Η XTZ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!

Reaction score
250
Αυτή η εταιρία έχει εξελιχθεί αναμφίβολα στον βασιλιά του "value for money" ! Ξαναχτύπησε ηχηρά και εντυπωσιακά !!! Έβγαλε ένα ηχείο με εξαιρετικές προδιαγραφές και χαρακτήρα ναυαρχίδας ! 120cm ύψος , 60 kg βάρος (το ένα!!!) , εξαιρετική καμπίνα και κορυφαία μεγάφωνα (SEAS EXCEL, VISATON ceramic , THIEL-PARTNER) . Κόστος γύρω στα 6 χιλιάρικα!!! Αισθητική;; Κρίνετε μόνοι σας .......

Reaction score
2
Απάντηση: Η XTZ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!

Μα καλά τέτοια διαμάντια και πάνω σε τέτοιο πολύμπριζο!!

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Μα καλά τέτοια διαμάντια και πάνω σε τέτοιο πολύμπριζο!!
Εμ,εκει ειναι η ''μαγκια''! Εκει ειναι που πρεπει να παιζουν καλα και θεωρω πως αυτο ηθελε να αποδειξει στην ακροαση τους... Κουκλες παντως τα ηχεια και αν παιζουν και καλα( που θα παιζουν...) μιλαμε για top ιστορια... Οταν με το καλο ερθουνε,θα πρεπει να τα ακουσουμε οπωσδηποτε!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
A και εμείς στη έκθεση τέτοιο πολύμπριζο είχαμε.Έχει άλλες χροιές....

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: Re: Η XTZ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!

Εγώ καπου είδα ότι η τιμή τους θα είναι περίπου 4 χιλιάδες...:111:

Χαζευοντας λιγο το ''ειναι'' τους,δεν νομιζω,αλλα αν εχεις δικιο,τοτε θα πεσουνε κορμια και θα κλαψουνε μανουλες... Σαν φορτιο πως να συμπεριφερονται αραγε? Αν καποιος εχει τιποτα στοιχεια υπ'οψιν του,ας τα γραψει,να παρουμε καμια ιδεα...

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Η XTZ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!

Χαζευοντας λιγο το ''ειναι'' τους,δεν νομιζω,αλλα αν εχεις δικιο,τοτε θα πεσουνε κορμια και θα κλαψουνε μανουλες... Σαν φορτιο πως να συμπεριφερονται αραγε? Αν καποιος εχει τιποτα στοιχεια υπ'οψιν του,ας τα γραψει,να παρουμε καμια ιδεα...
Γιατί έχω τη υποψία ότι είναι ενεργά?! :109:

(see photo, post #4)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
System for the day were as follows;

The source was a XTZ CD-100.

Who used lead-lead part in the integrated XTZ Class A100 D3. A very versatile amp with both mm / mc-RIAA and digital inputs.

As a final step used two pc Bridged XTZ Class AP100.

Signal cables were XTZ Pearl White and speaker cables were a prototype for a possible upcoming cable.

As a rack used Accurate HiFi Rack 4040.
.

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η XTZ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!

Γιατί έχω τη υποψία ότι είναι ενεργά?! :109:

(see photo, post #4)
Μπαααα,δε φανταζομαι,εφενος γιατι δεν βλεπω εισοδο παροχης ρευματος και αφεταιρου γιατι εχουν στην δοκιμη τους τελικους,οπου αν δεις τα καλωδια που συνδεονται με τα ηχεια,φευγουν απο τις εξοδους των τελικων ... Οπως και ναχει παντως,φαινονται σουπερ και με 2 10'' γουφερακια στο καναλι,θα πρεπει να σκοτωνουν...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Mην ξεχνάτε την τεχνογνωσία (και την αδυναμία) που έχει η εταιρεία στα DSP.. Ίσως είναι "hint" γι'αυτές τις active εισόδους...

Reaction score
2

καλά αν και είμαι ο τελευταίος που θα πρέπει να μιλάει εδω μέσα..αφού τώρα έσκασα από το αυγό μου..απλά η έκπληξη μου ήταν ως προς την ασφάλεια από διακοπές,υπερτάσεις κλπ κλπ.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef