Ηχεια για saxo

Reaction score
5.843
Εχω ενα saxo 11/99 και θελω να βαλω ενα νεο ζευγος ηχειων στις πορτες μπροστα.
Θελω να ειναι λιγο ποιοτηκα στον ηχο. Καμμια προταση?

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: Ηχεια για saxo

Κατηγορία κοντά και <150Ε διαιρούμενα καλύπτουν απαιτήσεις R/CD καθώς και μελλοντική αναβάθμιση με ενισχυτή.

Reaction score
1

Προσοχή! Το woofer να έχει μικρό βάθος γιατί έτσι χάλι όπως είναι η θέση ηχείου στο Saxo δε σε βολεύουν όλα...

Για να πω τη μαύρη αλήθεια, μία από τις χειρότερες θέσεις για ηχείο ever ("φιμωμένη", αβαθής, πλαστική, χάλια λέμε)! Χωρίς πλάκα, θα έφτιαχνα σωστό πανελάκι (για 16άρι μάλιστα) για να γίνει σωστή δουλειά.

Reaction score
41

Εχω ενα saxo 11/99 και θελω να βαλω ενα νεο ζευγος ηχειων στις πορτες μπροστα.
Θελω να ειναι λιγο ποιοτηκα στον ηχο. Καμμια προταση?

Αρχικά να σου ζητήσω συγνώμη γιατί «ξέχασα» να σου απαντήσω στο thread (ειλικρινά έμπλεξα και γιαυτό ξεχάστηκα)

Γιάννο, θα σου πρότεινα ένα σετ Concord C5 (στα 100€)
Ή Focal Access 130 Α1 αλλά το tweeter είναι σκληρό (στα 135€).

Αλλά δες το ETON CEK 525
Δεν ξέρω αν θα το βρεις, αλλά κάνε ένα τηλέφωνο στον Νίκο (210 9950333, Car_Audio_Test) μήπως το έχει.

Σου προτείνω αυτό (αν και σε ανεβάζω χοντρικά στα 150€,) γιατί οι πόρτες στα Saxo τραβούν πολύ νερό στις βροχές και οποιοδήποτε ηχείο που έχει χαρτί στον κώνο του θα σε προβληματίσει σε βάθος χρόνου.

Ίσως να χρειαστεί να μπει και μια ξύλινη βάση εκεί που θα βιδωθεί το midbass γιατί αλλιώς θα βρίσκει το ηχείο στο τζάμι.
Δεν χρειάζεται σε κάθε ηχείο, αλλά αυτό το βλέπετε επι τόπου!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.914

Ηχεία της ΕΤΟΝ μου έβαλε ο Νίκος στις πόρτες της δικής μου 316. Άλλαξαν δραματικά τον ήχο προς το καλύτερο. Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.097
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos