- Reaction score
- 62
...ή υπάρχει και δεν τον έχω πάρει χαμπάρι, ενισχυτής με HDMI 1.3 και 2 HDMI out?????
οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχιΝα συμπληρώσω την ερώτηση.. "... που να αποκωδικοποιεί και όλα τα νέα φορμά ήχου?"
Και γιατι θα θελεις 2 συνδεσεις? Να συνδεσεις τι? Θα παρεις και blu ray dvd και HD dvd? Η μηπως αν παρεις PS3 δεν μπορεις να ακους τον ηχο απο τα παιχνιδια, σε μορφη απλου dolby και dts με απλη συνδεση coaxial?
Για εξηγησου !!! :happy_8:
Ξερει κανεις ποσο θα εχει ενας τετοιος ενισχυτης? απο 1.000 και πανω να υπολογιζετε..
Εγω χρηματα προσπαθω να σας γλιτωσω αχαριστοι! :happy_9:
Θα σου πεσει το παιδι αν συνδεσεις με 2 καλωδια και οχι με ενα ε? :happy_8:ρε ασχετε (χεχεχεχεχεχεχεεχε)....
θελω ενα καλωδιο για εικονα και ηχο!!!!!!!!!:cool_11: :cool_11: :cool_11:
τα λεφτα ειναι για να τα χαιρομαστε ρε.. αρα για πεταμα..Θα σου πεσει το παιδι αν συνδεσεις με 2 καλωδια και οχι με ενα ε? :happy_8:
Αμα εχεις λεφτα για πεταμα να παρεις καινουριο ενισχυτη και αν ειναι καλος να παρεις και μενα ενα! :happy_8:
εισαι εσυ φτωχαδακι????????Στην περιπτωση σου σε συμφερει να περιμενεις λιγο και να παρεις τους καινουριους ενισχυτες με το περιβοητο 1.3 hdmi.
Οσοι εχουν ομως καινουριους ενισχυτες με το παλιο hdmi η ακομα και χωρις hdmi δεν συμφερει να αλλαξουν AV.
Με αναλογικη συνδεση παιρνεις τον ιδιο ηχο ...
Εγω προσωπικα θα δωσω τα 700 ευρω που θα μου ζητησει ενα blu ray player αλλα δεν θα δωσω και αλλα 1.000 - 1.500 για να παρω και ενισχυτη!rof:
Αλλα τα λεφτα ετσι ειναι. Δεν βαζεις το μυαλο να σκεφτει και αλλες λυσεις. Απλα τα σκας και πας κατευθειαν στην καινουρια αγορα!
Ενω εμεις τα φτωχαδακια θα πλεξουμε πλεξουδες πισω απο τους ενισχυτες μας. :happy_4:
εισαι εσυ φτωχαδακι????????
με dedicated room????????
με προβόλι????????????
με ηλεκτρικες κουρτινες που καλυπτουν τα πισω ηχεια??????
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ!!!!!!!!!!! :violent:
3) Oι κουρτινες δεν ειναι ηλεκτρικες! (εδω με πολυ κοπο καταφερα και αγορασα τα 40 γαντζακια που χρειαστηκαν για να κρατησουν την κουρτινα.)
Πόσα???????????????700Ε????????????????:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ...............700Ε και με 7.1 αναλογικές δεν πρόκειται να βρείς όσο και να χτυπιέσαι.........:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: ................το Panasonic DMP-BD10 έχει 7.1 αναλογικές και hdmi 1.2 και κάνει 1300Ε..................το Panasonic DMP-BD10a έχει 7.1 αναλογικές και hdmi 1.3 και θα κάνει 1500Ε,το Sony BDP-S1E έχει 7.1 αναλογικές και hdmi 1.2 και θα κάνει 1300Ε..................το Sharp απλά ξέχνα το! :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:Εγω προσωπικα θα δωσω τα 700 ευρω που θα μου ζητησει ενα blu ray player