Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ - FLOOD (2007)

Reaction score
59
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ - FLOOD (2007)

http://www.channel4.com/film/reviews/film.jsp?id=162678

Μια οργισμένη θύελλα που συμπίπτει με την υψηλή παλίρροια εξαπολύει ένα κολοσσιαίο παλιρροιακό κύμα, το οποίο ταξιδεύει ανελέητα προς την Αγγλική ανατολική ακτή και στον ποταμό Τάμεση.

Παρασύροντας κάθε εμπόδιο, χείμαρροι από νερό πνίγουν την πόλη. Οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων είναι σε κίνδυνο!

,

Έτσι ο κορυφαίος μηχανικός Ρομπ, η πρώην συζηγος του και ο πατέρας του Λεονάρντ είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σώσουν το Λονδίνο απο την ολική καταστροφή και ερήμωση...

Κυκλοφορει τον νοεμβριο απο την Hollywood Entertainment

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
http://www.imdb.com/title/tt0790665/

User Reviews

I like Robert Carlyle, but this movie was bad
17 April 2008 | by siderite (Romania) – See all my reviews
I only watched the movie because Mr. Carlyle was playing in it. Even he played badly. The entire film felt like someone intended it to be a mini series and they were forced to cut it to pieces in order to make it last only 100 minutes. The scenes are going one after another at what I hoped was an alert pace but turned out to be just bad (or forced) editing.

I was actually looking forward to see a British disaster movie, one that would be a good one, not like those Hollywood violin pieces. It was a disastrous film alright, with every possible cliché taken from all the American movies of the genre, but lacking in the directions where US productions shine: editing.

Bottom line: avoid. It is not funny, it is not emotional, not intelligent and not thrilling. Just plain boring.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.475
Την έχω δει την τηλεόραση, δεν μπορώ να πω πως είναι κακή, μάλλον μου άρεσε. Βέβαια, της λείπει το πολύ θέαμα, προφανώς λόγω περιορισμένου προϋπολογισμού. Δηλαδή, είναι περισσότερο ψυχολογικό δράμα παρά ταινία καταστροφής. Είναι όμως καλογυρισμένη. Ακόμα καλύτερη είναι αυτή. Χωρίς να γνωρίζω ιστορικές λεπτομέρειες, νομίζω πως αντιμετωπίζει εκείνη την καταστροφή με σεβασμό, έχοντας παράλληλα και κάποια μελό κλισέ που δεν ενοχλούν. Δηλαδή, δεν είναι αυτό που λέμε "αμερικανιά"...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.129
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam