Η Βίκυ στο Μέγαρο!!!!

Reaction score
49
Tο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών διοργανώνει την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου, συναυλία με τη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο Σύλλογο Επανένταξης Εθισμένων από αλκοόλ και ουσίες «Η Επιστροφή».

Σε συνέντευξη που έδωσε την Τετάρτη η κ. Λέανδρος αναφέρθηκε στους σκοπούς αυτής της συναυλίας, αλλά και στη σημασία ψυχολογικής στήριξης των ατόμων που έχουν εθιστεί σε ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ.

Η κ. Λέανδρος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο θέμα, καθώς προεδρεύει του διεθνούς ιδρύματος καταπολέμησης ναρκωτικών Mentor. Επιπλέον έχει δεχθεί πρόσκληση από τον Πάπα με αφορμή το κοινωνικό της έργο, ενώ έχει λάβει και πλήθος τιμητικών βραβείων.

Η οργάνωση «Επιστροφή» είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο ιδρύθηκε το 2003 από ευαισθητοποιημένους ανθρώπους και στοχεύει στην κοινωνική επανένταξη ανδρών και γυναικών, εθισμένων στο αλκοόλ, στα ναρκωτικά και άλλες ουσίες.
Η συναυλία θα δοθεί στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ.

Γκεστ σταρ στη συναυλία θα είναι ο Γιώργος Νταλάρας.:happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Δεν έχει νόημα φίλε μου... παλιέ.
Τι σχέση μπορεί να έχουν οι δικοί μου λόγοι με τους δικούς σου?

Για μένα θα ήταν ένα πολύ επώδυνο βασανιστήριο. Δεν με αφήνει απλά αδιάφορο η μουσική και τα τραγούδια της (έχω γι αυτήν το ίδιο ενδιαφέρον που έχω και για τη γιαπωνέζικη ποίηση της ύστερης περιόδου της δυναστείας των Ashikaga), αλλά μου τη σπάει από την κορυφή ως τα νύχια, γίνομαι έξαλλος μόνο και στην ιδέα της συναυλίας της ευαισθητοποιημένης κας Φον Ρουφφίν Βασιλικής. Αν βάλω μέσα και τον Νταλάρα, δεν το γλιτώνω το εγκεφαλικό...

...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Απάντηση: Re: Η Βίκυ στο Μέγαρο!!!!

Δεν έχει νόημα φίλε μου... παλιέ.
Τι σχέση μπορεί να έχουν οι δικοί μου λόγοι με τους δικούς σου?

Για μένα θα ήταν ένα πολύ επώδυνο βασανιστήριο. Δεν με αφήνει απλά αδιάφορο η μουσική και τα τραγούδια της (έχω γι αυτήν το ίδιο ενδιαφέρον που έχω και για τη γιαπωνέζικη ποίηση της ύστερης περιόδου της δυναστείας των Ashikaga), αλλά μου τη σπάει από την κορυφή ως τα νύχια, γίνομαι έξαλλος μόνο και στην ιδέα της συναυλίας της ευαισθητοποιημένης κας Φον Ρουφφίν Βασιλικής. Αν βάλω μέσα και τον Νταλάρα, δεν το γλιτώνω το εγκεφαλικό...

Δεν θα έλεγα ότι έχεις άδικο, όμως έχεις άδικο στο ότι δεν δεν έχουν σχέση οι λόγοι σου με τους δικούς μου, αυτό νομίζω είναι αρνητική σκέψη, απλά έκανα μια ερώτηση και πήρα μια καλή απάντηση, συγνώμη δεν θα ξαναρωτήσω τους λόγους που γράφεις κάτι.
Φιλικά Ηλίας

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Re: Απάντηση: Re: Η Βίκυ στο Μέγαρο!!!!

Δεν θα έλεγα ότι έχεις άδικο, όμως έχεις άδικο στο ότι δεν δεν έχουν σχέση οι λόγοι σου με τους δικούς μου, αυτό νομίζω είναι αρνητική σκέψη, απλά έκανα μια ερώτηση και πήρα μια καλή απάντηση, συγνώμη δεν θα ξαναρωτήσω τους λόγους που γράφεις κάτι.
Φιλικά Ηλίας
Βρε συ Ηλία, δεν σου απάντησα έτσι γιατί θεώρησα αδιάκριτη την ερώτησή σου. Το έκανα για να τονίσω την υποκειμενικότητα της θέσης μου. Αν εσένα σου σηκώνεται η τρίχα με την... πωστηνλεν, δεν μου πέφτει κανένας λόγος εμένα, ούτε διαφωνούμε σε ένα φοβερό και τρομερό θέμα.

...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Η Βίκυ στο Μέγαρο!!!!

Ελατε βρε! Εδω πηγε ο Καζουλης η Βικυ μας πειραξε ;;;

ΥΓ με τη βαρωνη Βικουλα ειμαστε ιδια...σειρα!

Reaction score
49
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς!
Πάντως μικρός ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί της:happy_9:!
..και ήτανε κουκλάρα!:crazy_3:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Βίκυ στο Μέγαρο!!!!

Βρε συ Ηλία, δεν σου απάντησα έτσι γιατί θεώρησα αδιάκριτη την ερώτησή σου. Το έκανα για να τονίσω την υποκειμενικότητα της θέσης μου. Αν εσένα σου σηκώνεται η τρίχα με την... πωστηνλεν, δεν μου πέφτει κανένας λόγος εμένα, ούτε διαφωνούμε σε ένα φοβερό και τρομερό θέμα.

Εντάξει Νίκο ίσως παρεξήγησα λίγο τα γραφόμενα, όσο για το Μέγαρο σε λίγο θα δούμε και την Κοκκίνου, αυτός είναι ο πολιτισμός του Νεοέλληνα!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Όλα καλά βρε παιδιά, αλλά πόσο εύκολο είναι να ορίσει κανείς - και ποιος θα είναι αυτός; - ένα κατώφλι ποιότητας, όσον αφορά το ποιος θα εμφανιστεί στο μέγαρο μουσικής και ποιος όχι;

(μάλλον είμαι off-topic, αλλά πάντα αναρωτιόμουν...)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Η Βίκυ στο Μέγαρο!!!!

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς!
Πάντως μικρός ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί της:happy_9:!
..και ήτανε κουκλάρα!:crazy_3:
Εγω με τα τραγουδια της συντροφια εκανα "αλλα" πραγματα!

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Πάλι καλά που θα είναι και ο Νταλάρας μαζί για να πάρει μακρυά τον βαθύτατο πόνο που δε θα καταφέρω να πάω να τη δω... Ε, ναι λοιπόν, το ομολογώ. Ακούω το "πες μου πως μπορείς" και σηκώνεται η τρίχα κάγκελο ( και τις 5 φορές που το ακούω συνεχόμενα - συνήθως, μερικές φορές και παραπάνω - κάθε φορά που λέω να το ακούσω )!! Φυσικά, γούστα είναι αυτά και αυτό που σε μένα σηκώνει τη τρίχα κάγκελο, μπορεί να κάνει τη τρίχα του άλλου να βγάζει βίζα για το πάτωμα... :)

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.828
Members
38.243