραγωνικα σου και δεν ειναι για ηχειο δαπεδου. Μαλλον σε βασης. Κοιταξε τα μοντελα βασης της PMC

Reaction score
60

Αυτό ήtαν και το δικό μου σκεπτικό ( λόγω τετραγωνικών ).
Τι λέτε για τα Focal?

Reaction score
1.831

από proac σε focal θα...δυσκολευτείς!!!

Σε κάποια αγγελία καταστήματος είδα τα Chario Millenium I με τις βάσεις τους.

Παρόλο που έχει το bass reflex πίσω θα σου πρότεινα να του ρίξεις ένα αυτί.

Είναι ηχείο με μεγάλο ήχο για τον όγκο του και δε μιλάω μόνο για τις χαμηλές συχνότητες.

Reaction score
60

Στο νου μου είχα τα Focal 907 BE.
Τα μικρά PMC τα είχα ακούσει με Bryston και στα δικά μου αυτιά ήταν αρκετά υποδεέστερα από τα Proac 1SC.
Εντύπωση μου είχαν κάνει τα μικρά της Leema (φοβερή σκηνή ,λεπτομέρεια κτλ) με έλειψη όμως μπάσου και άλλον ενισχυτή (νομίζω Hegel).

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

αν πας σε Chario, κοιτα κ το ACADEMY SONNET

TGD

Reaction score
10.488

Συμφωνώ για ATC (αν και δεν είμαι σίγουρος για το αν το 40 αντέχει σε τόσο μικρό χώρο)
και τα Chario, και προσθέτω: Elac 330.3 JET.

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Αυτό ήtαν και το δικό μου σκεπτικό ( λόγω τετραγωνικών ).
Τι λέτε για τα Focal?
Τι λές για μπασοπαγίδες και απορροφητές ?

Reaction score
0

Ascendo c5. Τα είχα ακούσει με φίλο στην έκθεση, πρόπερσυ νομίζω, οδηγούμενα από Tucana/Antilla και μας άρεσαν πολύ. Τιμή δεν γνωρίζω, αντιπρόσωπος ειναι πάλι η stepcom.
Έχουν νομίζω και κάποιο ρυθμιστικό που βοηθά την τοποθέτηση τους στον χώρο

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Ascendo c5. Τα είχα ακούσει με φίλο στην έκθεση, πρόπερσυ νομίζω, οδηγούμενα από Tucana/Antilla και μας άρεσαν πολύ. Τιμή δεν γνωρίζω, αντιπρόσωπος ειναι πάλι η stepcom.
Έχουν νομίζω και κάποιο ρυθμιστικό που βοηθά την τοποθέτηση τους στον χώρο
Πράγματι, από τα πιο ευάκουστα, ευφωνικά, συστήματα της έκθεσης, σε υποφερτή τιμή για High End έκθεση.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef