Ηχεια 5.1//haf932//psu1000w//megahalems//5x140mm fans//carrying case

Reaction score
0
Καλημερα παιδια

1)HAF 932 - Cooler Master

To γνωστο κουτακι της coolermaster σε αριστη κατασταση στα 120ευρω. (εχω και την κουτα του αν θελετε) ...με οτι ειχε μεσα.

2)Enermax Galaxy 1000 Watt DXX PSU

Το Psu ειναι σε αψογη κατασταση αλλα μολις βγηκε εκτος εγγυησης (το εχω 3 χρονια) ...δεν θα το αλλαζα αλλα δυστηχως ειναι πολυ μεγαλο για το νεο κουτι.

Δεν μου εχει παρουσιασει ποτε το παραμικρο και ειναι σκυλι...εχω τα παντα (κουτια/καλωδια/μεχρι και το μπρελοκ της enermax μεσα) και δεν του λειπει τπτ...

Νομιζω 100 ευρω ειναι οκ για enermax και 1000αρι.

3)Dfi lanparty pc transpo

Καινουργια αχρησιμοποιητη στο κουτι της ...ιδανικη για να κουβαλατε το Pc σε lan party...απο οτι λεει κανει για mid-full towers αλλα δεν την εχω δοκιμασει ποτε.

Στα 25 ευρω ...δωρο και ενα μικρο κιτ sleeve κιτρινο φωσφορουχο.

4)Amazon.com: Logitech X-540 5.1 Surround Sound Speaker System with Subwoofer: Electronics

Στο κουτι του σε αριστη κατασταση (οι πισω δορυφοροι δεν εχουν παιξει ΠΟΤΕ) με ελαχιστη χρηση (χρησιμοποιουσα ακουστικα λογω μωρου) για να μην καθονται τσαμπα στα 45 Ευρω. (εκτος εγγυησης)

5) Η γνωστη megahalems rev.B Prolimatech Megahalems Rev. B CPU Cooler Review | Hardware Secrets

Στο κουτι της με ολα (ακομα και την παστα) σε αριστη κατασταση χωρις γρατζουνιες κλπ με εγγυηση πλαισιο...αγοραστηκε μπηκε στο κουτι και απο τοτε δεν ξαναβγηκε...παω σε υδροψυξη οποτε θα μου μεινει αμανατι.
Μαζι της 2x coolermaster 120mm red led αθορυβοι (πρεπει να ειναι και αυτοι σε εγγυηση) για να πατε σε push/pull κατευθειαν. Τιμη 50 ευρω ολο το πακετο.

6) 5x140mm lian li fans ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ αχρησιμοποιητοι ...απο το κουτι που παρελαβα πριν 2 μερες....θα αλλαχτουν με led οποτε μου μενουν αμανατι και αυτοι... ΔΕΝ ειναι led... τιμη για ολους μαζι 45 Ευρω.

Αν αγοραστουν ολα μαζι θα γινει καλυτερη τιμη

Ευχαριστω

Αποστελω ΠΑΝΤΟΥ αρκει να γινει πρωτα τραπεζικη καταθεση στο ονομα μου και εφοσον ο αγοραστης πληρωσει τα μεταφορικα. Οι τιμες ειναι συζητισιμες και θα γινει καλυτερη τιμη αν αγοραστουν παραπανω απο ενα κομματια.

Reaction score
19
Απάντηση: Ηχεια 5.1//haf932//psu1000w//megahalems//5x140mm fans//carrying case

5x140mm lian li fans ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ αχρησιμοποιητοι ...απο το κουτι που παρελαβα πριν 2 μερες....θα αλλαχτουν με led οποτε μου μενουν αμανατι και αυτοι... ΔΕΝ ειναι led... τιμη για ολους μαζι 45 Ευρω.

Αν αγοραστουν ολα μαζι θα γινει καλυτερη τιμη

Ευχαριστω

Αποστελω ΠΑΝΤΟΥ αρκει να γινει πρωτα τραπεζικη καταθεση στο ονομα μου και εφοσον ο αγοραστης πληρωσει τα μεταφορικα. Οι τιμες ειναι συζητισιμες και θα γινει καλυτερη τιμη αν αγοραστουν παραπανω απο ενα κομματια.
Δηλαδή με 25 ευρώ τους παίρνω τους ανεμιστήρες;

Reaction score
0
Απάντηση: Ηχεια 5.1//haf932//psu1000w//megahalems//5x140mm fans//carrying case

Εχεις pm αλλα 25 ευρω ειναι λιγα για 5χ140 φιλε μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.234
Members
38.433
Νεότερο μέλος
free77