Ηχοσυστημα για polo r line

Reaction score
0
Σε καμια εικοσαρια μερες θα παραλαβω το πολακι.θελω να μου πειτε γνωμες για ηχοσυστημα.πηγη με τβ,gps.ηχεια,sub,τουιτερ,ενισχυτες και γενικα για να εχω ενα καλο αποτελεσμα για ποιοτικο και δυνατο ηχο.αν μπορουσατε να μου προτεινετε και καταστηματα για να αρχισω ερευνα αγορας.δεν ειμαι πολυ σχετικος με το θεμα και ειδικα στις μαρκες.:smile:

Reaction score
7.004
Απάντηση: Ηχοσυστημα για polo r line

γιατι το r-line δεν εχει απο την εταιρεια ηχοσυστημα?

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Ηχοσυστημα για polo r line

γιατι το r-line δεν εχει απο την εταιρεια ηχοσυστημα?
Περιμενεις να εχει απο το εργοστασιαο δυνατη και ποιοτικη μουσικη με ενισχυτες gps κτλ?????????Αν αγοραζε κανενα mercedes 600 μπορει,τωρα στο πολακι.........???????????????????

Reaction score
245
Σε καμια εικοσαρια μερες θα παραλαβω το πολακι.θελω να μου πειτε γνωμες για ηχοσυστημα.πηγη με τβ,gps.ηχεια,sub,τουιτερ,ενισχυτες και γενικα για να εχω ενα καλο αποτελεσμα για ποιοτικο και δυνατο ηχο.αν μπορουσατε να μου προτεινετε και καταστηματα για να αρχισω ερευνα αγορας.δεν ειμαι πολυ σχετικος με το θεμα και ειδικα στις μαρκες.:smile:
Αυτα κοστιζουν αρκετα να το ξερεις??
Ο μετρ για τετοια πραγματα ειναι ο Νικος Κωνσταντινιδης (alfa sound)

Reaction score
7.004

το r-line ειναι απο τα πιο πλουσια σε εξοπλισμο αρα μπορει να εχει και gps και αξιοπρεπες συστημα.Μπορει να τα κρατησει αυτα και απλα να βαλει εναν ενισχυτη και ισως καλυτερα ηχεια.

Reaction score
245

το r-line ειναι απο τα πιο πλουσια σε εξοπλισμο αρα μπορει να εχει και gps και αξιοπρεπες συστημα.Μπορει να τα κρατησει αυτα και απλα να βαλει εναν ενισχυτη και ισως καλυτερα ηχεια.
χλωμο φιλε.Για ενα αμαξι της σειρας λεμε και οχι κανενα jaguar.αν δεν τα σκασεις,δεν προκειται να ακουσεις ποιοτικο ηχο.
Οι πηγες που βαζουνε στα αυτοκινητα τους τα εργοστασια ,ειναι της πλακας και τα χρεωνουνε σαν να ειναι απο διαμαντια.

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.353

πρωτα απ'ολα ας ειναι καλοταξιδο..

θα σου προτεινα να κανεις μια ερωτηση και στο αντιστοιχο fοrum των κατοχων polo
ωστε να παρεις δοκιμασμενες προτασεις..
δευτερον μπορεις να δεις στο car.gr στα ανταλακτικα καποιες ετοιμες μοναδες που εχουν για καθε αυτοκινητο

να προσεξεις τις τιμες που θα παρεις απο εδω(Ελλαδα)καθως μερικοι νομιζουν οτι το ιντερνετ ειναι μονο στην Αμερικη και εφοσον δηλωνεις ασχετος υπαρχει περιπτωση να το εκμεταλευτουν.
συγκρινε τιμες με αλλα Ευρωπαικα site και αν σε συμφερει (και μπορεις)ψωνισε απ'εξω και πανε μονο να στα περασουν εδω.

και παλι καλοταξιδο να ειναι...

Reaction score
245

πρωτα απ'ολα ας ειναι καλοταξιδο..

θα σου προτεινα να κανεις μια ερωτηση και στο αντιστοιχο fοrum των κατοχων polo
ωστε να παρεις δοκιμασμενες προτασεις..
δευτερον μπορεις να δεις στο car.gr στα ανταλακτικα καποιες ετοιμες μοναδες που εχουν για καθε αυτοκινητο

να προσεξεις τις τιμες που θα παρεις απο εδω(Ελλαδα)καθως μερικοι νομιζουν οτι το ιντερνετ ειναι μονο στην Αμερικη και εφοσον δηλωνεις ασχετος υπαρχει περιπτωση να το εκμεταλευτουν.
συγκρινε τιμες με αλλα Ευρωπαικα site και αν σε συμφερει (και μπορεις)ψωνισε απ'εξω και πανε μονο να στα περασουν εδω.

και παλι καλοταξιδο να ειναι...
με λιγο ψαξιμο ισως αξιζει να τα αγορασει απο εδω.υπαρχουν τιμες παραπλησιες σε ορισμενα προ'ι'οντα.Αν δεν βρει καλες τιμες εδω ας τα παρει απο εξω,αλλα εδω ρισκαρουμε το θεμα της εγγυησης μετα???

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχοσυστημα για polo r line

Περνω τηλ στο 210 9950333 αλλα μου λεει οτι δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη,ξερουμε καποιο αλλο τηλ????

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Καλοτάξιδο να είναι το αυτοκίνητο!
Τάκη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχει κάποια ιδιοτροπία στα παρελκόμενα του ήχου. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πίσω από την θέση των εμπρός μεγαφώνων υπάρχει ο οδηγός του παραθύρου και δημιουργεί μια σχετική δέσμευση όσον αφορά την διάμετρο του μαγνήτη. Δεν το θεωρώ μεμπτό, αλλά το αναφέρω στην περίπτωση που ψάξεις στο διαδίκτυο για μεγάφωνα.

Στον χώρο αποσκευών και κάτω από το ανακλινόμενο πάτωμα υπάρχει χώρος για ενισχυτή που δεν ενοχλεί και δεν φαίνεται.
Για την πηγή υπάρχουν οι λύσεις των κινέζικων που τα κάνουν όλα και τα επώνυμα που είναι λίγο πιο ακριβά με καλύτερη ποιότητα κατασκευής και ήχο.
Το τηλέφωνό μου υπάρχει στο προφίλ μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.099
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos