Ηχεια δαπεδου μεχρι 500 ευρω???

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Καλησπερα παλικαρια μου ειμαι σε αναζητηση ηχειων δαπεδου ταβανι 500 γιουρο
ο χωρος που ακουω ειναι 35 τετραφωνικα ακουω απο ενα σετ pro AP2500 και τελικου PA2200 harman kardon ενιοτε και καμια φορα και και απο ενα σετ τελικο και προ technics se 1010 ξερετε εκεινους με τα vumeter κυριος βυνιλια ροκ απο ενα mk2 με βελονα οrthofone dj s μπλε και ηχεια εχω προς το παρων τα JBL LX 9
Αν υπαρχει κατι σε best bye mexri 500 ευρω να προτεινετε ευχαριστως ακουω γνωμες!!!

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
παιζουν κανονικοτατα κυριε νικο προτεινετε καμια αναβαθμισει? μηπως εχουμε κανα infinity sm 155 σωζων κυριε νικο? μηπως κανενα harman kardon PA 2400 τελικο για ανταλλαγη?

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου θα τα δω!

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.486
Δεν κατάλαβες... Ο "πονηρίδης" στα πρότεινε επειδή τα πουλάει σε αγγελία του.

I

iason

Guest
Για να πας σε αναβάθμιση καινούργιου από τα ηχεία πού εχεις με 500 ευρώ το βλέπω λιγάκι δύσκολο .Δεν θα κάνεις και πολλά πράγματα.
Μήπως σε μεταχειρισμένο ???
Η να περιμένεις να μαζέψεις κάνα φράγκο (1000 ευρω )και κάνεις την αναβάθμιση αργότερα.
Καλή συνέχεια ,
Φιλικά Ιάσων:)

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Για να πας σε αναβάθμιση καινούργιου από τα ηχεία πού εχεις με 500 ευρώ το βλέπω λιγάκι δύσκολο .Δεν θα κάνεις και πολλά πράγματα.
Μήπως σε μεταχειρισμένο ???
Η να περιμένεις να μαζέψεις κάνα φράγκο (1000 ευρω )και κάνεις την αναβάθμιση αργότερα.
Καλή συνέχεια ,
Φιλικά Ιάσων:)
Δεν εχεις και αδικο ειναι μια σωστη εκδοχη και αυτη δεν βιαζομαι βιαζομασταν καποτε και καναμε πατατεσ και τα πληρωναμε διπλα...απλα σκεφτομαι αλλο ενα μεταχειρισμενο ηχειο και αλλο ενα ηχειο βγαλμενο απο τη κουτα με 0 χιλιομετρα εκτος αν ο ιδιοκτητης που πουλαει το μεταχειρα ηχειο ειναι ψειρασ οσο δεν παει!

Σκεφτομαι και αυτα διαβασα καλες κριτικες μηπως τα εχει κανενα μελος του φορουμ? η αν τα εχει ακουσει κανεις/
http://www.skroutz.gr/s/380691/Dali-Zensor-5.html

Reaction score
228
Συμφωνώ οτι σε αυτά τα λεφτά δύσκολα θα δεις μεγάλη διαφορά.
Άν παρ´ όλα αυτά θέλεις να αλλάξεις ηχεία τα Dali sensor 5 είναι μια καλή επιλογή

Reaction score
28
Καλησπέρα,να πω και γω τη π@π@ρι@ μου,τζάμπα είναι,για καινουργια τα Αcoustic Energy Evo 3,ρώτα στην αντιπροσωπεία
Videorythmos,εναλλακτικά μτχ τα Aelite 3,ψαξε στα μτχ εδώ.Επίσης τα Q Acoustics 3050i.Στοιχίζουν κοντά στα 800e αλλά
θεωρώ ότι αξίζουν.Μπορείς να ακούσεις και μοντέλα της Magnat,δεν έχω ακούσει τα νέα,αλλα για το είδος της μουσικής που
ακούς κάνουν και είναι σχετικά οικονομικά.Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα αναρτήσω πάλι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517