Θελω ηχο στο σπιτι και ειμαι ασχετος.

Reaction score
264
Αφορμη μου εδωσε ενας συναδελφος μου προ ολιγον ημερων και λεω να φτιαξω και εγω λιγο τον ηχο στο σπιτι.
Δεν ψαχνω για τρελα πραγματα.Απλα σε καμια γιορτη,οταν μου την βαραει κατακεφαλα και θελω να ακουσω ενα κοματι που μου γουσταρει στον ελευθερο χρονο μου και φυσικα οταν παιζει καλη ταινεια στην τηλεοραση,γιατι να μην εχω κατι που να κανει τον ηχο πιο ωραιο.
Οποτε θελουμε ηχεια(2 κολωνες αρκουνε),ενισχυτη,μια μοναδα αναπαραγωγης cd-usb-radio και φυσικα να μπορω αυτα να τα συνδεσω με την tv και η οποια θα ειναι της ταξεως των 500 ευρω max.Το δωματιο που θα παιζουνε ολλα αυτα ειναι περι τα 20τ.μ.
Μιας και εχω ακρες σε magnat(περιπου 40-50% εκπτωση) ελεγα να κοιταξω προς τα εκει μερια.
Σαν ασχετος με το θεμα,θελω να μου κανετε προτασεις σε προιοντα της magnat,κατι καλουτσικο και οχι το τρελο ηχοσυστημα,χωρις να πρεπει να σκασω κανενα 5χιλιαρο,μερες που περναμε τωρα.
Δεν εχω υπερβολικες απαιτισεις.
Ελπιζω να εβαλα το θεμα στην καταλληλη κατηγορια:116:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Θελω ηχο στο σπιτι και ειμαι ασχετος.

Όχι δεν το εβαλες στην κατάλληλη κατηγορία.
Τι θες μπρέ;
Δικάναλο ή πολυκάναλο σύστημα;

Reaction score
1

Reaction score
49

Θα το αφήσουμε εδώ, γιατί θα αποδειχθεί πως τελικά θα ψάχνει/αγοράσει πολυκάναλο σύστημα (και θα μας πει μετά από τα βασανιστήριά του: «σκέφτηκα, αφού θα το πάρω που θα το πάρω, να μη βλέπω και μια ταινιούλα με ωραίο ήχο?») :116:

Τον ξέρω τον αglήτη :114:

Reaction score
264
Re: Απάντηση: Θελω ηχο στο σπιτι και ειμαι ασχετος.

Θα το αφήσουμε εδώ, γιατί θα αποδειχθεί πως τελικά θα ψάχνει/αγοράσει πολυκάναλο σύστημα (και θα μας πει μετά από τα βασανιστήριά του: «σκέφτηκα, αφού θα το πάρω που θα το πάρω, να μη βλέπω και μια ταινιούλα με ωραίο ήχο?») :116:

Τον ξέρω τον αglήτη :114:
Λεφτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ,οποτε 2 κολωνες,μαζι με ενισχυτη και ενα μηχανημα αναπαραγωγης ηχου και ειμαστε ο.κ.
Σε magnat εχουμε ακρες που οπως καταλαβενετε ειναι και για εσας αυτες οι ακρες.Τι υπαρχει εκει που να μην θελει αρκετο χρημα,ξερουμε?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Μεταφέρθηκε.

Mέχρι πόσα ευρά θες να παίξεις;

Reaction score
49

Μήτσο, πάρε έναν οικονομικό AV, ένα BluRayp και μια τριάδα ηχείων (θα ζητήσεις τα mainL & R και το αντίστοιχο κεντρικό τους).
Θα ακούσεις μια χαρά τη μουσική σου αλλά αργότερα (όταν το αποφασίσεις) αγοράσεις και δύο οικονομικά surround και ένα sub και κάνεις τα πάντα όλα!! :121:

Άκουσέ με και δεν θα χάσεις :107:

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: Θελω ηχο στο σπιτι και ειμαι ασχετος.

Λεφτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ,οποτε 2 κολωνες,μαζι με ενισχυτη και ενα μηχανημα αναπαραγωγης ηχου και ειμαστε ο.κ.
Σε magnat εχουμε ακρες που οπως καταλαβενετε ειναι και για εσας αυτες οι ακρες.Τι υπαρχει εκει που να μην θελει αρκετο χρημα,ξερουμε?

Δε θα πληρώσεις παραπάνω για αυτά που σου ανέφερα παλικάρι μου!! :121:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

αν θελει surround οποσδηποτε, ναι να παρει 5.1. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση η μουσικη θα ακουγεται ετη φωτος καλυτερα μεσα απο δικαναλο συστημα και οι ταινιες μεσα απο dolby 2.0 ειναι πανω απο ικανοποιητικα.

Τακη, πες μας ενα οριο χρηματων που μπορεις να ξοδεψεις για να δουμε ολες τις εκδοχες

Reaction score
49

Μπορεί να χτυπήσει έναν AV και ΑΝ χαλιέται, κάποια στιγμή στο μέλλον ρίχνει στις pre out έναν οικονομικό 2κάναλο για την μουσική του.
Θεωρώ πως το 2κάναλο σύστημα θα «ξεφουσκώσει» γρήγορα στο μυαλό του.......

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Φαρσαλα, δεν εισαι Λαρισα τωρα; και γιατι ντρεπεσαι να ρωτησεις, κανεις οικονομια και στο νεσκαφε που θα κερασεις;:105:
Αλλα βλεπω, οτι μαλλον εφυγε το ενδιαφερον, ενα μηνα εχει να μπει!:116:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members