Ηχος απο imac σε hifi

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους, μετα απο πολυυυυ καιρο!
Θα μπω κατευειαν στο θεμα λεγοντας οτι διαβασα πρωτα ενα αντιστοιχο, λιγο παλιοτερο τοπικ που βρηκα αλλα δε πολυεβγαλα ακρη.

Το λοιπον... Εχω ενα mini-hifi sony, 4τιας περιπου, το οποιο εχει και θυρα usb. Θα ηθελα να ακουω τη μουσικη που εχω στον imac, (2010 μοντελο) μεσω των ηχειων του sony.

Αρχικα σκεφτηκα για καποιον bluetooth ανταπτορα.. Βρηκα λοιπον το logitech wireless bluetooth speaker adapter που νομιζω οτι κανει τη δουλεια που θελω. Τη κανει οντως? Κατι αντιστοιχο εχει και η belkin αλλα δεν ειναι συμβατο με iMac.
Μια τετοια λυση μου φαινεται καλη αφου θα μπορω να στριμαρω κι απο αλλες bluetooth συσκευες. Το εχει καποιος?

Μετα υποθετω πως υπαρχει και η ενσυρματη λυση, οπως καποιο καλωδιο απο τον imac στο sony, μεσω usd/3.5" jack. ;;

Καποιο σχολιο επι αυτων ή καποια αλλη λυση, ειναι ευπροσδεκτα!!

Reaction score
6.908
Απάντηση: Ηχος απο imac σε hifi

μεσω usd/3.5" jack. ;;
δεν υπαρχει καλωδιο usb-jack. Μαλλον εννοεις καλωδιο jack-jacκ για να συνδεσεις την εξοδο της καρτας ηχου του mac με την εισοδο της sony. Τη λυση με το bluetooth ανταπτορα ξεχνα τη,θα κοστισει αρκετα ενω δεν θα εχει τον ηχο του απλου καλωδιου. Δεν ξερω βεβαια τι επιπεδου ειναι το sony αλλα κοιτα και την λυση ενος usb-dac.

Reaction score
0
Ναι την "/" την εβαλα αντι για "ή", δε το εκανα σαφες.

Το hifi ειναι το hcd-gt111 και το μηκος του καλωδιου, θα πρεπει να ναι κατι λιγοτερο απο 3μ
Αυτο που προτεινεις ειναι γι απευθειας συνδεση του mac με το sony?

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307

Το ότι το Sony έχει είσοδο usb δεν πάει να πεί ότι θα λειτουργήσει ως αναγνώστης ή μετατροπέας για να ακούς τα τραγούδια από το imac.Το πιθανότερο είναι όχι καθότι η usb του μάλλον αναγνωρίζει στικάκια ή σκληρούς δίσκους.

Κάποιο link που να φαίνεται ποίο μοντέλο είναι,καθότι η αναζήτηση δεν μου βγάζει τίποτα,υπάρχει;

Reaction score
6.908

Aυτο που σου λεω παιρνει σημα απο την usb του υπολογιστη και το μετατρεπει σε αναλογικο (καλυτερα απο τον υπολογιστη) και με ενα καλωδιο το στελνεις στο σονυ.Νομιζω ομως οτι ειναι μαλλον υπερβολικο για την ποιοτητα του συστηματος σου.Ξεκινα με την πιο απλη λυση,ενα καλωδιο jack-jack στο μηκος που θελεις και θα εισαι εισαι μια χαρα.Οχι ομως το bluetooth,χειροτερος ηχος και περισσοτερα χρηματα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Desmios1924