Ηχεια Crystal Audio TX-T3SE-BL

Reaction score
2
Σκεφτομαι την αγορα ηχείων δαπεδου αποκλειστικα για μουσικη και θα ήθελα την γνωμη σας για τα Crystal Audio T3. Εχω προβληματιστει γιατι σε ένα μαγαζι που ρωτησα δεν ήθελαν καν να μου σχολιασουν την ποιότητα των ηχείων.

Το budget μου για ηχεία είναι περιπου 1000 Euro. Περιμενω την αποψη σας για τα παραπανω ήχεια και αλλες προτασεις που μπορεί να έχετε !!!

Reaction score
2
Αφου δεν βλεπω απάντηση θα κανω μία αλλη ερώτηση. Ποια απο τα παρακατω ηχέια θα προτιμουσατε?
Crystal Audio Tx-T3SE-BL
Focal Chorus 726
JBL Studio 190
Dali Zensor 7

Reaction score
228
Καλησπέρα και καλώς ήρθες.
Πες μας μερικές πληροφορίες παραπάνω, π.χ τί ενισχυτής θα τα οδηγήσει και σε τί χώρο θα παίξουν?, μήπως και μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Και τα 4 ηχεία που αναφέρεις τα θεωρώ καλές προτάσεις. Απάντηση στην ερώτηση ποιό είναι καλύτερο είναι δύσκολο να δοθεί. Η ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις είναι ποιό αρέσει πιο πολύ σε σένα.
Και για να την απαντήσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις τα ηχεία αυτά εσύ, με 2-3 δισκάκια που γνωρίζεις και αν έχεις και τον ενισχυτή ήδη, πάρτον μαζί σου να τα ακούσεις με αυτόν.

Τα Τ3 τα είχαν παλαιότερα στην crystal audio προς ακρόαση. Τα είχα ακούσει, μια χαρά μου είχαν φανεί.
Για τα focal ρώτα στον Ορφέα, λογικά θα τα έχει.
Για τα άλλα 2 ρώτα στα μεγάλα μαγαζιά μήπως κάποιο τα έχει.

Reaction score
2
Και ενισχυτή ψάχνω , σκεφτομαι τον Yamaha RS 700 αλλα είμαι έτοιμος για αλλες προτάσεις. Ο χώρος που θα παίξουν είναι 50 τμ αλλα ο χώρος ακρόασης 3,5 μετρα απο τα ηχεία.

Reaction score
454
Μέχρι προσφάτως είχα τα T3 , απλά καταπληκτικά !!!!, βέβαια χωρίς να έχω ακούσει τα υπόλοιπα.
Αν μπορέσεις να τα βρείς στο site μεταχειρισμένα .... ακόμη καλύτερα.
Επειδή βέβαια αυτά είναι γούστα του καθενός θα σου έλεγα να τα ακούσεις πρίν να επιλέξεις.
Ελπίζω να βοήθησα , φιλικά κώστας.

Reaction score
2
Σ'ευχαριστώ Κώστα. Είχα ακουσει τα Τ2 και δεν μου άρεσαν καθόλου (είναι μονο για home cinema κατα την γνωμη μου). Θέλω να ακουσω και τα Τ3 πριν επιλέξω τελικα ποιά ηχεία θα πάρω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης