ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΝΑ POLL ...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Αντρέα,

Απ' ότι καταλαβαίνω, σαν default TEMPLATE έχετε το Odyssey.

Κατά τα φαινόμενα όμως το SubSilver ή το Solaris υπερτερούν στις προτιμήσεις των μελών αυτού του Forum...

Γι΄αυτό θα πρότεινα να ανεβάσεις ένα POLL με 3 ερωτήματα για το...

"πιό TEMPLATE ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ (ποιό έχετε ενεργοποιήσει από το Profile σας?)".
  • 1. SubSilver
    2. Solaris
    3. Odyssey[/list:u]
  • Κράτα το για κανένα μήνα και ανάλογα το αποτέλεσμα, ΒΑΛΕ ΑΥΤΟ ΣΑΝ DEFAULT. (θα είναι αυτό που ΜΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΝ)

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΛΗ ΛΟΓΩ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ... :wink:

Reaction score
7
Επελεξα Odyssey - πιο ευδιακριτο

To SubSilver μου ειναι πολυ φωτεινο
Το Solaris στο PC στο σπιτι φαινεται ΟΚ αλλα σε αλλα PC που χρησιμοποιω δεν ξεχωριζουν καλα εως καθολου οι περιοχες πληκτρολογησης, φαινονται ολο μαυρο...

Reaction score
51
Εγώ επέλεξα το SubSilver γιατί (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) μου φαίνεται πιο ξεκούραστο! :D

Και το Odyssey πάντως είναι όμορφο!

Το Solaris είναι πολύ βαρύ! (πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου!!)

Reaction score
3
Το αυτό με τον Γιάννη Δημητρόπουλο.

Καλά, βρε Γιάννη, στ' αλήθεια περίμενες κάτι πιο φωτεινό από τον "Άρχοντα του Σκότους" (κατά κόσμον Ανδρέα Κ.); :lol:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
SubSilver it is...

Και εγώ SubSilver...

Βλέπω το κάνουμε manually το poll - δεν θα έχει ξυπνήσει ο Αντρέας...

ΧΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Χρηστο, ο Ανδρεας δεν κοιμαται αλλα εχει τους λογους του να μην θελει να γινει το poll διοτι κατι ετοιμαζει :?: :)

Παντως εχω επιστρεψει μονιμα στο Solaris(ναι, ναι μαυρα κι αραχνα) :lol:

Reaction score
671
Το πιο όμορφο είναι το solaris, αλλά το πιο λειτουργικό και ξεκούραστο είναι το subsilver. Γι' αυτό και το χρησιμοποιώ.

Reaction score
50
Συμφωνώ κι εγώ ότι το πιο ξεκούραστο είναι το SubSilver (γι΄αυτό και το χρησιμοποιώ κι εγώ), πάντως δεν μπορώ να πω ότι οποιοδήποτε από τα τρία μ' ενθουσιάζει...

Reaction score
51
Σπύρος Κωστόπουλος said:
Το αυτό με τον Γιάννη Δημητρόπουλο.

Καλά, βρε Γιάννη, στ' αλήθεια περίμενες κάτι πιο φωτεινό από τον "Άρχοντα του Σκότους" (κατά κόσμον Ανδρέα Κ.); :lol:

Ναι, ναι Σπύρο. Ο Αντρέας ετοιμάζει κάτι καινούριο (όπως μας.......προειδοποιεί!!!!)

Θα είναι όλα μαύρα και θα γράφουμε μόνο με άσπρα γράμματα!!!!
Ίσως και με γκρι για να "δένουν" καλύτερα!

:twisted: :twisted: :twisted:

Υπάρχουν βέβαια πιθανοί λόγοι που είναι fun του μαύρου:
1)είναι κολλημένος με τους CRT?
2)έκανε πολύ ηλιοθεραπεία και μαύρισε τόσο πολύ που είναι το μόνο χρώμα που του ταιριάζει?
3)φοράει συνεχώς τα γυαλιά ηλίου (που βλέπουμε στην φωτογραφία του) οπότε ό,τι χρώμα και να έχει......πάλι μαύρο το βλέπει?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Παρακαλώ Αντρέα να μας το ξεκαθαρίσεις!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Νέρυ Αγάπη μου (αγάπη μου ουα ουα...)

Η κατά βάθος, του αρέσουν οι μαύρες Ελληνίδες αθλήτριες των κολυμβητηρίων... :wink:

Reaction score
347
Απορρίπτω το Solaris λόγω .... μαυρίλας.
Θα προτιμούσα το Odyssey αλλά δεν μου αρέσει που δεν προσαρμόζεται το πλάτος του σε μικρές οθόνες (λόγω διακοπών χρησιμοποιώ φορητό).
Ετσι κατέληξα στο SubSilver που είναι το πιο φωτεινό αλλά με κουράζει λίγο η μπάρα κύλισης δεξιά η οποία δεν ξεχωρίζει αρκετά από το υπόλοιπο φόντο.
Φυσικά όλα αυτά θα ερευνηθούν και στην οθόνη μου στο desktop μηχάνημα μόλις επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη.

Reaction score
0
Το subSilver πιστεύω ότι είναι αρκετά πιο ξεκούραστο για όσους συνηθίζουν α αφιερώνουν ΩΡΕΣ διαβάζοντας τα μηνύματα του forum.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.093
Members
38.649
Νεότερο μέλος
George195