Θα βγεί ποτέ

Reaction score
62
...ή υπάρχει και δεν τον έχω πάρει χαμπάρι, ενισχυτής με HDMI 1.3 και 2 HDMI out?????

Reaction score
0
Να συμπληρώσω την ερώτηση.. "... που να αποκωδικοποιεί και όλα τα νέα φορμά ήχου?"

Reaction score
4
Να συμπληρώσω την ερώτηση.. "... που να αποκωδικοποιεί και όλα τα νέα φορμά ήχου?"
οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι οχι

Ειμουν σαφεις?

Συνδεστε αναλογικα λεμε ...

Reaction score
4
Aπαντησε καποιος εκτος και αν θες να ακουσεις ναι.
Θα σε στεναχωρησω αλλα δεν εχει βγει τιποτα ακομα σε HD AV receiver και οπως το βλεπω εγω θα αργησει παρα μα παρα μα παρα μα παρα πολυ :sad:

Οσοι βιαζονται να ακουσουν HD ηχο ας συνδεσουν τις αναλογικες εξοδους του HD dvd τους η Blu ray dvd τους με τις αντιστοιχες αναλογικες του AV τους. :prof:

To ιδιο ηχητικο αποτελεσμα θα παρουν.
Το μονο προβλημα ειναι οτι οσοι εχουν PS3 δεν μπορουν να συνδεσουν τον ηχο αναλογικα αφου σιγα μην διεθετε η παιχνιδομηχανη αναλογικες εξοδους ηχου. :happy_9:

Υπομονη εως το 2010 που τα παντα θα εχουν κατασταλαξει σε οτι αφορα HD ενισχυτες και players. :cool_4:

(ελπιζω καποιος Δημητροπουλος να αντεξει να παιζει την Λαρα ακουγοντας τα βογκητα της μονο σε απλο dolby digital) :happy_8::happy_8::happy_8:

Reaction score
0
ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΥΣΧΙΤΕΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΙΣΟΔΟΥΣ 1.3 ΗDMI AΛΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ

Reaction score
0
Απάντηση: Θα βγεί ποτέ

Τον Αύγουστο κυκλοφορούν στις ΗΠΑ οι 2 πρώτοι ενισχυτές με hdmi 1.3..........(Denon,Sherwood Newcastle)..................ελπίζω να σας κάλυψα.....................:prof:

Reaction score
0
Από Σεπτέμβριο θα τους δούμε και Ελλάδα...
Ρε Λευτερη.. αν εχω πανω από 1 πηγη με hdmi που διαολο να συνδεσω αναλογικα??????????????

Τι φωναζεις και χτυπιεσαι παιδι μου?????????
Θελουμε hdmi 1,3... ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ και οχι πλεξουδα...

Οριστε μας .. που θα μας βαλεις και τις φωνες!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool_11:

Reaction score
4
Και γιατι θα θελεις 2 συνδεσεις? Να συνδεσεις τι? Θα παρεις και blu ray dvd και HD dvd? Η μηπως αν παρεις PS3 δεν μπορεις να ακους τον ηχο απο τα παιχνιδια, σε μορφη απλου dolby και dts με απλη συνδεση coaxial?

Για εξηγησου !!! :happy_8:

Ξερει κανεις ποσο θα εχει ενας τετοιος ενισχυτης? απο 1.000 και πανω να υπολογιζετε..
Εγω χρηματα προσπαθω να σας γλιτωσω αχαριστοι! :happy_9:

Reaction score
0
Και γιατι θα θελεις 2 συνδεσεις? Να συνδεσεις τι? Θα παρεις και blu ray dvd και HD dvd? Η μηπως αν παρεις PS3 δεν μπορεις να ακους τον ηχο απο τα παιχνιδια, σε μορφη απλου dolby και dts με απλη συνδεση coaxial?

Για εξηγησου !!! :happy_8:

Ξερει κανεις ποσο θα εχει ενας τετοιος ενισχυτης? απο 1.000 και πανω να υπολογιζετε..
Εγω χρηματα προσπαθω να σας γλιτωσω αχαριστοι! :happy_9:

ρε ασχετε (χεχεχεχεχεχεχεεχε)....
θελω ενα καλωδιο για εικονα και ηχο!!!!!!!!!
ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ..
1.000€ δεν ειναι και πολλα για εναν καλο AV ενισχυτη ρε Λευτερη!!!!!!!!!!

Υ.Γ. coaxial εισαι και φαινεσαι!!!!!!!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
4
ρε ασχετε (χεχεχεχεχεχεχεεχε)....
θελω ενα καλωδιο για εικονα και ηχο!!!!!!!!!:cool_11: :cool_11: :cool_11:
Θα σου πεσει το παιδι αν συνδεσεις με 2 καλωδια και οχι με ενα ε? :happy_8:
Αμα εχεις λεφτα για πεταμα να παρεις καινουριο ενισχυτη και αν ειναι καλος να παρεις και μενα ενα!
:happy_8:

Reaction score
0
Θα σου πεσει το παιδι αν συνδεσεις με 2 καλωδια και οχι με ενα ε? :happy_8:
Αμα εχεις λεφτα για πεταμα να παρεις καινουριο ενισχυτη και αν ειναι καλος να παρεις και μενα ενα!
τα λεφτα ειναι για να τα χαιρομαστε ρε.. αρα για πεταμα..
περα απο πλακα.
αν ηταν να αλλαξεις ενισχυτη, δε θα περιμενες για τους νεους με hdmi 1.3???
Εγω σ αυτη τη φαση ειμαι. Μετα απο 10 χρονια παρεα με τον yamaha μου παω για αναβααθμιση....
Αρα μπορω να περιμενω λιγο για τα νεα μηχανακια!!!!!!! ;-)

Υ.Γ. Εσενα θα σου παρω μια πλεξουδα για αναλογικη συνδεση!!!!!!!!!!! χεχεχεχεχεχεχεχε...

Reaction score
4
Στην περιπτωση σου σε συμφερει να περιμενεις λιγο και να παρεις τους καινουριους ενισχυτες με το περιβοητο 1.3 hdmi.

Οσοι εχουν ομως καινουριους ενισχυτες με το παλιο hdmi η ακομα και χωρις hdmi δεν συμφερει να αλλαξουν AV.

Με αναλογικη συνδεση παιρνεις τον ιδιο ηχο ...

Εγω προσωπικα θα δωσω τα 700 ευρω που θα μου ζητησει ενα blu ray player αλλα δεν θα δωσω και αλλα 1.000 - 1.500 για να παρω και ενισχυτη!:prof:

Αλλα τα λεφτα ετσι ειναι. Δεν βαζεις το μυαλο να σκεφτει και αλλες λυσεις. Απλα τα σκας και πας κατευθειαν στην καινουρια αγορα!
Ενω εμεις τα φτωχαδακια θα πλεξουμε πλεξουδες πισω απο τους ενισχυτες μας. :happy_4:

Reaction score
0
Στην περιπτωση σου σε συμφερει να περιμενεις λιγο και να παρεις τους καινουριους ενισχυτες με το περιβοητο 1.3 hdmi.

Οσοι εχουν ομως καινουριους ενισχυτες με το παλιο hdmi η ακομα και χωρις hdmi δεν συμφερει να αλλαξουν AV.

Με αναλογικη συνδεση παιρνεις τον ιδιο ηχο ...

Εγω προσωπικα θα δωσω τα 700 ευρω που θα μου ζητησει ενα blu ray player αλλα δεν θα δωσω και αλλα 1.000 - 1.500 για να παρω και ενισχυτη!:prof:

Αλλα τα λεφτα ετσι ειναι. Δεν βαζεις το μυαλο να σκεφτει και αλλες λυσεις. Απλα τα σκας και πας κατευθειαν στην καινουρια αγορα!
Ενω εμεις τα φτωχαδακια θα πλεξουμε πλεξουδες πισω απο τους ενισχυτες μας. :happy_4:
εισαι εσυ φτωχαδακι????????
με dedicated room????????
με προβόλι????????????
με ηλεκτρικες κουρτινες που καλυπτουν τα πισω ηχεια??????

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ!!!!!!!!!!! :violent:

Reaction score
4
εισαι εσυ φτωχαδακι????????
με dedicated room????????
με προβόλι????????????
με ηλεκτρικες κουρτινες που καλυπτουν τα πισω ηχεια??????

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ!!!!!!!!!!! :violent:

1) Δεν εχω dedicated room αλλα dedicated σαλονι cinema room.
2) Ο Προβολεας μου ειναι LCD και ουτε καν Full HD. Kαποιοι αλλοι με DLP να μην μιλανε..
3) Oι κουρτινες δεν ειναι ηλεκτρικες! (εδω με πολυ κοπο καταφερα και αγορασα τα 40 γαντζακια που χρειαστηκαν για να κρατησουν την κουρτινα.)

Και τεταρτον εγω δεν εχω καν HD dvd player οπως εσυ. Με απλο upscaling την βγαζω με ενα sony dvd των 250 ευρω.

Reaction score
0

3) Oι κουρτινες δεν ειναι ηλεκτρικες! (εδω με πολυ κοπο καταφερα και αγορασα τα 40 γαντζακια που χρειαστηκαν για να κρατησουν την κουρτινα.)

ενα power buy αμεσως για να γινουν 80 τα γαντζακια του Λευτερη...
κυριε συντονιστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δε ντρεπεσαι λιγο λεω γω!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Θα βγεί ποτέ

Εγω προσωπικα θα δωσω τα 700 ευρω που θα μου ζητησει ενα blu ray player
Πόσα???????????????700Ε????????????????:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ...............700Ε και με 7.1 αναλογικές δεν πρόκειται να βρείς όσο και να χτυπιέσαι.........:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: ................το Panasonic DMP-BD10 έχει 7.1 αναλογικές και hdmi 1.2 και κάνει 1300Ε..................το Panasonic DMP-BD10a έχει 7.1 αναλογικές και hdmi 1.3 και θα κάνει 1500Ε,το Sony BDP-S1E έχει 7.1 αναλογικές και hdmi 1.2 και θα κάνει 1300Ε..................το Sharp απλά ξέχνα το! :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.984
Members
38.274
Νεότερο μέλος
Triumph