[Ηχεια] Bose Freespace 6

Reaction score
784
Τα "επαγγελματικα" ηχεια της bose.
Ειναι στο χρωμα (λευκο/ζαχαρι) και στην (εξαιρετικη) κατασταση που βλεπετε και στις φωτογραφιες.Δεν εχουν χρησιμοποιηθει πανω απο 3 μηνο, παντα λογω χρησης σε χαμηλες εντασεις, μαλιστα σε χωρο μη καπνιζοντων, και ειναι παροπλισμενα τα τελευταια 2 χρονια.Σχεδον καινουργια δηλαδη.
Εχουν δοκιμαστει και σε home cinema και αποδιδουν εξαιρετικα!
Υπαρχουν 5 κομματια , οσα χρειαζεστε δηλαδη.
Τα ηχεια ανηκουν σε φιλο μου και μπορω να επιβεβαιωσω για την κατασταση τους (θα υπαρχει και η δυνατοτητα την ωρα της αγορας να τα συνδεσετε στο συστημα σας να δειτε οτι παιζουν κανονικα)
Στα 80ε το ενα.Σε περιπτωση που φυγουν ολα μαζι θα γινει καλυτερη τιμη.

Reaction score
1.815
Kαλησπέρα φίλε μου!
Το Freespace 6 της BOSE είναι ολοκληρωμένο σύστημα μαζί με ενισχυτική μονάδα η οποία διαθέτει volume control, που εντοιχίζεται ή κρύβεται. Η συγκεκριμένη μονάδα ηλεκτρονικών, διαθέτει τους ενισχυτές για 4 ηχεία, χαθώς και σύστημα προενίσχυσης για πηγές και μικρόφωνο το οποίο μάλιστα, κάνει paging όταν παίζει backround η μουσική.
Απ' οτι καταλαβαίνω εσύ δίνεις πέντε (5) ηχεία και όχι τέσσερα που από τη μάνα του έχει το σύστημα, χωρίς την ενισχυτική τους μονάδα.
Η συγκεκριμένη μονάδα διαθέτει και το ηλεκτρονικό κροσσόβερ για τα ηχεία, διαχωρίζοντας τις συχνότητες κατάλληλα. Δεν παίζουν με οποιοδήποτε ενισχυτή, θα πρέπει να συνοδεύοντε απαραίτητα από τη συγκεκριμένη μονάδα.
Υποθετικά πάντα μιλώντας, έχω την εντύπωση οτι δεν περιλαμβάνει η αγγελία σου τη μονάδα ενίσχυσης, λόγω του οτι τα πουλάς αυτόνομα...

Reaction score
784
Απάντηση: [Ηχεια] Bose Freespace 6

Προφανως αναφερομαι μονο στα 5 ηχεια.
Σε οτι εχει να κανει με την συνδεση αυτων με a/v ενισχυτη , μπορω να πω οτι παιζουν απροβληματιστα και με εξαιρετικο ηχητικο αποτελεσμα.
Εχουν δοκιμαστει με 2 a/v ενισχυτες, σε συνδοιασμο παντα με ενα subwoofer.
Τα ηχεια βρισκονται στην Αθηνα.
@panosg88 : Εχεις πμ.

Reaction score
784
Απάντηση: [Ηχεια] Bose Freespace 6

Στα 340ε και τα 5 μαζι.
Εδω να πω πως υπαρχουν και βασεις τοιχου οι οποιες μπορουν και να αφαιρεθουν αν δεν τα εχετε στον τοιχο σας.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.981
Members
38.273
Νεότερο μέλος
spani1