Ηχειο ευαισθητο, φθηνο και ποιοτικο. Πολλα ζητώ;

Reaction score
335
Γεια σας. Γραφω μετα απο πολυ καιρο, εδω στην ξενιτια που ειμαι. Μετα απο 6 χρονια εδω στο εξωτερικο νοσταλγω τις ατέλειωτες συζητησεις στο φορουμ, τις συναντησεις. Τον Ζωδιατη, Τον Μασσελο κλπ... Μπορει να εχει η Ελλαδα χιλια δυο προβληματα αλλα μας λειπει απιστευτα.

Αφου πουλησα το ακριβο μου συστημα για να μαζεψω λεφτα αποκτησα στην πορεια σιγα σιγα ενα οικονομικο ποιοτικο συστημα. Ειμαι ευχαριστημενος, το μονο θεματακι ειναι ότι τα ηχεια δειχνουν το επιπεδο τιμης τους σε σχετικα υψηλοτερες σταθμες, τσιριζουν λιγο. Προκειται για τα PSB alpha B1. Ενισχυτης ειναι ο λαμπατος Cayin ma 80, και παιζει κατα κανονα σε triode mode οποτε δινει 2 χ 18 Watt. Τα ηχεια παιζουν απιστευτα για τα λεφτα τους με τρομερα φυσικες χροιες, απλα, οπως ειπα, δεν ειναι για καπως υψηλοτερες σταθμες. 280 Ευρω δεν κρυβονται για πολυ!!! Θα ηθελα ηχεια εξισου ευαισθητα (πιστευω ότι τουλαχιστο 90 db θα ειναι οκ) με κατα το δυνατο φυσικες χροιες που να μην ξεπερνουν τα 800-900 Ευρω. Καμμια ιδεα; Πολλούς χαιρετισμούς!!

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.550
Μια "κλασικη" λυση είναι τα Klipsch (Heresy θα ελεγα εγω) μια underground λυση τα Loth X.
Το μικρο διδρομο, νομιζω icon το λενε.
Γνωμη μου παντως να μην πας σε φουλ ρειντζ (βεβαια ακουσε καποια αν μπορεις).
Θα θυμηθώ και αλλα και θα ποσταρω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members